Dobre Domy Posted September 15, 2018 Report Posted September 15, 2018 W dniu 14.09.2018 o 17:36, Gość Ania napisał: Witam, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu na adres: brzezinska.sli@gmail.com Dziękuję bardzo. witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Bartłomiej Hamerski Posted October 6, 2018 Report Posted October 6, 2018 Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków na mail bart_hamer@vp.pl , potrzebuje do wyceny dla firmy aby oszacować koszta... dziekuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 6, 2018 Report Posted October 6, 2018 4 godziny temu, Gość Bartłomiej Hamerski napisał: Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków na mail bart_hamer@vp.pl , potrzebuje do wyceny dla firmy aby oszacować koszta... dziekuję i pozdrawiam Dzień dobry, Potrzebne materiały zostaną wysłane do Pana w poniedziałek. Pozdrawiam. Quote
Guest ola Posted October 13, 2018 Report Posted October 13, 2018 witam czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki na olakowol@op.pl Dziękuję bardzo. Quote
Guest alexolak Posted October 13, 2018 Report Posted October 13, 2018 Witam,czy ktoś buduję taki dom na śląsku Quote
Dobre Domy Posted October 13, 2018 Report Posted October 13, 2018 11 godzin temu, Gość ola napisał: witam czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki na olakowol@op.pl Dziękuję bardzo. Dzień dobre, Potrzebne materiały zostaną wysłane poniedziałek/ wtorek. Pozdrawiam. Quote
Guest Marzanna Cieslak Posted December 18, 2018 Report Posted December 18, 2018 Dzien dobry, czy moge prosic o bardziej szczegolowe rysunki na adres mcieslak4@poczta.onet.pl ? Quote
Dobre Domy Posted December 19, 2018 Report Posted December 19, 2018 10 godzin temu, Gość Marzanna Cieslak napisał: Dzien dobry, czy moge prosic o bardziej szczegolowe rysunki na adres mcieslak4@poczta.onet.pl ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest kaja9333 Posted January 8, 2019 Report Posted January 8, 2019 Witam, Kupiłam od Państwa projekt i potrzebuję zestawienie drewna na dach ponieważ w projekcie tego nie ma. Proszę o odpowiedź kaja9333@poczta.onet.eu Quote
Dobre Domy Posted January 9, 2019 Report Posted January 9, 2019 9 godzin temu, Gość kaja9333 napisał: Witam, Kupiłam od Państwa projekt i potrzebuję zestawienie drewna na dach ponieważ w projekcie tego nie ma. Proszę o odpowiedź kaja9333@poczta.onet.eu Dzień dobry, zestawienie więźby dachowej znajduje się w zeszycie materiały pomocnicze. Pozdrawiam. Quote
Guest Wiola Posted January 13, 2019 Report Posted January 13, 2019 Dzien dobry, czy mozna prosic o bardziej szczegolowe rusunki - na adresd doniag1@wp.pl - Dziekuje ! Quote
Dobre Domy Posted January 13, 2019 Report Posted January 13, 2019 4 godziny temu, Gość Wiola napisał: Dzien dobry, czy mozna prosic o bardziej szczegolowe rusunki - na adresd doniag1@wp.pl - Dziekuje ! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Ewa Posted January 21, 2019 Report Posted January 21, 2019 Dzien dobry, bardzo podoba mi sie projekt, niestety w MPZP mam nachylenie dachu 35- 45 stopni. Czy da się w tym projekcie przekształcić dach, żeby spełniał wymogi MPZP ??? Quote
Dobre Domy Posted January 22, 2019 Report Posted January 22, 2019 10 godzin temu, Gość Ewa napisał: Dzien dobry, bardzo podoba mi sie projekt, niestety w MPZP mam nachylenie dachu 35- 45 stopni. Czy da się w tym projekcie przekształcić dach, żeby spełniał wymogi MPZP ??? Dzień dobry, tak, można wprowadzić taką zmianę do projektu. Usługa wprowadzania zmian jest dodatkowo odpłatna. Po dokonaniu zakupu projektu można ją zlecić lokalnemu projektantowi adaptującemu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Pozdrawiam. Quote
Guest Krzysztof Posted March 15, 2019 Report Posted March 15, 2019 Witam ! Czy można o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres krzysztof.skowron0@neostrada.pl Quote
Dobre Domy Posted March 15, 2019 Report Posted March 15, 2019 1 godzinę temu, Gość Krzysztof napisał: Witam ! Czy można o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres krzysztof.skowron0@neostrada.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest smakolyk Posted March 15, 2019 Report Posted March 15, 2019 Witam, poproszę o bardziej szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu. Mój adres smakolyk@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted March 16, 2019 Report Posted March 16, 2019 20 godzin temu, Gość smakolyk napisał: Witam, poproszę o bardziej szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu. Mój adres smakolyk@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Domino Posted March 18, 2019 Report Posted March 18, 2019 Witam ! Czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres zaneta-domin@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted March 19, 2019 Report Posted March 19, 2019 13 godzin temu, Gość Domino napisał: Witam ! Czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres zaneta-domin@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Cuba Posted March 27, 2019 Report Posted March 27, 2019 Witam, proszę o przesłanie rysunkow z wymiarami a nie tylko z powierzchniami. Pozdrawiam cubasusi1@tlen.pl Quote
Dobre Domy Posted March 28, 2019 Report Posted March 28, 2019 11 godzin temu, Gość Cuba napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunkow z wymiarami a nie tylko z powierzchniami. Pozdrawiam cubasusi1@tlen.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Nela Posted April 4, 2020 Report Posted April 4, 2020 Witam ! Czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres : szb.safety@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted April 4, 2020 Report Posted April 4, 2020 7 godzin temu, Gość Nela napisał: Witam ! Czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres : szb.safety@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest emi Posted August 11, 2020 Report Posted August 11, 2020 Witam ! Czy można o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres emila.wlodarska@wp.pl Quote
Recommended Posts