Guest Gość Maciek Posted July 26, 2020 Report Posted July 26, 2020 Witam Bardzo zainteresował mnie projekt Fabia. Mógłbym prosić o przesłanie materiałów na adres maciek1690@gmail.com? Quote
Dobre Domy Posted July 26, 2020 Report Posted July 26, 2020 5 godzin temu, Gość Gość Maciek napisał: Witam Bardzo zainteresował mnie projekt Fabia. Mógłbym prosić o przesłanie materiałów na adres maciek1690@gmail.com? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted September 6, 2020 Report Posted September 6, 2020 Dzień Dobry, mogłabym prosić o szczegółowy kosztorys dla domu Fabia, zestawienie potrzebnych materiałów i szczegółowe rysunki z wymiarami? mail : lukasz0607@o2.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 8, 2020 Report Posted September 8, 2020 W dniu 6.09.2020 o 16:41, Gość Łukasz napisał: Dzień Dobry, mogłabym prosić o szczegółowy kosztorys dla domu Fabia, zestawienie potrzebnych materiałów i szczegółowe rysunki z wymiarami? mail : lukasz0607@o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote
Guest Marta Posted October 26, 2020 Report Posted October 26, 2020 Witam, bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów, zwymiarowanych rysunków oraz ogólnego kosztorysu na adres martagrzywna73@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 27, 2020 Report Posted October 27, 2020 14 godzin temu, Gość Marta napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów, zwymiarowanych rysunków oraz ogólnego kosztorysu na adres martagrzywna73@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote
Guest Projekt Fabia Posted November 22, 2020 Report Posted November 22, 2020 Witam, bardzo zainteresował mnie ten projekt ,chciał bym z garażem dlatego bardzo proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów na Katnik86.kd@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted November 22, 2020 Report Posted November 22, 2020 7 godzin temu, Gość Projekt Fabia napisał: Witam, bardzo zainteresował mnie ten projekt ,chciał bym z garażem dlatego bardzo proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów na Katnik86.kd@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Anka Posted December 16, 2020 Report Posted December 16, 2020 Dzień dobry, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres: anka.a.a@interia.pl Quote
Guest anka Posted December 17, 2020 Report Posted December 17, 2020 Witam, bardzo zainteresował mnie ten projekt ,chciał bym z garażem dlatego bardzo proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów na adres anka.a.a.ganczarska@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted December 17, 2020 Report Posted December 17, 2020 19 godzin temu, Gość Anka napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres: anka.a.a@interia.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted December 17, 2020 Report Posted December 17, 2020 6 godzin temu, Gość anka napisał: Witam, bardzo zainteresował mnie ten projekt ,chciał bym z garażem dlatego bardzo proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów na adres anka.a.a.ganczarska@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Ewelina Posted December 29, 2020 Report Posted December 29, 2020 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów projektu Fabia na adres ewelina.powierza95@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted December 29, 2020 Report Posted December 29, 2020 5 godzin temu, Gość Ewelina napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów projektu Fabia na adres ewelina.powierza95@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Daniel Posted January 19, 2021 Report Posted January 19, 2021 Dzień dobry, czy macie wersję z rekuperacją? Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na danydejarzyn@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted January 20, 2021 Report Posted January 20, 2021 17 godzin temu, Gość Daniel napisał: Dzień dobry, czy macie wersję z rekuperacją? Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na danydejarzyn@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Można dokupić projekt wentylacji mechanicznej w cenie 615 zł + koszt wysyłki. Pozdrawiam Quote
Guest Dobre Domy Posted June 22, 2021 Report Posted June 22, 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Fabia lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/555264522515413 Quote
Guest Magda Posted August 7, 2022 Report Posted August 7, 2022 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów projektu Fabia na adres cloudnine@wp.pl. pozdrawiam Magda Quote
Redaktor Posted August 8, 2022 Author Report Posted August 8, 2022 13 godzin temu, Gość Magda napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów projektu Fabia na adres cloudnine@wp.pl. pozdrawiam Magda Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Robert Posted October 19, 2022 Report Posted October 19, 2022 Witam serdecznie Bardzo proszę o przesłanie na maila halabix@gmail.com zestawienie materiałów oraz rzuty i przekroje z tego projektu. Rozważam zakup tego projektu i budowę. Jakie metody ogrzewania w tym projekcie spełniają aktualne warunki techniczne? Pozdrawiam Robert Quote
Redaktor Posted October 21, 2022 Author Report Posted October 21, 2022 W dniu 19.10.2022 o 23:12, Gość Robert napisał: Witam serdecznie Bardzo proszę o przesłanie na maila halabix@gmail.com zestawienie materiałów oraz rzuty i przekroje z tego projektu. Rozważam zakup tego projektu i budowę. Jakie metody ogrzewania w tym projekcie spełniają aktualne warunki techniczne? Pozdrawiam Robert Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W projekcie założono ogrzewanie gazowe oraz kolektory słoneczne. Pozdrawiam Quote
Guest Patryk Posted December 15, 2024 Report Posted December 15, 2024 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów projektu Fabia na adres patryk980207@gmail.com pozdrawiam Patryk Quote
Dobre Domy Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 21 godzin temu, Gość Patryk napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów projektu Fabia na adres patryk980207@gmail.com pozdrawiam Patryk Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Quote
Recommended Posts