Guest Piotr. Posted January 4, 2018 Report Posted January 4, 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: p.hajdo@o2.pl , mam również pytanie czy od razu w projekcie może być naniesiona zmiana odnośnie konta dachu, wszystko mi pasuje poza tym że minimalny kont nachylenia dachu dla mojej okolicy to 30*. Pozrawiam. Quote
Dobre Domy Posted January 4, 2018 Report Posted January 4, 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: p.hajdo@o2.pl , mam również pytanie czy od razu w projekcie może być naniesiona zmiana odnośnie konta dachu, wszystko mi pasuje poza tym że minimalny kont nachylenia dachu dla mojej okolicy to 30*. Pozrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Nasi architekci mogą zmienić kąt nachylenia dachu na 30 stopni - jest to usługa dodatkowo płatna. W sprawie szczegółów proszę o kontakt na adres mailowy info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote
Guest Ewelina Posted February 3, 2018 Report Posted February 3, 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: ebuskiewicz@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted February 4, 2018 Report Posted February 4, 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: ebuskiewicz@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest JACEK Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: jaceksiara@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: jaceksiara@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Michał Posted February 18, 2018 Report Posted February 18, 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: kiecmichal8@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: kiecmichal8@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Dawid Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres dawidgrebowiec105@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres dawidgrebowiec105@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Karol Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wymiarów na adres : morphy_91@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wymiarów na adres : morphy_91@o2.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan pliki. Pozdrawiam! Quote
Guest Ilona Posted March 10, 2018 Report Posted March 10, 2018 Witam, jeśli to możliwe proszę o przesłanie przykładowych zdjęć z realizacji projektu FABIA. Jesteśmy w trakcie budowy... etap wstępny.... fundamenty i chciałbym zobaczyć przykładowe realizacje. adres: ilonszym@wp.pl Quote
Guest Helena Posted March 12, 2018 Report Posted March 12, 2018 Witam jestem zainteresowana poproszę o szczegółowe rysunki na adres helusia256@wp.pl -dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted March 13, 2018 Report Posted March 13, 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Paweł Posted March 31, 2018 Report Posted March 31, 2018 Witam, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wymiarów projektu FABIA ( LUSTRO ) na adres: xfpafko@yahoo.co.uk pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted April 1, 2018 Report Posted April 1, 2018 Witam, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wymiarów projektu FABIA ( LUSTRO ) na adres: xfpafko@yahoo.co.uk pozdrawiam Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Quote
Guest Maciej Posted April 3, 2018 Report Posted April 3, 2018 Dzień dobry, czy jest dostępna wersja tego projektu bez stropu żelbetowego (sufit byłby podwieszany na konstrukcji dachowej)? Quote
Dobre Domy Posted April 3, 2018 Report Posted April 3, 2018 Dzień dobry, wszystkie wersje projektu Fabia mają strop żelbetowy. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Quote
Guest daria Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 Witam, jeśli to możliwe proszę o przesłanie przykładowych zdjęć z realizacji projektu FABIA. Jesteśmy w trakcie budowy... etap wstępny.... fundamenty i chciałbym zobaczyć przykładowe realizacje. adres: ilonszym@wp.pl witam my jesteśmy juz na etapie wykończeniówki w środku Quote
Dobre Domy Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 witam my jesteśmy juz na etapie wykończeniówki w środku Można prosić o zdjęcia tu na forum? Pozdrawiam Quote
Guest Luk Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 witam my jesteśmy juz na etapie wykończeniówki w środku Witam. Można zaczerpnąć u Państwa informacji odnośnie projektu Fabia? Jesteśmy mocno nim zainteresowani i interesuje nas kilka rzeczy typu koszty poszczególnych etapów, czy kotłownia nie jest za małą na piec na paliwo stałe, itp.? Byłbym wdzięczny za info. Mój adres mailowy: lukasz.durtka@vp.pl Quote
Guest daria Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 Można prosić o zdjęcia tu na forum? Pozdrawiam tylko nie wiem jak dodać tu zdjęcia bo kopiuje i wyskakuje ze nie można dodać zdjęć Quote
Guest daria Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 Witam. Można zaczerpnąć u Państwa informacji odnośnie projektu Fabia? Jesteśmy mocno nim zainteresowani i interesuje nas kilka rzeczy typu koszty poszczególnych etapów, czy kotłownia nie jest za małą na piec na paliwo stałe, itp.? Byłbym wdzięczny za info. Mój adres mailowy: lukasz.durtka@vp.pl odpisałam na e-maila Quote
Dobre Domy Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 tylko nie wiem jak dodać tu zdjęcia bo kopiuje i wyskakuje ze nie można dodać zdjęć Witam Aby dodać zdjęcia trzeba być zalogowanym jako użytkownik - w statusie gość nie ma takiej możliwości. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts