Guest Anita Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Witam, jestem zainteresowana projektem Nela ale zastanawiają mnie koszty. Czy mogłabym prosic o przesłanie dokładnego kosztorysu, powierzchni ścian, wymiary itd. na adres a.rasala88@tlen.pl. Z góry ślicznie dziekuje Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 W niedługim czasie postaram się wysłać materiały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anita Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Witam, jestem zainteresowana projektem Nela ale zastanawiają mnie koszty. Czy mogłabym prosic o przesłanie dokładnego kosztorysu, powierzchni ścian, wymiary itd. na adres a.rasala88@tlen.pl. Z góry ślicznie dziekuje Pozdrawiam również prosiłabym projektu Oceania a.rasala88@tlen.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Oczywiście. W niedługim czasie prześlę materiały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Edyta Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Oczywiście. W niedługim czasie prześlę materiały. Witam, jestem zainteresowana projektem Nela . Czy mogłabym prosic o przesłanie dokładnego kosztorysu, na adres ep889@o2.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Tak. W dniu dzisiejszym zostaną przesłane materiały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Ja również dołączam się do prośby o przesłanie dodatkowych materiałów do projekt Nela na adres grzegorz.graz@gmail.com. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 W dniu dzisiejszym prześlę materiały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iza Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Witam, My też budujemy Nele jesteśmy na etapie dachu, strop zmieniliśmy na terrive z tym, że na salonie i kuchni mamy terrive 2 , na pozostałej części domu terrive 1 witam, moga Panstwo podac koszt jaki jest stawiajac ten dom? Mam z mezem okreslona ilosc pieniedzy i nie wiemy czy nam wystarczy?Info prosze przeslac na ao1968@vp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Witam, jestem w trakcie budowy domu nela. Materiały na dach czyli więźba dachowa to koszt 22 tysięcy , dachówki ,kominy to kolejne 30 tys. Robi się 50 tysiecy bez robocizny i ocieplenia , jeśli to dodamy wyjdzie około 70 tysięcy. Czy dobre domy, bądź ktoś z budujących zrobi to taniej. ????? Proszę o porady .Monika elbląga witam, prosze mi powiedziec ile juz kosztowalo pstawienie tego domku, prosze info przeslac na ao1968@vp.pl bede bardzo wdzieczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzesiek Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Jestem na etapie dachu, jakie zdjęcia Cie interesują Witam, Właśnie zamierzam kupić ten projekt , mogę prosić o parę fotek z realizacji. grzegorz@licon.pl. Z góry dziękuję Grzesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jarek Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Witam proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń wraz z wymiarami na adres werner.jaroslaw.pl@wp.pl czy jest możliwość podpiwniczenia pod garażem, pomieszczeniem gospodarczym, pralnią i częścią pokoju? Gdzie wtedy zejście do piwnicy? Czy w podpiwniczeniu można zaprojektowac kotłownię? Czy zwiekszenie kątu nachylenia dachu spowoduje zwiększenie wysokości pomieszczenia na poddaszu, gdzie jest zaprojektowane wejscie na poddasze Czy jest możliwość zmniejszenia salonu ,kuchni, tarasu w stronę pokoi tak aby zmieścic budynek działce o szerokości 21mb Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Witam proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń wraz z wymiarami na adres werner.jaroslaw.pl@wp.pl czy jest możliwość podpiwniczenia pod garażem, pomieszczeniem gospodarczym, pralnią i częścią pokoju? Gdzie wtedy zejście do piwnicy? Czy w podpiwniczeniu można zaprojektowac kotłownię? Czy zwiekszenie kątu nachylenia dachu spowoduje zwiększenie wysokości pomieszczenia na poddaszu, gdzie jest zaprojektowane wejscie na poddasze Czy jest możliwość zmniejszenia salonu ,kuchni, tarasu w stronę pokoi tak aby zmieścic budynek działce o szerokości 21mb Pozdrawiam Witam Zapytanie przekazałam do architektów - wkrótce otrzyma Pan odpowiedź na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Witam proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń wraz z wymiarami na adres werner.jaroslaw.pl@wp.pl czy jest możliwość podpiwniczenia pod garażem, pomieszczeniem gospodarczym, pralnią i częścią pokoju? Gdzie wtedy zejście do piwnicy? Czy w podpiwniczeniu można zaprojektowac kotłownię? Czy zwiekszenie kątu nachylenia dachu spowoduje zwiększenie wysokości pomieszczenia na poddaszu, gdzie jest zaprojektowane wejscie na poddasze Czy jest możliwość zmniejszenia salonu ,kuchni, tarasu w stronę pokoi tak aby zmieścic budynek działce o szerokości 21mb Pozdrawiam Witam Proszę o weryfikację adresu mailowego - otrzymujemy informację zwrotną, że podany adres nie istnieje. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZUzana Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 Witam proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń wraz z wymiarami na adres zuzana.suttova@kapsch.net. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Witam proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń wraz z wymiarami na adres zuzana.suttova@kapsch.net. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Joanna Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Witam proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń wraz z wymiarami na adres joanna.sovinska@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Witam proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń wraz z wymiarami na adres joanna.sovinska@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krzysztof Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Witam, jeśli można prosiłbym również o przesłanie na maila szczegółowych informacji dot. tego projektu (ogrzewanie, rzuty, wymiary, kosztorys, zdjęcia wnętrza itp) . Z góry dziękuję parkowa@interia.pl. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Witam, jeśli można prosiłbym również o przesłanie na maila szczegółowych informacji dot. tego projektu (ogrzewanie, rzuty, wymiary, kosztorys, zdjęcia wnętrza itp) . Z góry dziękuję parkowa@interia.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Dodatkowe informacje znajdzie Pani na stronie www przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magda Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Witam serdecznie. Bardzo podoba nam się Nela - zaczynamy na jesieni. Jeśli można to rownież proszę o maila ze szczegółowymi informacjami na temat tego projektu. Dodatkowo mam pytanie do forumowiczów czy ktoś buduje w mazowieckim okolice Piaseczna? Będę bardzo wdzięczna za możliwość obejrzenia domu. Z góry pięknie dziekuje magdalena.melnicka@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Witam serdecznie. Bardzo podoba nam się Nela - zaczynamy na jesieni. Jeśli można to rownież proszę o maila ze szczegółowymi informacjami na temat tego projektu. Dodatkowo mam pytanie do forumowiczów czy ktoś buduje w mazowieckim okolice Piaseczna? Będę bardzo wdzięczna za możliwość obejrzenia domu. Z góry pięknie dziekuje magdalena.melnicka@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted July 11, 2015 Report Share Posted July 11, 2015 buduje dom w Kutnie zapraszam do obejrzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jacek Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu i budową domu Nela. Puszkuje kontaktu z kimś kto budował lub buduje ten domek na Mazowszu lub w Północno-wschodniej części kraju. Oczywiście jeśli to możliwe proszę o jakiekolwiek zdjęcia z budowy i orientacyjne koszty budowy oraz uwagi do projektu. Jestem ciekaw czy ktoś zastosował u siebie kotłownie na paliwo stałe. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Administratora prosze również o maila ze szczegółowymi informacjami na temat tego projektu lfl@o2.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu i budową domu Nela. Puszkuje kontaktu z kimś kto budował lub buduje ten domek na Mazowszu lub w Północno-wschodniej części kraju. Oczywiście jeśli to możliwe proszę o jakiekolwiek zdjęcia z budowy i orientacyjne koszty budowy oraz uwagi do projektu. Jestem ciekaw czy ktoś zastosował u siebie kotłownie na paliwo stałe. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Administratora prosze również o maila ze szczegółowymi informacjami na temat tego projektu lfl@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts