Dobre Domy Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Witam! Poproszę o przesłanie kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na adres: kuba_kowalski@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Kuba Dzień dobry, materiały zostały wysłane, pozdrawiam Quote
Guest Damian Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Witam! Poproszę o przesłanie kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na adres: figaro99@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 30, 2016 Report Posted January 30, 2016 Witam! Poproszę o przesłanie kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na adres: figaro99@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Bogdan Posted February 4, 2016 Report Posted February 4, 2016 Witam. Poproszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na email - Aszymu@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 Witam. Poproszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na email - Aszymu@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Jacek Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 Witam, czy jest możliwość zaadoptowania projektu Bianka pod technologie domu szkieletowego z drewna (tzw. dom kanadyjski)? A z ciekawości poprosze równiez o kosztorys oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń. Email: abramowicz.jacek@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Witam, czy jest możliwość zaadoptowania projektu Bianka pod technologie domu szkieletowego z drewna (tzw. dom kanadyjski)? A z ciekawości poprosze równiez o kosztorys oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń. Email: abramowicz.jacek@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Gniadek Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Czy istnieje możliwość wybudowania domu w konstrukcji szkieletowej drewnianej? Poproszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na email gniadek123@interia.eu Quote
Dobre Domy Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Czy istnieje możliwość wybudowania domu w konstrukcji szkieletowej drewnianej? Poproszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na email gniadek123@interia.eu Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. O możliwość wybudowania domu Bianka w technologii szkieletowej należy pytać firmy, zajmujące się budową domów w tejże technologii. Pozdrawiam Quote
Piotrunio Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Witam !!! Czy można zrobić ogrzewanie tego domu pompą ciepła + rekuperacja ? Prośba do biura o przesłanie zestawienia użytych materiałów w projekcie oraz dokładnych wymiarów pomieszczeń. Odpowiedź proszę wysłać na adres piotrbetka@tlen.pl Dziękuje Quote
Dobre Domy Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Witam !!! Czy można zrobić ogrzewanie tego domu pompą ciepła + rekuperacja ? Prośba do biura o przesłanie zestawienia użytych materiałów w projekcie oraz dokładnych wymiarów pomieszczeń. Odpowiedź proszę wysłać na adres piotrbetka@tlen.pl Dziękuje Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Szymon Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 Witam czy jest możliwość przesłania na maila projekt dachu z którym mógłbym udać się do dekarza o wycenę bardzo mi na tym zależy proszę o przesłania na maila Aszymu@interia.pl pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Witam czy jest możliwość przesłania na maila projekt dachu z którym mógłbym udać się do dekarza o wycenę bardzo mi na tym zależy proszę o przesłania na maila Aszymu@interia.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest CasGamer Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Witam. Czy w cenie projektu jest mozliwa zmiana konstr stropu na żelbetowy i konstr wiezby na krokwiowo jetkowa ? poprosze rowniez o materialy na krozmus@o2.pl pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Witam. Czy w cenie projektu jest mozliwa zmiana konstr stropu na żelbetowy i konstr wiezby na krokwiowo jetkowa ? poprosze rowniez o materialy na krozmus@o2.pl pozdrawiam Witam Zmiana taka może być wprowadzona przez naszych architektów - jest to usługa dodatkowo płatna. Zmiany może nanieść również architekt w trakcie adaptacji projektu - wówczas to z nim należy wcześniej ustalić koszty z tym związane. Materiały do projektu prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Natalia Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt i jestem nim zainteresowana. Mam pytanie i prośbę do inwestorów którzy budowali Biankę, czy jest możliwość udostępnienia zdjęć wnętrza/ wizualizację? głównie chodzi mi o połączenie salonu z kuchnią. Za wszelkie udostępnienie bardzo dziękuję ;-) poprosz o ile to możliwe kontakt na nataliaklinke@o2.pl Dziękuję. Quote
Guest Katarzyna Posted March 5, 2016 Report Posted March 5, 2016 Witam, Czy posiadają Państwo w swojej ofercie projekt domu z takim rozkładem pomieszczeń jak Bianka, ale bez garażu? Quote
Guest Joanna Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: nawrocka.joanna90@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 Witam, Czy posiadają Państwo w swojej ofercie projekt domu z takim rozkładem pomieszczeń jak Bianka, ale bez garażu? Witam Ciężko będzie znaleźć taki projekt - prościej będzie zlikwidować garaż w domu Bianka na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: nawrocka.joanna90@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Paulina Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 Witam Jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: paullinagorska@gmail.com Proszę o także o inf o możliwości zmiany kąta nachylenia do 30stopni. Quote
Dobre Domy Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 Witam Jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: paullinagorska@gmail.com Proszę o także o inf o możliwości zmiany kąta nachylenia do 30stopni. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Ewelina Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: ewelmekke@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: ewelmekke@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Radosław Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu "Bianka". Chciałbym dokonać pewnych zmian w tym projekcie i otrzymać od Państwa bezpłatną wycenę projektu wraz z jego gotową adaptacją. Zmiany jakie mnie interesują w tym projekcie: a) ławy fundamentowe betonowe z betonu B20 dodatkowo zbrojone ściany fundamentowe monolityczne (lane) c) ściany beton komórkowy biały (suporex) H+H d) strop gęstożebrowy Teriva e) pokrycie dachowe (blachodachówka) wykonane przez uprzednie deskowanie. f) ogrzewanie budynku przewidziane na paliwo stałe (ekogroszek lub podobne) z czym wiąże się powiększenie pomieszczenia gospodarczego kosztem garażu. Byłbym wdzięczny za odpowiedź na stasakr@yahoo.co.uk Pozdrawiam: Radosław Quote
Recommended Posts