Guest Paweł Posted August 22, 2017 Report Posted August 22, 2017 Prosze o przysłanie szczegółowych rzutów.Jednocesnie mam pytani eczy jest mozliwy garaz dwustanowiskowy. adres mailowy:viol@sukcesopole.pl dziekuje Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam. Czy mógłbym również prosić o informację odnośnie możliwości wpisania garażu dwustanowiskowego w ten projekt? Poproszę też o tabele kosztorysowe i szczegółowe rysunki na maila (p.olszynka@gmail.com) Quote
Dobre Domy Posted August 23, 2017 Report Posted August 23, 2017 Witam. Czy mógłbym również prosić o informację odnośnie możliwości wpisania garażu dwustanowiskowego w ten projekt? Poproszę też o tabele kosztorysowe i szczegółowe rysunki na maila (p.olszynka@gmail.com) Dzień dobry, nie mamy gotowej takiej wersji projektu. Można zakupić dokumentację budynku z garażem jednostanowiskowym, a na etapie adaptacji poszerzyć garaż do dwustanowiskowego. Z naszej strony otrzyma Pan pisemną i bezpłatną zgodę na takie zmiany. Wysyłam materiały pokazowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Dawid Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Witam, Jestem zainteresowany projektem Alex. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków rzutów i przekroju z wymiarami odbicia lustrzanego oraz kosztorysu na adres david_1@wp.pl Dziękuję. Dawid. Quote
Dobre Domy Posted August 28, 2017 Report Posted August 28, 2017 Witam, Jestem zainteresowany projektem Alex. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków rzutów i przekroju z wymiarami odbicia lustrzanego oraz kosztorysu na adres david_1@wp.pl Dziękuję. Dawid. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest anna Posted August 29, 2017 Report Posted August 29, 2017 Witam,prosiłabym o przesłanie materiałów pokazowych z garażem dwustanowiskowym annasikora1@op.pl Dziękuję i Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Witam,prosiłabym o przesłanie materiałów pokazowych z garażem dwustanowiskowym annasikora1@op.pl Dziękuję i Pozdrawiam Witam Projekt Alex posiadamy w wersji z garażem jednostanowiskowym - materiały do niego prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Dzień Dobry! Chciałam prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z garażem po prawej stronie oraz kosztorysu do projektu Alex na maila kasiapilot@poczta.fm Pozdrawiam Kasia Quote
Dobre Domy Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Dzień Dobry! Chciałam prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z garażem po prawej stronie oraz kosztorysu do projektu Alex na maila kasiapilot@poczta.fm Pozdrawiam Kasia Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Jan. Posted September 3, 2017 Report Posted September 3, 2017 Witam, Czy dodanie nad garażem balkonu z wyjściem z obydwu pokoi na poddaszu wymagałoby dużych zmian w tym projekcie ? Quote
Dobre Domy Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 Witam, Czy dodanie nad garażem balkonu z wyjściem z obydwu pokoi na poddaszu wymagałoby dużych zmian w tym projekcie ? Witam Sama konstrukcja mogłaby zostać bez zmian. Należałoby jedynie zapewnić wykonanie drzwi balkonowych oraz ułożenie warstw tarasowych na stropie. Ponadto oczywiście należy zaprojektować i wykonać balustrady po obrysie tarasu. Wszystkie te zmiany należy zlecić na etapie adaptacji projektu do działki. Pozdrawiam Quote
Guest Seba Posted October 9, 2017 Report Posted October 9, 2017 Witam serdecznie, proszę uprzejmie o przesłanie szczegółowych rysunków projektu ALEX wraz z kosztorysem budowy zawierającym zestawienie materiałów na adres stronghold.company@wp.pl Dzięki i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 9, 2017 Report Posted October 9, 2017 Witam serdecznie, proszę uprzejmie o przesłanie szczegółowych rysunków projektu ALEX wraz z kosztorysem budowy zawierającym zestawienie materiałów na adres stronghold.company@wp.pl Dzięki i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
kaska1902 Posted October 10, 2017 Report Posted October 10, 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem Alex. Czy jest możliwość przesłania na adres katrin1902@wp.pl szczegółowe zestawienie, rzuty z wymiarami oraz kosztorys. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 10, 2017 Report Posted October 10, 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem Alex. Czy jest możliwość przesłania na adres katrin1902@wp.pl szczegółowe zestawienie, rzuty z wymiarami oraz kosztorys. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted November 11, 2017 Report Posted November 11, 2017 Witam! Uprzejmie prosze o przesłanie szczegółowych rysunków projektu ALEX wraz z kosztorysem na adres kasia969@onet.eu Z gory dziekuje! Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 12, 2017 Report Posted November 12, 2017 Witam! Uprzejmie prosze o przesłanie szczegółowych rysunków projektu ALEX wraz z kosztorysem na adres kasia969@onet.eu Z gory dziekuje! Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest a.n. Posted November 14, 2017 Report Posted November 14, 2017 Dzień dobry, Jestem bardzo zainteresowany projektem Alex. Proszę o przesłanie rysunków, rzutów z wymiarami wraz z kosztorysem zawierającym zestawienie materiałów na adres: anawrat@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 14, 2017 Report Posted November 14, 2017 Dzień dobry, Jestem bardzo zainteresowany projektem Alex. Proszę o przesłanie rysunków, rzutów z wymiarami wraz z kosztorysem zawierającym zestawienie materiałów na adres: anawrat@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest mirek Posted November 16, 2017 Report Posted November 16, 2017 Dzień dobry, Jestem bardzo zainteresowany projektem Alex. Proszę o przesłanie rysunków, rzutów z wymiarami wraz z kosztorysem zawierającym zestawienie materiałów na adres: mirekpainter6@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 16, 2017 Report Posted November 16, 2017 Dzień dobry, Jestem bardzo zainteresowany projektem Alex. Proszę o przesłanie rysunków, rzutów z wymiarami wraz z kosztorysem zawierającym zestawienie materiałów na adres: mirekpainter6@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest BASIA Posted November 18, 2017 Report Posted November 18, 2017 Witam serdecznie, proszę uprzejmie o przesłanie szczegółowych rysunków projektu ALEX wraz z kosztorysem budowy zawierającym zestawienie materiałów na adres basiainglot@op.pl Dziękuję i i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 19, 2017 Report Posted November 19, 2017 Witam serdecznie, proszę uprzejmie o przesłanie szczegółowych rysunków projektu ALEX wraz z kosztorysem budowy zawierającym zestawienie materiałów na adres basiainglot@op.pl Dziękuję i i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Summerfeeling Posted December 10, 2017 Report Posted December 10, 2017 Witam, czy mogę prosić o szczegóły ? kostiuczukkatarzyna@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted December 10, 2017 Report Posted December 10, 2017 Witam, czy mogę prosić o szczegóły ? kostiuczukkatarzyna@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest MK Posted January 9, 2018 Report Posted January 9, 2018 Witam, Jestem zainteresowany projektem Alex z państwa oferty. Mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków (rzutów i przekrojów) oraz wstępnego zestawienia materiałowego na adres: panklencki@gmail.com? Z góry dzięki i pozdrawiam, Quote
Recommended Posts