Dobre Domy Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Dzień dobry bardzo bym prosił o szczegółowy kosztorys i wymiary domu. zabero@wp.pl . Z góry bardzo dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Witam,jestem na etapie stropu. Buduje w Elblągu i koszty jakie poniosła wraz z robocizna na etapie fundamentów i prac murowych bez stropu to już 100 tys. Metoda oczywiście gospodarczą. Koszt budowy dachu to 80 tysięcy w blachodachówka. Koszt domu w stanie surowym otwartym to około 200 tys. Jest to bardzo drogi dom ale może warto było. witam Pani Moniko Mogę prosić o kontakt na lukt5@wp.pl pozdr.Lukasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Dzień dobry, podobnie proszę o szczegółowy kosztorys i wymiary domu. Dziekuje i pozdrawiam Karolina email: choperkra@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Dzień dobry, podobnie proszę o szczegółowy kosztorys i wymiary domu. Dziekuje i pozdrawiam Karolina email: choperkra@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daniel Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Witam Jestem prawie zdecydowany na ten dom :-) Może ktoś już go wybudował i mógłby pokazać będę bardzo wdzięczny. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kasia Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 czy jest możliwoaści adaptacji poddasza zczasem i ewentualnie gdzie by były schody mozliwośc z jednost. garażem? prosze o kontakt kaska1331@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 czy jest możliwoaści adaptacji poddasza zczasem i ewentualnie gdzie by były schody mozliwośc z jednost. garażem? prosze o kontakt kaska1331@wp.pl Witam Odpowiedź prześlemy w dniu jutrzejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Witam proszę o kontakt mailowy osoby, które są w trakcie lub juz wybudowały ten dom. Będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam pyskaf1@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest m. Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Witam, Jestem również zainteresowaną możliwością adaptacji poddasza, jak również kosztorysem. Proszę o te informacje na maila: m.iciachowska@gmail.com. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest I Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Witam, Jestem również zainteresowaną możliwością adaptacji poddasza, jak również kosztorysem. Proszę o te informacje na maila: m.iciachowska@gmail.com. witam ja również jestem zainteresowana możliwością adaptacji poddasza i kosztorysem - czy mogęprosić na adres irg2702@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Witam, Jestem również zainteresowaną możliwością adaptacji poddasza, jak również kosztorysem. Proszę o te informacje na maila: m.iciachowska@gmail.com. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 witam ja również jestem zainteresowana możliwością adaptacji poddasza i kosztorysem - czy mogęprosić na adres irg2702@gmail.com Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Dzień dobry, ten projekt jest idealny! Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz informację dot. adaptacji poddasza. Adres: sylwia@zets.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sebastain Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Witam proszę o kontakt mailowy osoby, które są w trakcie lub juz wybudowały ten dom. Będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam pyskaf1@wp.pl witam, prośba o kontakt osoby która wybudowała już projekt Nela. jesteśmy zainteresowani budowa tego projektu. Z góry dziękuje sebaziem@poczta.onet.plPozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sebastian Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Witam, Jestem zainteresowany budową domu Nela, czy mógłbym prosić o przesłanie wymiarów pomieszczeń oraz szczegółowy kosztorys. Czy jest ktoś kto buduje ten dom w lubuskim lub wielkopolskim?. Kontakt sebaziem@poczta.onet.pl. Pozdrawiam Sebastian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 witam ja również jestem zainteresowana możliwością adaptacji poddasza i kosztorysem - czy mogęprosić na adres irg2702@gmail.com Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Podłączam się pod prośbę kleryk86@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Dzień dobry, ten projekt jest idealny! Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz informację dot. adaptacji poddasza. Adres: sylwia@zets.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Witam, Jestem zainteresowany budową domu Nela, czy mógłbym prosić o przesłanie wymiarów pomieszczeń oraz szczegółowy kosztorys. Czy jest ktoś kto buduje ten dom w lubuskim lub wielkopolskim?. Kontakt sebaziem@poczta.onet.pl. Pozdrawiam Sebastian Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Podłączam się pod prośbę kleryk86@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ania Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Witam serdecznie, ja również jestem zdecydowana na zakup tego projektu. Czy również mogę prosić o kosztorys? amdakus@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cezary Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Jeżeli to możliwe to ja również proszę o szczegółowy kosztorys na adres operacyjniak@gmail.com oraz czy w ramach adaptacji można zmienić pokrycie dachowe na blachodachówkę pozdrawiam Cezary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ania Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Witam ja tez bym byla zainteresowana zdjęciami z budowy z gory bardzo dziękuje podaje maila Liliana_26@ tlen.pl Witam serdecznie, ja również dołączam do grona proszących o zdjęcia... amdakus@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ania Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Witam serdecznie, czy ktoś buduje ten dom w woj. lubelskim? Będę wdzięczna za odpowiedź... Proszę o kontakt: amdakus@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Jeżeli to możliwe to ja również proszę o szczegółowy kosztorys na adres operacyjniak@gmail.com oraz czy w ramach adaptacji można zmienić pokrycie dachowe na blachodachówkę pozdrawiam Cezary Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Witam serdecznie, ja również jestem zdecydowana na zakup tego projektu. Czy również mogę prosić o kosztorys? amdakus@gmail.com Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts