Guest Kamil Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Witam, Proszę o podesłanie szczegółowych rysunków na maila: cornelius78@interia.pl Dodatkowo mam pytanie czy na etapie adaptacji w Państwa pracowni byłaby możliwość poszerzenia i wydłużenia Alexa o 50 cm z każdej strony. Pozdrawiam. Kamil Quote
Dobre Domy Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 Witam, Proszę o podesłanie szczegółowych rysunków na maila: cornelius78@interia.pl Dodatkowo mam pytanie czy na etapie adaptacji w Państwa pracowni byłaby możliwość poszerzenia i wydłużenia Alexa o 50 cm z każdej strony. Pozdrawiam. Kamil Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Michal Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 Witam, Rowniez jestem zainteresowany projektem Alex. Czy jest mozliwosc przeslania na adres michal@rotary.com.pl szczegolowe zestawienie ,rzuty z wymiarami oraz kosztorys.I czy jest mozliwosc budowaniu tego domu w formie blizniaka? Z gory dziekuje. Quote
Dobre Domy Posted April 4, 2017 Report Posted April 4, 2017 Witam, Rowniez jestem zainteresowany projektem Alex. Czy jest mozliwosc przeslania na adres michal@rotary.com.pl szczegolowe zestawienie ,rzuty z wymiarami oraz kosztorys.I czy jest mozliwosc budowaniu tego domu w formie blizniaka? Z gory dziekuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. W sprawie możliwości zbliźniaczenia domu - proszę o kontakt bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote
Guest Anna Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 Witam,planuję budowę alexa. Jest możliwość otrzymania zdjęć jak dom wygląda w realu? Również chciałabym wprowadzić takie same zmiany.Pozdrawiam Quote
Guest Anna Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 Witam,rozważam zakup projektu Alex i bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i tabeli z kosztami budowy na adres annasikora1@op.pl Pozdrawiam Quote
Guest Anna Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 Witam. Buduję Alexa jestem na etapie montażu stolarki i przy zamawianiu stolarki popełniłem babola i zamówiłem okno w sypialni na górze O6 dla projektu podstawowego zamiast lustra. Szukam kogoś kto chciałby ode mnie odkupić (cena do negocjacji). Produkcja firmy Drutex trzyszybowe, kolor winchester. Tel. 509-489-316. Pozdrawiam. Tomek Witam, prosiłabym o wysłanie zdjęć domu. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted April 24, 2017 Report Posted April 24, 2017 Witam,rozważam zakup projektu Alex i bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i tabeli z kosztami budowy na adres annasikora1@op.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Dominika Posted April 25, 2017 Report Posted April 25, 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem Alex. Czy jest mozliwosc przeslania na adres domina88@gmail.com szczegolowe zestawienie ,rzuty z wymiarami oraz kosztorys. Z gory dziekuje. Quote
Dobre Domy Posted April 25, 2017 Report Posted April 25, 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem Alex. Czy jest mozliwosc przeslania na adres domina88@gmail.com szczegolowe zestawienie ,rzuty z wymiarami oraz kosztorys. Z gory dziekuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Artur Posted May 7, 2017 Report Posted May 7, 2017 Witam,rozważam zakup projektu Alex i bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i tabeli z kosztami budowy na adres arkr@poczta.onet.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 8, 2017 Report Posted May 8, 2017 Witam,rozważam zakup projektu Alex i bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i tabeli z kosztami budowy na adres arkr@poczta.onet.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 16, 2017 Report Posted May 16, 2017 Witam. Ja również jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres mailowy: radoslaw.zamiar@interia.pl Śledzę od dłuższego czasu dzienniki budowy jak również mam wiele własnych przemyśleń co do dostosowania Alexa do swoich potrzeb. Rozumiem, że Państwa pracownia architektoniczna może również świadczyć usługi dostosowania tego projektu do wymagań klienta? Pozdrawiam, Radosław Zamiar Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmiany na projekt można nanieść na dwa sposoby: -zlecić naszym architektom – w sprawie szczegółów polecam kontakt milowy pod adresem info@dobredomy.pl -zlecić swojemu architektowi, a nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Quote
Guest Radosław Posted June 21, 2017 Report Posted June 21, 2017 Witam. Ja również jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres mailowy: radoslaw.zamiar@interia.pl Śledzę od dłuższego czasu dzienniki budowy jak również mam wiele własnych przemyśleń co do dostosowania Alexa do swoich potrzeb. Rozumiem, że Państwa pracownia architektoniczna może również świadczyć usługi dostosowania tego projektu do wymagań klienta? Pozdrawiam, Radosław Zamiar Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmiany na projekt można nanieść na dwa sposoby: -zlecić naszym architektom – w sprawie szczegółów polecam kontakt milowy pod adresem info@dobredomy.pl -zlecić swojemu architektowi, a nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Witam ponownieJeśli to nie problem to czy mogę prosić jeszcze o rzuty dla odbicia lustrzanego? Quote
Dobre Domy Posted June 21, 2017 Report Posted June 21, 2017 Witam ponownie Jeśli to nie problem to czy mogę prosić jeszcze o rzuty dla odbicia lustrzanego? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Magdalena Posted July 21, 2017 Report Posted July 21, 2017 Dzień dobry, serdecznie proszę o przesłanie dokładnych rzutów i tabel kosztorysowych do tego projektu. Mam też pytania: *Czy w projekcie jest uwzględniony strych? *Czy jest możliwość przerobienia pergoli na balkon (tak żeby balkon przechodził w pergolę, żeby można było na niego wyjść i jednocześnie aby całość nie traciła swojego kształtu i uroku)? Dziękuję i pozdrawiam, Quote
Dobre Domy Posted July 21, 2017 Report Posted July 21, 2017 Dzień dobry, serdecznie proszę o przesłanie dokładnych rzutów i tabel kosztorysowych do tego projektu. Mam też pytania: *Czy w projekcie jest uwzględniony strych? *Czy jest możliwość przerobienia pergoli na balkon (tak żeby balkon przechodził w pergolę, żeby można było na niego wyjść i jednocześnie aby całość nie traciła swojego kształtu i uroku)? Dziękuję i pozdrawiam, Witam Rzuty i tabele kosztorysowe oczywiście możemy przesłać. Niestety nie podała Pani adresu mailowego. W sprawie zmian proszę o kontakt bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl- od nich również otrzyma Pani materiały do projektu. Pozdrawiam Quote
Guest Magdalena Posted July 21, 2017 Report Posted July 21, 2017 Dzień dobry, serdecznie proszę o przesłanie dokładnych rzutów i tabel kosztorysowych do tego projektu. Mam też pytania: *Czy w projekcie jest uwzględniony strych? *Czy jest możliwość przerobienia pergoli na balkon (tak żeby balkon przechodził w pergolę, żeby można było na niego wyjść i jednocześnie aby całość nie traciła swojego kształtu i uroku)? Dziękuję i pozdrawiam, Witam Rzuty i tabele kosztorysowe oczywiście możemy przesłać. Niestety nie podała Pani adresu mailowego. W sprawie zmian proszę o kontakt bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl- od nich również otrzyma Pani materiały do projektu. Pozdrawiam Najmocniej przepraszam, już podaję adres: robacka.magdalena@gmail.comA jak wygląda sprawa strychu? Jest on uwzględniony w projekcie? Quote
Dobre Domy Posted July 21, 2017 Report Posted July 21, 2017 Najmocniej przepraszam, już podaję adres: robacka.magdalena@gmail.com A jak wygląda sprawa strychu? Jest on uwzględniony w projekcie? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. W projekcie nie przewidziano strychu. Pozdrawiam Quote
Guest Sylwia Posted July 23, 2017 Report Posted July 23, 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i tabeli kosztorysowych do projektu na adres sylwianoowak@interia.pl Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted July 24, 2017 Report Posted July 24, 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i tabeli kosztorysowych do projektu na adres sylwianoowak@interia.pl Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Viola Posted July 28, 2017 Report Posted July 28, 2017 Prosze o przysłanie szczegółowych rzutów.Jednocesnie mam pytani eczy jest mozliwy garaz dwustanowiskowy. adres mailowy:viol@sukcesopole.pl dziekuje Quote
Dobre Domy Posted July 29, 2017 Report Posted July 29, 2017 Prosze o przysłanie szczegółowych rzutów.Jednocesnie mam pytani eczy jest mozliwy garaz dwustanowiskowy. adres mailowy:viol@sukcesopole.pl dziekuje Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Romek Posted August 20, 2017 Report Posted August 20, 2017 Witam, jestem zainteresowany tym projektem w odbiciu lustrzanym. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu dla wszystkich etapów budowy na adres: romek.wierzchowski@gmail.com. Proszę o informację, czy jest możliwość dopasowania do działki o szerokości 18m kosztem np rezygnacji z garażu. Przestrzeń chciałbym wykorzystać na powiększenie kuchni i pomieszczenia gospodarczego. Pozdrawiam i gratuluję świetnego projektu. Quote
Dobre Domy Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Witam, jestem zainteresowany tym projektem w odbiciu lustrzanym. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu dla wszystkich etapów budowy na adres: romek.wierzchowski@gmail.com. Proszę o informację, czy jest możliwość dopasowania do działki o szerokości 18m kosztem np rezygnacji z garażu. Przestrzeń chciałbym wykorzystać na powiększenie kuchni i pomieszczenia gospodarczego. Pozdrawiam i gratuluję świetnego projektu. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmiany, o których Pan pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Pana architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts