Dobre Domy Posted January 9, 2018 Report Posted January 9, 2018 Witam, Jestem zainteresowany projektem Alex z państwa oferty. Mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków (rzutów i przekrojów) oraz wstępnego zestawienia materiałowego na adres: panklencki@gmail.com? Z góry dzięki i pozdrawiam, Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Michał Posted January 14, 2018 Report Posted January 14, 2018 Witam, Jestem zainteresowany projektem Alex z państwa oferty. Mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków (rzutów i przekrojów) oraz wstępnego zestawienia materiałowego (np. stolarki itd.) na adres: michal.sawinski@o2.pl? Pytanie: w jakiej technologi zaprojektowano ogrzewanie budynku? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 14, 2018 Report Posted January 14, 2018 Witam, Jestem zainteresowany projektem Alex z państwa oferty. Mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków (rzutów i przekrojów) oraz wstępnego zestawienia materiałowego (np. stolarki itd.) na adres: michal.sawinski@o2.pl? Pytanie: w jakiej technologi zaprojektowano ogrzewanie budynku? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. W projekcie przewidziano ogrzewanie gazowe. Pozdrawiam Quote
Guest MC Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 Witam Jestem zainteresowany projektem Alex z Państwa oferty, mam prośbę o przesłanie bardziejnszczegolowych rysunków oraz zestawienia materiałów. Czy zmiana mianowicie poszerzenie obiektu jest możliwe na etapie wprowadzania zmian? Proszę o informację oraz przesłanie materiałów na adres mario.caputa@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 Witam Jestem zainteresowany projektem Alex z Państwa oferty, mam prośbę o przesłanie bardziejnszczegolowych rysunków oraz zestawienia materiałów. Czy zmiana mianowicie poszerzenie obiektu jest możliwe na etapie wprowadzania zmian? Proszę o informację oraz przesłanie materiałów na adres mario.caputa@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Wszystkie zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji projektu – nasza Pracownia wystawi stosowne zgody na ich realizację. Pozdrawiam Quote
Guest Barbara Posted January 28, 2018 Report Posted January 28, 2018 Witam Jestem zainteresowana projektem Alex z Państwa oferty, mam prośbę o przesłanie bardziej szczegolowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres:barbara.niewczas@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Witam Jestem zainteresowana projektem Alex z Państwa oferty, mam prośbę o przesłanie bardziej szczegolowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres:barbara.niewczas@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Barbara Posted February 7, 2018 Report Posted February 7, 2018 Witam, czy po zakupie projektu będzie możliwość otrzymania pliku DWG w autokadzie Quote
Dobre Domy Posted February 8, 2018 Report Posted February 8, 2018 Witam, czy po zakupie projektu będzie możliwość otrzymania pliku DWG w autokadzie Witam W pliku dwg dla projektu udostępniamy tylko obrys budynku w skali 1:500. Pozdrawiam Quote
Guest Tomasz Posted February 13, 2018 Report Posted February 13, 2018 Witam! Jestem zainteresowany projektem Alex z Panstwa oferty, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, oraz zestawienie materiałów na adres e-mail: lougangx@gmail.com pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 14, 2018 Report Posted February 14, 2018 Witam! Jestem zainteresowany projektem Alex z Panstwa oferty, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, oraz zestawienie materiałów na adres e-mail: lougangx@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest PAWEŁ WROCŁAW Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ewentualnych kosztorysów. pawel.bandzarzewski@gmail.com POZDRAWIAM Quote
Dobre Domy Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ewentualnych kosztorysów. pawel.bandzarzewski@gmail.com POZDRAWIAM Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest dorota Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Czy taras w tym projekcie jest wylewany czy na gruncie? Quote
Dobre Domy Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Czy taras w tym projekcie jest wylewany czy na gruncie? Dzień dobry, Taras jest wykonany z wylewki betonowej ze spadkiem, na gruncie. Pozdrawiam! Quote
Guest Paulina Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem, proszę o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów na adres: paulina_krzoska@wp.pl. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 27, 2018 Report Posted February 27, 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem, proszę o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów na adres: paulina_krzoska@wp.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Sylwia Posted March 27, 2018 Report Posted March 27, 2018 Witam, Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres swysocka4@wp.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 27, 2018 Report Posted March 27, 2018 Witam, Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres swysocka4@wp.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Monia Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 Witam, Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres swysocka4@wp.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję Pozdrawiam tomek.dziadon.1993@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 Witam, Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres swysocka4@wp.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję Pozdrawiam tomek.dziadon.1993@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Natalia Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 Witam, Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres natalia_95.95_@onet.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję, pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted April 22, 2018 Report Posted April 22, 2018 Witam, Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres natalia_95.95_@onet.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję, pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted April 22, 2018 Report Posted April 22, 2018 Witam, jesteśmy zainteresowani projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres ecnols@interia.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted April 23, 2018 Report Posted April 23, 2018 Witam, jesteśmy zainteresowani projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres ecnols@interia.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts