Dobre Domy Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Witam poprosze o przeslanie szczegolowego kosztorysu oraz dokladnych wymiarow pomieszczen i tarasu na adres tuarekko@gmail.com. Z gory dziekuje Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewelina Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Witam ja również poprosze o przeslanie szczegolowego kosztorysu oraz dokladnych wymiarow pomieszczen i tarasu na adres ewelaj_na@poczta.fm Z góry dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Witam ja również poprosze o przeslanie szczegolowego kosztorysu oraz dokladnych wymiarow pomieszczen i tarasu na adres ewelaj_na@poczta.fm Z góry dziekuje Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewelina Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Witam wszystkich Dawno tutaj nie zaglądałem, widzę że teraz jest duże zainteresowanie tym projektem. Kiedy my zaczynaliśmy projekt był jeszcze świeży. Z budową ruszyliśmy w lipcu 2014 roku. Do końca 2014 roku udało się wykonać pokrycie dachowe, a w grudniu 2015 już zamieszkać. Dom jest bardzo funkcjonalny i wygodny w użytkowaniu. Zmiany jaki dokonaliśmy w projekcie to jedynie likwidacja pralni kosztem powiększenia pomieszczenia gospodarczego, likwidacja wejścia z garażu, likwidacja spiżarni kosztem powiększenia kuchni i likwidacja jednego okna w salonie. W ramach możliwości mogę nieco podpowiedzieć Czy mogę prosić o kontakt na mail ewkaz9103@gmail.com pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewelina Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Nelę budujemy na Podkarpaciu, obecnie jesteśmy prawie na etapie wylewek. Mail do kontaktu ewkaz9103@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marlena Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Witam, Posiadam projekt, ale brakuje mi zestawienia powierzchni wszystkich scian (chodzi o tynki wewnętrzne). Proszę o przysłanie na adres marlenau@bitram.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Witam, Posiadam projekt, ale brakuje mi zestawienia powierzchni wszystkich scian (chodzi o tynki wewnętrzne). Proszę o przysłanie na adres marlenau@bitram.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Witam, planuję budowę domu - czy mógłbym prosić Was o rzeczywisty koszt budowy domu do stanu surowego zamkniętego? Czy zmienialiście coś w projekcie? Email: kamil147@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamila Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 a ile finalnie wyniosła Cie budowa domu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JACEK Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 a ile finalnie wyniosła Cie budowa domu? WitamRównież będziemy budować dom Nela proszę podzielić się wszelkimi informacjami na temat budowy i kosztów.Bardzo nam zależy budujemy w Łodzi a państwo ?jacek489@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mario Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Witam, czy mogłabym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela.maniek010877@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Witam, czy mogłabym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela.maniek010877@gmail.com witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest A Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Witam, prosimy o przesłanie szczegółowego kosztorysu na adres export@peatmoss.pl Z góry dziękujemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Witam, prosimy o przesłanie szczegółowego kosztorysu na adres export@peatmoss.pl Z góry dziękujemy Witam Kosztorysy są odpłatne: 74zł kosztorys do stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys do stanu wykończonego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Arek Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 Prosze o zestawienie powierzchni scian do tynkowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 Prosze o zestawienie powierzchni scian do tynkowania. Witam Proszę o podanie adresu mailowego, na które będziemy mogli przesłać takie zestawienie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Przemek Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 Witam prosiłbym o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek.. Z góry dziękuję. pmazurkiewicz@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 10, 2017 Report Share Posted November 10, 2017 Witam prosiłbym o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek.. Z góry dziękuję. pmazurkiewicz@gmail.com Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zbyszek Posted November 11, 2017 Report Share Posted November 11, 2017 Witam bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek. zibi_1@wp.pl. Mam też pytanie czy twórca projektu dopuszcza zwiększenia kąta nachylenia dachu z 25 do 30 stopni bez konieczności wykonania większych zmian przy adaptacji projektu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Witam bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek. zibi_1@wp.pl. Mam też pytanie czy twórca projektu dopuszcza zwiększenia kąta nachylenia dachu z 25 do 30 stopni bez konieczności wykonania większych zmian przy adaptacji projektu Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Kąt nachylenia dachu można zmienić na etapie adaptacji projektu - zmiana ta musi zostać naniesiona na dokumentację projektową przez architekta adaptującego. Pozdrawiam Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michał Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu. Czy jest możliwość, aby garaż został wydłużony w celu wydzielenia w nim kotłowni? Chciałbym również, aby garaż podpiwniczyć oraz wydłużyć zadaszenie nad tarasem i wybudować na tarasie kominek. Czy takie zmiany są w ogóle możliwe do wprowadzenia w tym projekcie? Bardzo będę wdzięczny za odpowiedź. Mój adres email michaal2161@gmail.com. Pozdrawiam, Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 13, 2017 Report Share Posted November 13, 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu. Czy jest możliwość, aby garaż został wydłużony w celu wydzielenia w nim kotłowni? Chciałbym również, aby garaż podpiwniczyć oraz wydłużyć zadaszenie nad tarasem i wybudować na tarasie kominek. Czy takie zmiany są w ogóle możliwe do wprowadzenia w tym projekcie? Bardzo będę wdzięczny za odpowiedź. Mój adres email michaal2161@gmail.com. Pozdrawiam, Michał Witam Zapytanie przekazane do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Przemysław Posted November 14, 2017 Report Share Posted November 14, 2017 Witam prosiłbym o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek.. Z góry dziękuję. kollaa@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 14, 2017 Report Share Posted November 14, 2017 Witam prosiłbym o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek.. Z góry dziękuję. kollaa@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie zestawienia powierzchni wszystkich ścian ( chodzi o tynki wewnętrzne) Proszę o przesłanie na adres justyna.s.siedlecka@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts