Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.

Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres dorota.kubicka@gmail.com

Z góry dziękuję J.

• 3 weeks later...
Posted

Witam zainteresował mnie ten projekt. Proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów na adres: wiola208@wp.pl

Pozdrawiam

Posted

Witam zainteresował mnie ten projekt. Proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów na adres: wiola208@wp.pl

Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Guest Barbara
Posted

Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres bacha.rogo@interia.pl

• 2 weeks later...
Posted

Witam.

Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres maciejka19@interia.pl

Pozdrawiam

Posted

Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres emiljaszczura@gmail.com

Posted

Witam. O ile zmniejszy się szerokość budynku jeżeli zrezygnujemy z wykuszu w jadalni?

Posted

Oferuję do sprzedaży gotowy projekt domu Fabia III wraz z całością dokumentacji otrzymanej z biura projektowego dobre domy.
W projekcie nie były dokonywane żadne zmiany, jest kompletny, nie dokonano w nim żadnych wpisów oraz skreśleń.

Kontakt dla zainteresowanych: legend1980@wp.pl

Piotr
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam ,proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków na adres kasia.biedrzycka@wp.pl. Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Czy ktoś może buduje ten dom gdzieś na śląsku?? Bardzo chętnie obejrzelibyśmy dom w budowie, bo jesteśmy zainteresowani tym projektem....

Posted

Czy ktoś może buduje ten dom gdzieś na śląsku?? Bardzo chętnie obejrzelibyśmy dom w budowie, bo jesteśmy zainteresowani tym projektem....

Guest Aneta
Posted

Witam też jestem ze Śląska i bardzo podoba nam się ten projekt...proszę o info:)

Guest darek
Posted

Witam! proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres; golikdareczek1@wp.pl i jeszcze mam pytanie czy można pod czescia domu wykonac piwnice poniewaz planuje ogrzewanie na paliwo stale lub zrezygnowac z piwnicy i zwiekszyc scianke kolankowa aby do dyspozycji miec poddasze a na parterze miec kotlownie. Czy projekt mozna byloby zakwalifikowac do projektu MDM  pozdrawiam

Posted

Witam! proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres; golikdareczek1@wp.pl i jeszcze mam pytanie czy można pod czescia domu wykonac piwnice poniewaz planuje ogrzewanie na paliwo stale lub zrezygnowac z piwnicy i zwiekszyc scianke kolankowa aby do dyspozycji miec poddasze a na parterze miec kotlownie. Czy projekt mozna byloby zakwalifikowac do projektu MDM  pozdrawiam

Dzień dobry, materiały wraz z odpowiedzią zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam