Dobre Domy Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Witam. Również jestem zainteresowany zmianą w sprawie podpiwniczenia części domu ze zmianą miejsca kotłowni. Czy jest możliwość umieszczenia w miejscu kotłowni i pralni zejścia do piwnicy, Ew. jakie byłyby koszty wprowadzenia zmian. Proszę o odp. w tej sprawie na adres norbert.chmiel@.wp.pl Witam. Również jestem zainteresowany zmianą w sprawie podpiwniczenia części domu ze zmianą miejsca kotłowni. Czy jest możliwość umieszczenia w miejscu kotłowni i pralni zejścia do piwnicy, Ew. jakie byłyby koszty wprowadzenia zmian. Proszę o odp. w tej sprawie na adres norbert.chmiel@.wp.pl Witam Odpowiedź prześlemy do końca tygodnia na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Poproszę o przesłanie rzutów z wymiarami na blaszkiewicztomasz91@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 Witam, czy ja mógłbym też prosić o wymiary wewnętrzne Neli? Z góry dziękuję. marcin_m24@tlen.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 Witam, czy ja mógłbym też prosić o wymiary wewnętrzne Neli? Z góry dziękuję. marcin_m24@tlen.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta Kłosowska Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Witam. Również jestem zainteresowany zmianą w sprawie podpiwniczenia części domu ze zmianą miejsca kotłowni. Czy jest możliwość umieszczenia w miejscu kotłowni i pralni zejścia do piwnicy, Ew. jakie byłyby koszty wprowadzenia zmian. Proszę o odp. w tej sprawie na adres norbert.chmiel@.wp.pl Witam. Również jestem zainteresowany zmianą w sprawie podpiwniczenia części domu ze zmianą miejsca kotłowni. Czy jest możliwość umieszczenia w miejscu kotłowni i pralni zejścia do piwnicy, Ew. jakie byłyby koszty wprowadzenia zmian. Proszę o odp. w tej sprawie na adres norbert.chmiel@.wp.pl Witam Odpowiedź prześlemy do końca tygodnia na podany adres mailowy. Pozdrawiam Witam. Czy mogłabym również poprosić o ww informacje oraz rzuty z wymiarami na maila: eklosowska.biuro@gmail.com. Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Witam. Czy mogłabym również poprosić o ww informacje oraz rzuty z wymiarami na maila: eklosowska.biuro@gmail.com. Dziękuję Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest monika Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 witam , też buduję Nelę i mam skończone fundamenty, może Pani podać jaki strop będzie w Pani domu ? Budujemy strop zgodny z projektem,wiązary okazały się zbyt drogie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ania Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Witam. Poproszę o kilka zdjęć z realizacji domu Nela -annaradecka1@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest diancia Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Witam czy można prosić o zdjęcia z realizacji domu Nela na @ diancia_83@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotrek Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 czy jest możliwe otrzymanie bardziej szczegółowego kosztorysu budowy domu Nela piotr@abiz.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 czy jest możliwe otrzymanie bardziej szczegółowego kosztorysu budowy domu Nela piotr@abiz.pl Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ewa Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Witam, Zaczynamy budowe domu projektu Nela-odbicie lustrzane. Bardzo bede wdzięczna jesli ktos kto jest w trakcie budowy moze podzielic sie spostrzeżeniami, a przede wszystkim kosztami jakie poniosl przy budowie domu firma za fundament, sciany plus geodeta i podlacza wodno kanalizacyjne powiedziala 60 tys.zl.Koszt dachu dojdzie osobno.I jaki jest kosz stropu Filigran bo firma nam zaproponowała zalanie stropu przez nich. Bardzo proszę o kontakt i z gory dziekuje. Moj email to ewas74@onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Witam, Zaczynamy budowe domu projektu Nela-odbicie lustrzane. Bardzo bede wdzięczna jesli ktos kto jest w trakcie budowy moze podzielic sie spostrzeżeniami, a przede wszystkim kosztami jakie poniosl przy budowie domu firma za fundament, sciany plus geodeta i podlacza wodno kanalizacyjne powiedziala 60 tys.zl.Koszt dachu dojdzie osobno.I jaki jest kosz stropu Filigran bo firma nam zaproponowała zalanie stropu przez nich. Bardzo proszę o kontakt i z gory dziekuje. Moj email to ewas74@onet.pl Witam.My kupilismy dopiero projekt.Bez problemu możemy się wymienić informacjami. Pozdrawiam nikepro@onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AGNIESZKA Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Witam, czy mogłabym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela oraz jakie są wymiary tarasu zadaszonego? Z góry dziękuje za odpowiedź. adres e-mail inka20@autograf.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Witam, czy mogłabym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela oraz jakie są wymiary tarasu zadaszonego? Z góry dziękuje za odpowiedź. adres e-mail inka20@autograf.pl Witam Szczegółowo zwymiarowane rysunki wraz z zestawieniami kosztorysowymi prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kinga Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Witam,jestem na etapie stropu. Buduje w Elblągu i koszty jakie poniosła wraz z robocizna na etapie fundamentów i prac murowych bez stropu to już 100 tys. Metoda oczywiście gospodarczą. Koszt budowy dachu to 80 tysięcy w blachodachówka. Koszt domu w stanie surowym otwartym to około 200 tys. Jest to bardzo drogi dom ale może warto było. Witam Pani Moniko, jestem na etapie fundamentów, czy mogłabym prosić o przesłanie kilku zdjęć z Pani budowy. Mój e-mail: lapien@poczta.fm. Z góry dziękuję. Pozdrawiam serdecznie. Kinga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kinga Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Witam, My też budujemy Nele jesteśmy na etapie dachu, strop zmieniliśmy na terrive z tym, że na salonie i kuchni mamy terrive 2 , na pozostałej części domu terrive 1 Witam, czy mogłabym prosić o kilka zdjęć z realizacji prac. Mój e-mail: lapien@poczta.fm Z góry dziękuję i pozdrawiam Kinga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dziękuje :) Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Witam, czy mogłabym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela oraz jakie są wymiary tarasu zadaszonego? Z góry dziękuje za odpowiedź. adres e-mail inka20@autograf.pl Witam Szczegółowo zwymiarowane rysunki wraz z zestawieniami kosztorysowymi prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Czy podobne informację mógłbym również otrzymać ? Mamy ten do na oku i próbujemy skalkulować koszty i to czy będzie nas stać an taki dom. Z góry dziękuje za informajce: adres e-mail: W_I_K1@poczta.fm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marlena Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Witam, Jestem zainteresowana projektem Nela i prosiłabym o przesłanie na e-mail informacji: szczegóły kosztorysu, metraż zadaszonego tarasu i wymiary pomieszczeń. Z góry dziękuje. Mam rownież pytanie do osób budujących Nelę, jak rzeczywiście przedstawiają się koszty budowy. Kontakt: marlenau@bitram.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Czy podobne informację mógłbym również otrzymać ? Mamy ten do na oku i próbujemy skalkulować koszty i to czy będzie nas stać an taki dom. Z góry dziękuje za informajce: adres e-mail: W_I_K1@poczta.fm Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Witam, Jestem zainteresowana projektem Nela i prosiłabym o przesłanie na e-mail informacji: szczegóły kosztorysu, metraż zadaszonego tarasu i wymiary pomieszczeń. Z góry dziękuje. Mam rownież pytanie do osób budujących Nelę, jak rzeczywiście przedstawiają się koszty budowy. Kontakt: marlenau@bitram.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waleszczak Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Witam, Jestem zainteresowany wybudowaniem domu wg projektu Nela. Chciałbym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania: - wodne podłogowe + kominek z płaszczem wodnym Do posesji mam doprowadzony GAZ Czy mogę poprosić do dokładniejsze informację : - rzuty pomieszczeń z wymiarami + taras zewnętrzny - przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz - koszty inwestycji Z góry dziękuje za informajce: adres e-mail: waleszczak@tlen.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Witam, Jestem zainteresowany wybudowaniem domu wg projektu Nela. Chciałbym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania: - wodne podłogowe + kominek z płaszczem wodnym Do posesji mam doprowadzony GAZ Czy mogę poprosić do dokładniejsze informację : - rzuty pomieszczeń z wymiarami + taras zewnętrzny - przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz - koszty inwestycji Z góry dziękuje za informajce: adres e-mail: waleszczak@tle.pl Witam Odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waleszczak Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Witam Odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Bardzo dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Witam Czy można w trakcie oczekiwania na pozwolenie zmienić fundamenty standardowe na płytę fundamentową ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts