Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Weronika
Posted

Witam, jeśli można proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienie materiałów na adres wlatanska@wp.pl

Guest Daniel
Posted

Witam! proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres: danielpiekarski86@gmail.com

• 2 weeks later...
Guest Marcin
Posted

Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienie materiałów na adres: suchy.marcin@interia.pl

• 3 weeks later...
Guest Małgosia
Posted

Dzień dobry, w projekcie widzę schody. Stąd moje pytanie ile mam miejsca do zagospodarowania na poddaszu? Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres - msgss@interia.pl

Posted

Dzień dobry, w projekcie widzę schody. Stąd moje pytanie ile mam miejsca do zagospodarowania na poddaszu? Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres - msgss@interia.pl

Witam. Na poddaszu jest ok. 18m2 powierzchni użytkowej. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

• 1 month later...
Guest darzenka
Posted

my wlaśnie budujemy ten dom, chciałam wam wstawić zdjęcia ale nie wiem jak :(

Posted

Witam

Aby dodać zdjęcia należy się zalogować na forum nie jako gość, tylko jego użytkownik. Wówczas przy dodawaniu posta pojawi się przycisk "więcej opcji" i tam można będzie dodać zdjęcia.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest Magdalena P
Posted

Witam

jestem na etapie wyboru okien i myślę o ogólnym charakterze i wyglądzie pomieszczeń czy ktoś zaaranżował swoje pomieszczenia i mógłby podzielić się swoimi pomysłami użądzenia domu?

Guest Michał
Posted

Witam, jeśli można proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienie materiałów. Ponadto zwracam się z zapytaniem czy możliwe jest zastosowanie lekkiego stropu drewnianego. Proszę o odpowiedź na adres michalrabit@vp.pl

Posted

Witam, jeśli można proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienie materiałów. Ponadto zwracam się z zapytaniem czy możliwe jest zastosowanie lekkiego stropu drewnianego. Proszę o odpowiedź na adres michalrabit@vp.pl

Witam. Materiały oraz odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

Posted

Witam Aby dodać zdjęcia należy się zalogować na forum nie jako gość, tylko jego użytkownik. Wówczas przy dodawaniu posta pojawi się przycisk "więcej opcji" i tam można będzie dodać zdjęcia.   Pozdrawiam

Witam,również jesteśmy zainteresowani tym projektem.Możesz odezwać sie na e-mail? Mam kilka pytań co do tego projektu :) Pozdrawiam Artur (artur.calka90@gmail.com)

Guest krzysztof
Posted

Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres krzysio19882@o2.pl Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres dawiix@onet.pl Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest Grzegorz
Posted

Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres ggrrzzeess@op.pl

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Stanisław
Posted

Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres: fizjomedyk@gmail.com

Pozdrawiam