Guest Waldek Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres: walgier@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres: walgier@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Monika Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 Witam, proszę o rysunki szczegółowe i dostępne materiały dla projektu na maila: mfraniewska@op.pl Quote
Guest Sebastian Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Witam , Mam pytanie czy ktoś w okolicy Rzeszowa ma wybudowany projekt domu o nazwie Bianka ? . Quote
Guest Mich4l Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 Witam Czy ktoś z Wielkopolski ma może wybudowany dom Bianka, czy można byłoby zobaczyć domek na żywo? Proszę o kontakt: michal.kozal@o2.pl Pozdrawiam. Quote
Guest Natalia Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam.n.galan@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted November 15, 2016 Report Posted November 15, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam. n.galan@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Dawid Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam. dawidkaniewski92@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam. dawidkaniewski92@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Kamil Posted December 8, 2016 Report Posted December 8, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam, dziękuję Kamil - mail: kamix86@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted December 9, 2016 Report Posted December 9, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam, dziękuję Kamil - mail: kamix86@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest M&J Posted December 30, 2016 Report Posted December 30, 2016 Dzień dobry, wstępnie zdecydowaliśmy się na projekt Państwa koncepcji Bianka- Lustro. Uprzejmie proszę o przesłanie dostępnej pełnej dokumentacji na adres : marian2@op.pl . Z góry dziękuję Quote
Dobre Domy Posted December 30, 2016 Report Posted December 30, 2016 Dzień dobry, wstępnie zdecydowaliśmy się na projekt Państwa koncepcji Bianka- Lustro. Uprzejmie proszę o przesłanie dostępnej pełnej dokumentacji na adres : marian2@op.pl . Z góry dziękuję Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Jarosław Posted January 7, 2017 Report Posted January 7, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam. Jarosław: jb.bb@interia.pl Quote
Guest Michał Posted January 7, 2017 Report Posted January 7, 2017 Witam bardzo prosze o przeslanie wykazu oraz ilosci potrzebnych materialow budowlanych . Min. Scian, betonu, drewno na wieźbe, stali. Mail: michal@knmkominy.pl Z gory dziekuje Quote
Dobre Domy Posted January 7, 2017 Report Posted January 7, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam. Jarosław: jb.bb@interia.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 7, 2017 Report Posted January 7, 2017 Witam bardzo prosze o przeslanie wykazu oraz ilosci potrzebnych materialow budowlanych . Min. Scian, betonu, drewno na wieźbe, stali. Mail: michal@knmkominy.pl Z gory dziekuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted January 20, 2017 Report Posted January 20, 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem Bianka. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych szczegółowych informacji (kosztorys/materiały itp.) na adres lkielbasa87@gmail.com. Proszę również o informację, czy jest opcja zastosowania w projekcie ogrzewania na paliwo stałe (węgiel / ekogroszek) oraz zmiany stropu z drewnianego na żelbetowy? Pozdraiwam Quote
Dobre Domy Posted January 20, 2017 Report Posted January 20, 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem Bianka. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych szczegółowych informacji (kosztorys/materiały itp.) na adres lkielbasa87@gmail.com. Proszę również o informację, czy jest opcja zastosowania w projekcie ogrzewania na paliwo stałe (węgiel / ekogroszek) oraz zmiany stropu z drewnianego na żelbetowy? Pozdraiwam Dzień dobry, przesyłam rysunki szczegółowe na wskazany adres mailowy. Istnieje możliwość wprowadzenia wymienionych zmian do projektu. Należałoby powiększyć pomieszczenie gospodarcze, aby zastosować ogrzewanie paliwem stałym. Natomiast odradzam paliwo jakim jest węgiel, a radziłabym zastosowanie kotła na biomasę. W projekcie Bianka występują prefabrykowane wiązary dachowe, które stanowią konstrukcję stropu oraz dachu. Zastosowanie stropu żelbetowego wymusi zaprojektowanie tradycyjnej więźby dachowej. Zmiany w projektach może nanieść architekt adaptujący na podstawie naszej bezpłatnej zgody. Usługa ta jest dodatkowo odpłatna. Pozdrawiam! Quote
Guest Marcin Posted January 27, 2017 Report Posted January 27, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów. Z gory dziekuje hydraulikbasi@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów. Z gory dziekuje hydraulikbasi@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Iwona Posted February 3, 2017 Report Posted February 3, 2017 Witam...moge prosic o calkowity kosztorys oraz czy mozna zamowic projekt tzw.odbicie lustrzane, ile czeka sie na dany projekt...i czy zajmujecie sie rowniez projektowaniem wnetrz ...z gory dziekuje Moj mail:iwonakalinowska14.03@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted February 3, 2017 Report Posted February 3, 2017 Witam...moge prosic o calkowity kosztorys oraz czy mozna zamowic projekt tzw.odbicie lustrzane, ile czeka sie na dany projekt...i czy zajmujecie sie rowniez projektowaniem wnetrz ...z gory dziekuje Moj mail:iwonakalinowska14.03@gmail.com Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego.Bezpłatnie możemy udostępnić szczegółowe rysunki oraz ogólne zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego. Każdy projekt z naszej oferty dostępny jest w wersji lustrzanego odbicia. Projekt Bianka jest gotowy więc zamówienia realizujemy na kolejny dzień roboczy po złożeniu zamówienia. Nie projektujemy na zamówienia wnętrz domu. Pozdrawiam Quote
Guest Jakub Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 Witam, Proszę o przesłanie dostępnych materiałów (rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałó) na adres mailowy quba_8@op.pl, Z góry dziękuję, J Quote
Dobre Domy Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 Witam, Proszę o przesłanie dostępnych materiałów (rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałó) na adres mailowy quba_8@op.pl, Z góry dziękuję, J Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts