Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agnieszka
Posted

Witam,

Ile mniej wiecej wychodzi metrów 2 tynków?

Pozdrawiam

Guest Sylwek
Posted

Witam,

Jestem zainteresowany projektem Alex-lustro. Proszę o przesłanie na adres sylvpro@gmail.com szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem.

Dziękuję

Pozdrawiam

Posted
6 godzin temu, Gość Sylwek napisał:

Witam,

Jestem zainteresowany projektem Alex-lustro. Proszę o przesłanie na adres sylvpro@gmail.com szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem.

Dziękuję

Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Borys
Posted

Dzień dobry,

Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów do stanu surowego otwartego na adres borys.stefanski@gmail.com?

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Posted
14 godzin temu, Gość Borys napisał:

Dzień dobry,

Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów do stanu surowego otwartego na adres borys.stefanski@gmail.com?

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Mateusz
Posted

Dzień dobry,

Czy mógłbym prosić o wysłanie materiałów i rysunków szczegółowych z wymiarami domu na adres: nadros101@gmail.com ?

Posted
1 godzinę temu, Gość Mateusz napisał:

Dzień dobry,

Czy mógłbym prosić o wysłanie materiałów i rysunków szczegółowych z wymiarami domu na adres: nadros101@gmail.com ?

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 months later...
Posted
11 godzin temu, Faankaa napisał:

Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu na adres mailowy faankaa@gmail.com

Czy jest możliwość wykonanie projektu do budowy domu w technologi szkieletowej ?? 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Niestety nie podejmujemy się przeprojektowania projektu na technologię szkieletową. Taką zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Posted

Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres mysys_monia@tlen.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem do stanu surowego.

Dodatkowo mam pytanie, czy wykonywaliście może zmiany w projekcie zawierające wykorzystanie przestrzeni nad garażem? 

Dziękuję

Posted
14 godzin temu, Gość Monika napisał:

Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres mysys_monia@tlen.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem do stanu surowego.

Dodatkowo mam pytanie, czy wykonywaliście może zmiany w projekcie zawierające wykorzystanie przestrzeni nad garażem? 

Dziękuję

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Nie wykonywaliśmy tego typu zmian. 

Pozdrawiam

• 2 months later...
  • 6 months later...
Guest projekt Alex
Posted

Witam serdecznie, Jestem zainteresowana projektem Alex (wersja podstawowa z jednym miejscem garażowym). Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków (jak i innych materiałów) na adres: mp.kropka@gmail.com

pozdrawiam serdecznie, 

Gosia 

Posted
9 godzin temu, Gość projekt Alex napisał:

Witam serdecznie, Jestem zainteresowana projektem Alex (wersja podstawowa z jednym miejscem garażowym). Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków (jak i innych materiałów) na adres: mp.kropka@gmail.com

pozdrawiam serdecznie, 

Gosia 

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam 

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Guest Krzysztof
Posted

Dzień dobry,

jeżeli jest taka możliwość również proszę o materiały na adres chabros.krzysztof@gmail.com

Dziękuję i pozdrawiam

Krzysztof

Posted
23 godziny temu, Gość Krzysztof napisał:

Dzień dobry,

jeżeli jest taka możliwość również proszę o materiały na adres chabros.krzysztof@gmail.com

Dziękuję i pozdrawiam

Krzysztof

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 6 months later...
Guest GOŚC
Posted

Dzień dobry,

Jestem zainteresowany projektem, czy jest szana na przesłanie zestawienia materiałów na adres mailowy wojciech.tracz@marka.eu ?

Z góry dziękuję !

Posted
11 godzin temu, Gość GOŚC napisał:

Dzień dobry,

Jestem zainteresowany projektem, czy jest szana na przesłanie zestawienia materiałów na adres mailowy wojciech.tracz@marka.eu ?

Z góry dziękuję !

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 year later...
Guest Rysunki
Posted

Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz innych dostępnych materiałów dla projektu Alex I oraz Alex II na mail: mateusz__w@wp.pl

Pozdrawiam

MW

Posted
W dniu 6.05.2024 o 19:39, Gość Rysunki napisał:

Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz innych dostępnych materiałów dla projektu Alex I oraz Alex II na mail: mateusz__w@wp.pl

Pozdrawiam

MW

Dzień dobry,

Pozdrawiam