Dobre Domy Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami i kosztorys na adres kaminski_rafal@o2.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Gosia Posted December 3, 2016 Report Posted December 3, 2016 Witam prosze o przesłanie szczegółowych rysunków, wymiarów i kosztorys na adres Gosia.dziakowicz@gmail.com dziękuje bardzo. Quote
Dobre Domy Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 Witam prosze o przesłanie szczegółowych rysunków, wymiarów i kosztorys na adres Gosia.dziakowicz@gmail.com dziękuje bardzo. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Paulina Posted January 2, 2017 Report Posted January 2, 2017 Dzień dobry, można prosić o rysunki szczegółowe, jaką wielkość mają pomieszczenia i kosztorys na maila k.paulina91@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted January 3, 2017 Report Posted January 3, 2017 Dzień dobry, można prosić o rysunki szczegółowe, jaką wielkość mają pomieszczenia i kosztorys na maila k.paulina91@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Adrian Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 Czy projekt przewiduje piec węglowy ? Quote
Dobre Domy Posted January 6, 2017 Report Posted January 6, 2017 Czy projekt przewiduje piec węglowy ? Witam W projekcie przewidziano ogrzewanie gazowe. Zmiany sposobu ogrzewania budynku można dokonać na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Quote
Czarmander Posted January 11, 2017 Report Posted January 11, 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego i deweloperskiego oraz zwymiarowanych rzutów i przekrojów wraz z zaznaczonymi ścianami nośnymi dla projektu Alex Całość proszę przesłać na adres e-mail cwilk1@op.pl za co z góry dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 11, 2017 Report Posted January 11, 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego i deweloperskiego oraz zwymiarowanych rzutów i przekrojów wraz z zaznaczonymi ścianami nośnymi dla projektu Alex Całość proszę przesłać na adres e-mail cwilk1@op.pl za co z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Beata Posted January 17, 2017 Report Posted January 17, 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres: berta08@vp.pl Dziękuję i Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 18, 2017 Report Posted January 18, 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres: berta08@vp.pl Dziękuję i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest JADWIGA Posted January 22, 2017 Report Posted January 22, 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres: jadwiga.juraszczyk@wp.pl Dziękuję i Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 22, 2017 Report Posted January 22, 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres: jadwiga.juraszczyk@wp.pl Dziękuję i Pozdrawiam witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted January 29, 2017 Report Posted January 29, 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o przesłanie zestawienia kosztorysowego stanu surowego zamkniętego i deweloperskiego. Czy jest możliwość dodania pompy ciepła i wentylacji mechanicznej do ewentualnego kosztorsu ( opcjonalnie) piorek21@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted January 29, 2017 Report Posted January 29, 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o przesłanie zestawienia kosztorysowego stanu surowego zamkniętego i deweloperskiego. Czy jest możliwość dodania pompy ciepła i wentylacji mechanicznej do ewentualnego kosztorsu ( opcjonalnie) piorek21@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest MJ Posted January 29, 2017 Report Posted January 29, 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres torsye@yahoo.co.uk Quote
Dobre Domy Posted January 31, 2017 Report Posted January 31, 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres torsye@yahoo.co.uk Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted January 31, 2017 Report Posted January 31, 2017 Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam kiedy mogę spodziewać się przesłania materiałów bo jeszcze ich nie otrzymałem? Quote
Dobre Domy Posted February 1, 2017 Report Posted February 1, 2017 kiedy mogę spodziewać się przesłania materiałów bo jeszcze ich nie otrzymałem? Witam Materiały zostały wysłane wczoraj po 13-tej. Proszę sprawdzić pocztę. Pozdrawiam Quote
Guest jm Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres jm.pawlikowska@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres jm.pawlikowska@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Władysław Posted February 25, 2017 Report Posted February 25, 2017 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres magikgliwice@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted February 26, 2017 Report Posted February 26, 2017 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres magikgliwice@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Mariola Posted March 3, 2017 Report Posted March 3, 2017 Witam. Rowniez jestem zainteresowana tym projektem Alex. Czy jest mozliwosc przeslania na podany adres mariola2405@interia.pl szczegolowe zestawienie ,rzuty z wymiarami oraz kosztorys . Z gory dziekuje Quote
Dobre Domy Posted March 4, 2017 Report Posted March 4, 2017 Witam. Rowniez jestem zainteresowana tym projektem Alex. Czy jest mozliwosc przeslania na podany adres mariola2405@interia.pl szczegolowe zestawienie ,rzuty z wymiarami oraz kosztorys . Z gory dziekuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts