Dobre Domy Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 Witam,poprosze o kosztorys i rzut pomieszczen projektu bianka na: gszymanski1@wp.pl dziekuje i pozdrawiam Witam! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan rysunki szczegółowe oraz zestawienia. Natomiast kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam! Quote
Guest Przemk Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Witam, Proszę zestawienia materiałów oraz szczegółowe informację o projekcie w wersji lustrzanej na adres odys_85@wp.plJaka jest cena kosztorysu ? Quote
Dobre Domy Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Witam, Proszę zestawienia materiałów oraz szczegółowe informację o projekcie w wersji lustrzanej na adres odys_85@wp.pl Jaka jest cena kosztorysu ? Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Kosztorys stanu surowego zamkniętego można nabyć w cenie 74zł, kosztorys stanu wykończonego w cenie 305zł. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Witam, ja również jestem zainteresowana kupnem tego projektu lub projektu atalia. proszę o przesłanie informacji na temat zestawienia materiałów i rysunków szczegółowych obu projektów na m.pawicka@wp.pl z góry serdecznie dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Witam, ja również jestem zainteresowana kupnem tego projektu lub projektu atalia. proszę o przesłanie informacji na temat zestawienia materiałów i rysunków szczegółowych obu projektów na m.pawicka@wp.pl z góry serdecznie dziękuję. Dzień dobry, materiały powinny wkrótce pojawić się u Pani na poczcie. Pozdrawiam. Quote
Guest Łukasz Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Witam, ja również jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie informacji na temat zestawienia materiałów i rysunków szczegółowych na adres l.smietanka@o2.pl Z góry bardzo dziękuę Quote
Guest daniel Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Witam .Poszę o przesłanie szczegółowych informacji - kosztorys oraz zestawienie materiałów na adres daniel3456@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Witam, ja również jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie informacji na temat zestawienia materiałów i rysunków szczegółowych na adres l.smietanka@o2.pl Z góry bardzo dziękuę Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Witam .Poszę o przesłanie szczegółowych informacji - kosztorys oraz zestawienie materiałów na adres daniel3456@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Witam, Proszę o przesłanie kosztorysu metodą gospodarczą oraz zestawienia materiałów na adres mailowy: pawelwozniak31@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Witam, Proszę o przesłanie kosztorysu metodą gospodarczą oraz zestawienia materiałów na adres mailowy: pawelwozniak31@wp.pl WItam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 74zł kosztory stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie mogę przesłać ogólne zestawienia kosztorysowo/materiałowe - wyślę je w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Dina Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Witam, projekt BIANKA oglądam ponad rok. Działkę kupiłam właśnie pod ten projekt. Wiem z Państwa odpowiedzi na forum, że można zaadaptować strych zmieniając strop. Chciałabym go używać jedynie jako powierzchni...składowania i czy można zrobić wejście na strych poprzez składane schody strychowe umieszczone np. w wiatrołapie albo w tej pierwszej części garazowej przy wejściu z wiatrolapu? Czy strop prefabrykowany jest droższy od stawianego tradycyjnego przez cieslów? I czy można zrobic ogrzewanie tego domu pompą ciepła + rekuperacja? Pewnie będę miała więcej pytań bliżej decyzji o rozpoczęciu budowy i zakupie projektu. Na razie proszę o zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń...jakiś czas temu na jakiejś stronie była taka elektroniczna miarka...którą można było samodzilnie przesuwać i mierzyć...ale teraz nie moge jej znaleźć...Pozdrawiam. gospel@gospel.pl Quote
Dobre Domy Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Witam, projekt BIANKA oglądam ponad rok. Działkę kupiłam właśnie pod ten projekt. Wiem z Państwa odpowiedzi na forum, że można zaadaptować strych zmieniając strop. Chciałabym go używać jedynie jako powierzchni...składowania i czy można zrobić wejście na strych poprzez składane schody strychowe umieszczone np. w wiatrołapie albo w tej pierwszej części garazowej przy wejściu z wiatrolapu? Czy strop prefabrykowany jest droższy od stawianego tradycyjnego przez cieslów? I czy można zrobic ogrzewanie tego domu pompą ciepła + rekuperacja? Pewnie będę miała więcej pytań bliżej decyzji o rozpoczęciu budowy i zakupie projektu. Na razie proszę o zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń...jakiś czas temu na jakiejś stronie była taka elektroniczna miarka...którą można było samodzilnie przesuwać i mierzyć...ale teraz nie moge jej znaleźć...Pozdrawiam. gospel@gospel.pl Witam Zapytanie przekazuję do architektów - odpowiedź otrzyma Pani na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Leszek Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 Witam. Proszę o wysłanie większej ilości materiałów i uproszczonych kosztorysów na adres: lecho1990xd@onet.pl Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 Witam. Proszę o wysłanie większej ilości materiałów i uproszczonych kosztorysów na adres: lecho1990xd@onet.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest ARTUR Posted October 3, 2015 Report Posted October 3, 2015 Witam, Przeczytałem na forum, że można zaadaptować strych zmieniając strop. Chciałbym go używać jedynie jako powierzchni...składowania i czy można zrobić wejście na strych poprzez składane schody strychowe umieszczone np. w wiatrołapie albo w tej pierwszej części garazowej przy wejściu z wiatrolapu? Czy strop prefabrykowany jest droższy od stawianego tradycyjnego przez cieslów? I czy można zrobic ogrzewanie tego domu pompą ciepła + rekuperacja? Proszę o przesłane zestawienia materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń. Interesuje mnię odbicie lustrzane .Pozdrawiam. a.kaluzinski@tytanium.com.pl Quote
Dobre Domy Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Witam, Przeczytałem na forum, że można zaadaptować strych zmieniając strop. Chciałbym go używać jedynie jako powierzchni...składowania i czy można zrobić wejście na strych poprzez składane schody strychowe umieszczone np. w wiatrołapie albo w tej pierwszej części garazowej przy wejściu z wiatrolapu? Czy strop prefabrykowany jest droższy od stawianego tradycyjnego przez cieslów? I czy można zrobic ogrzewanie tego domu pompą ciepła + rekuperacja? Proszę o przesłane zestawienia materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń. Interesuje mnię odbicie lustrzane .Pozdrawiam. a.kaluzinski@tytanium.com.pl Witam Odpowiedź otrzyma Pan na podany adres mailowy. POzdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 22, 2015 Report Posted October 22, 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Quote
Guest Magdalena Posted November 1, 2015 Report Posted November 1, 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysów na adres email: niusienka1@o2.pl. bardzo dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysów na adres email: niusienka1@o2.pl. bardzo dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, zestawienie materiałów do stanu surowego zostanie wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Quote
Guest Sławek Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 Poproszę o kosztorys projektu Maja slawektylicki@gmail.com Z góry dziękuje Quote
Guest Krzysztof Posted November 22, 2015 Report Posted November 22, 2015 Witam. Proszę o przesłanie wykazu materiałów oraz ich kosztorys na adres k.baranski@op.pl Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted November 22, 2015 Report Posted November 22, 2015 Poproszę o kosztorys projektu Maja slawektylicki@gmail.com Z góry dziękuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 22, 2015 Report Posted November 22, 2015 Witam. Proszę o przesłanie wykazu materiałów oraz ich kosztorys na adres k.baranski@op.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts