Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest longer
Posted

Witam.jestem zainteresowany budową tego domku.prosiłbym o przysłanie zestawienia materiałów potrzebnych do budowy.czy można zlikwidować wykusz w jadalnie i czy można powiększyć o 1 metr w długości i szerokości budynku.pozdrawiam i prosze o odpwiedz na longer352@wp.pl

Posted

Witam.jestem zainteresowany budową tego domku.prosiłbym o przysłanie zestawienia materiałów potrzebnych do budowy.czy można zlikwidować wykusz w jadalnie i czy można powiększyć o 1 metr w długości i szerokości budynku.pozdrawiam i prosze o odpwiedz na longer352@wp.pl

Witam

Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Guest gość
Posted

Stan surowy otwarty wyniósł ok 120 tys. zł.

czy można prosić o fotki stanu surowego?

Guest DOSIA
Posted

CZY KTOŚ BUDUJE FABIĘ W ŚWIĘTOKRZYSKIM, FAJNIE BYŁOBY ZOBACZYĆ W REALU?

• 2 weeks later...
Guest Radek
Posted

Witam, proszę o przełanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres radekdzwo@wp.pl, z góry serdecznie dziękuję :)

Posted

Witam, proszę o przełanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres radekdzwo@wp.pl, z góry serdecznie dziękuję :)

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Guest gość
Posted

Witam, proszę o przełanie zwymiarowanych rysunków na areq_19@wp.pl

Dziękuję.

• 4 weeks later...
Guest Gosia
Posted

Witam,

również byłabym zainteresowana kontaktem z kimś, kto budował wg tego projektu. Pozdrawiam :)

• 3 weeks later...
Guest Anna
Posted

Witam, bardzo zainteresował mnie ten projekt dlatego bardzo proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów na adres: ania.p7@o2.pl

Posted

Witam, bardzo zainteresował mnie ten projekt dlatego bardzo proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów na adres: ania.p7@o2.pl

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Guest monika-pyra@wp.pl
Posted

jesteśmy zdecydowani na budowę tego domu, jednak zastanawiamy sie czy możliwe jest zmienienie wykuszu na taki jak występuje w projekcie patrycjusz? proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków obu projektów

monika-pyra@wp.pl

Posted

jesteśmy zdecydowani na budowę tego domu, jednak zastanawiamy sie czy możliwe jest zmienienie wykuszu na taki jak występuje w projekcie patrycjusz? proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków obu projektów monika-pyra@wp.pl

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Zmiany wykusza można oczywiście dokonać na etapie adaptacji projektu.

Pozdrawiam

Guest Gość
Posted

Witam,

proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków projektu fabia oraz ogólne zestawienie materiałów na adres ksepko.p@wp.pl

Guest magdanlp@wp.pl
Posted

Witam, również proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków projektu oraz ogólne zestawienie materiałów na adres magdanlp@wp.pl

Guest Piotr
Posted

Witam,

z poprzednich postów wiem, że powierzchnia użytkowa poddasza w oryginale ma około 17m2 oraz, że podniesienie ścianki kolanowej o 40cm zwiększy powierzchnię do około 33m2. Mam pytanie o ile powiększy się powierzchnia poddasza przy podniesieniu kąta nachylenia dachu do 30* i czy nie zepsuje to ogólnej bryły budynku?

Posted

Witam,

z poprzednich postów wiem, że powierzchnia użytkowa poddasza w oryginale ma około 17m2 oraz, że podniesienie ścianki kolanowej o 40cm zwiększy powierzchnię do około 33m2. Mam pytanie o ile powiększy się powierzchnia poddasza przy podniesieniu kąta nachylenia dachu do 30* i czy nie zepsuje to ogólnej bryły budynku?

Witam

Zwiększając kąt nachylenia dachu na 30 stopni powierzchnia użytkowa poddasza wynosić będzie około 31,6m2. Natomiast należy odliczyć od niej otwór w stropie na schody (około 2,5-3,0m2). Uważam, że 30 stopni nie będzie tak bardzo wyczuwalne. Odradzam wykowanie jeszcze większego kąta nachylenia dachu.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Anna
Posted

Witam,

czy wybudował ktoś ten dom w malopolsce?proszę o odpowiedz

• 3 weeks later...
Guest Mateusz
Posted

Witam, również proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków projektu oraz ogólne zestawienie materiałów na adres mlyyneek@gmail.com czy można zmienić sposób ogrzewania na paliwo stałe?

Posted

Witam, również proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków projektu oraz ogólne zestawienie materiałów na adres mlyyneek@gmail.com czy można zmienić sposób ogrzewania na paliwo stałe?

Witam,

oczywiście można zmienić sposób ogrzewania domu. Ewentualne zmiany należy wprowadzić do projektu na etapie adaptacji.

Szczegółowe materiały prześlemy na podany adres.

Pozdrawiam

Guest Lukasz
Posted

Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienie materiałów na adres lukmot@o2.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam