Dobre Domy Posted July 28, 2016 Report Posted July 28, 2016 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienie materiałów na adres lukmot@o2.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Weronika Posted August 11, 2016 Report Posted August 11, 2016 Witam, jeśli można proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienie materiałów na adres wlatanska@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted August 11, 2016 Report Posted August 11, 2016 Witam, jeśli można proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienie materiałów na adres wlatanska@wp.pl Dzień dobry, wysyłam materiały pokazowe na wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Daniel Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Witam! proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres: danielpiekarski86@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted August 16, 2016 Report Posted August 16, 2016 Witam! proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres: danielpiekarski86@gmail.com Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Marcin Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienie materiałów na adres: suchy.marcin@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienie materiałów na adres: suchy.marcin@interia.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote
Guest Małgosia Posted September 11, 2016 Report Posted September 11, 2016 Dzień dobry, w projekcie widzę schody. Stąd moje pytanie ile mam miejsca do zagospodarowania na poddaszu? Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres - msgss@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Dzień dobry, w projekcie widzę schody. Stąd moje pytanie ile mam miejsca do zagospodarowania na poddaszu? Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres - msgss@interia.pl Witam. Na poddaszu jest ok. 18m2 powierzchni użytkowej. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest darzenka Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 my wlaśnie budujemy ten dom, chciałam wam wstawić zdjęcia ale nie wiem jak Quote
Dobre Domy Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 my wlaśnie budujemy ten dom, chciałam wam wstawić zdjęcia ale nie wiem jak Witam Aby dodać zdjęcia należy się zalogować na forum nie jako gość, tylko jego użytkownik. Wówczas przy dodawaniu posta pojawi się przycisk "więcej opcji" i tam można będzie dodać zdjęcia. Pozdrawiam Quote
Guest Magdalena P Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Witam jestem na etapie wyboru okien i myślę o ogólnym charakterze i wyglądzie pomieszczeń czy ktoś zaaranżował swoje pomieszczenia i mógłby podzielić się swoimi pomysłami użądzenia domu? Quote
Guest Michał Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Witam, jeśli można proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienie materiałów. Ponadto zwracam się z zapytaniem czy możliwe jest zastosowanie lekkiego stropu drewnianego. Proszę o odpowiedź na adres michalrabit@vp.pl Quote
Dobre Domy Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Witam, jeśli można proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienie materiałów. Ponadto zwracam się z zapytaniem czy możliwe jest zastosowanie lekkiego stropu drewnianego. Proszę o odpowiedź na adres michalrabit@vp.pl Witam. Materiały oraz odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Artur Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 my wlaśnie budujemy ten dom, chciałam wam wstawić zdjęcia ale nie wiem jak Witam Aby dodać zdjęcia należy się zalogować na forum nie jako gość, tylko jego użytkownik. Wówczas przy dodawaniu posta pojawi się przycisk "więcej opcji" i tam można będzie dodać zdjęcia. Pozdrawiam Witam,również jesteśmy zainteresowani tym projektem.Możesz odezwać sie na e-mail? Mam kilka pytań co do tego projektu Pozdrawiam Artur (artur.calka90@gmail.com) Quote
Guest krzysztof Posted November 16, 2016 Report Posted November 16, 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres krzysio19882@o2.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 17, 2016 Report Posted November 17, 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres krzysio19882@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Dawid Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres dawiix@onet.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres dawiix@onet.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Quote
Guest Grzegorz Posted December 18, 2016 Report Posted December 18, 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres ggrrzzeess@op.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted December 19, 2016 Report Posted December 19, 2016 Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres ggrrzzeess@op.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Stanisław Posted January 10, 2017 Report Posted January 10, 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres: fizjomedyk@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 11, 2017 Report Posted January 11, 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres: fizjomedyk@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts