Guest kk Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Witam, jesteśmy zainteresowani zakupem tego projektu. Proszę o przesłanie rzutów, wymiarów budynku oraz wstępnego kosztorysu wraz z zakresem przewidzianych prac budowlanych na adres krzysztofkupis19@gmail.com.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 W niedługim czasie postaram się wysłać rysunki szczegółowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Irmina Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Witam. Czy jest możliwość zmiany więźby dachowej przefabrykowanej na tradycyjną więźbę dachową, na etapie adaptacji projektu? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 Witam. Czy jest możliwość zmiany więźby dachowej przefabrykowanej na tradycyjną więźbę dachową, na etapie adaptacji projektu? Pozdrawiam. Witam Na etapie adaptacji projektu można więźbę dachową przeprojektować na tradycyjną - jednak polecam prefabrykowaną, gdyż jest dużo lepszej jakości oraz czas jej wykonania i montażu jest znacznie krótszy, a dodatkowo otrzyma Pani na nią gwarancję producenta.. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 Witam, jestem zainteresowana projektem BIANKA oraz FABIA V. Z czego wynika różnica w kosztach między tymi dwoma domami? Poproszę również o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów dotyczących obu projektów, tj. m.in. wykazu materiałów i kosztorysu na adres v83@go2.pl. Dziękuje z góry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anit Posted May 23, 2015 Report Share Posted May 23, 2015 Witam, jesteśmy zainteresowani zakupem tego projektu. Proszę o przesłanie rzutów, wymiarów budynku oraz wstępnego kosztorysu wraz z zakresem przewidzianych prac budowlanych na adres waldi2305@wp.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Irmina Posted May 24, 2015 Report Share Posted May 24, 2015 Witam. Dostałam od Państwa projekt domu Bianka i tak jak już wcześniej pisałam chciałabym jednak na etapie adaptacji przeprojektować więźbę dachową z przefabrykowanej na tradycyjną - proszę tylko o wskazanie czy na taką zmianę potrzebuję zgody autora projektu czy może wchodzą one w zakres dopuszczalnych zmian nie wymagającyh zgody?A jeżeli potrzebna jest zgoda to co muszę jeszcze zrobić, ażeby taką zgode otrzymać? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 24, 2015 Report Share Posted May 24, 2015 Witam. Dostałam od Państwa projekt domu Bianka i tak jak już wcześniej pisałam chciałabym jednak na etapie adaptacji przeprojektować więźbę dachową z przefabrykowanej na tradycyjną - proszę tylko o wskazanie czy na taką zmianę potrzebuję zgody autora projektu czy może wchodzą one w zakres dopuszczalnych zmian nie wymagającyh zgody?A jeżeli potrzebna jest zgoda to co muszę jeszcze zrobić, ażeby taką zgode otrzymać? Pozdrawiam. WItam Zmiana taka nie wymaga zgody naszej Pracowni. Gdyby jednak urząd uznał, że takowej zgody potrzebuje - wystarczy do nas przedzwonić bądź napisać maila, i wystawimy stosowny dokument. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Witam, jestem zainteresowana projektem BIANKA oraz FABIA V. Z czego wynika różnica w kosztach między tymi dwoma domami? Poproszę również o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów dotyczących obu projektów, tj. m.in. wykazu materiałów i kosztorysu na adres v83@go2.pl. Dziękuje z góry. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Witam, jesteśmy zainteresowani zakupem tego projektu. Proszę o przesłanie rzutów, wymiarów budynku oraz wstępnego kosztorysu wraz z zakresem przewidzianych prac budowlanych na adres waldi2305@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magda Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Witam, jestem zainteresowana projektem BIANKA oraz FABIA V. Z czego wynika różnica w kosztach między tymi dwoma domami? Poproszę również o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów dotyczących obu projektów, tj. m.in. wykazu materiałów i kosztorysu na adres v83@go2.pl. Dziękuje z góry. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam, ja również proszę o przesłanie materiałów dodatkowych dotyczących tych 2 projektów, na adres madziaaa2506@o2.plPozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Witam, ja również proszę o przesłanie materiałów dodatkowych dotyczących tych 2 projektów, na adres madziaaa2506@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Witam, jestem zainteresowany zakupem tego projektu. Proszę o przesłanie rzutów, wymiarów budynku oraz wstępnego kosztorysu wraz z zakresem przewidzianych prac budowlanych na adres lukasz.gocha@wp.pl Dziękuje i Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Witam, jestem zainteresowany zakupem tego projektu. Proszę o przesłanie rzutów, wymiarów budynku oraz wstępnego kosztorysu wraz z zakresem przewidzianych prac budowlanych na adres lukasz.gocha@wp.pl Dziękuje i Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iza Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Witam, pytanie do osob ktore juz wybudowaly dom bianka, jaki byl calkowity koszt postawienia tego domu z wykonczeniem? Prosze info przeslac na ao1968@vp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadiusz Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Witam, proszę o przesłanie informacji dodatkowych o projekcie BIANKA oraz kosztorysu na adres : kalak22@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Witam, proszę o przesłanie informacji dodatkowych o projekcie BIANKA oraz kosztorysu na adres : kalak22@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Radoslaw Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu domu "Bianka". Bradzo bym prosił o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego oraz rzutów wraz z wymiarami wraz z zakresem przewidzianych prac budowlanych na adres stasakr@yahoo.co.uk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu domu "Bianka". Bradzo bym prosił o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego oraz rzutów wraz z wymiarami wraz z zakresem przewidzianych prac budowlanych na adres stasakr@yahoo.co.uk Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomasz Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych informacji dotyczących kosztorysu oraz standardowo zestawienia materiałów na adres roszczyniala.tomasz@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych informacji dotyczących kosztorysu oraz standardowo zestawienia materiałów na adres roszczyniala.tomasz@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marta Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 Dzień Dobry wszystkim. Czy jest ktoś w trakcie budowy lub już wybudował domek Bianka lub Oceania?? Bardzo interesują mnie rzeczywiste zdjęcia wnętrz tych dwóch domków, a nigdzie w internecie nie mogę znaleźć żadnych zdjęć z realizacji ani dzienników budowy dotyczących ww domków. Bardzo proszę o odpowiedź i wklejenie ewentualnych zdjęć tych domków. Pozdrawiam;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Witam serdecznie, Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów i rysunków szczegółowych z wymiarami, rzutów na adres jbanasiak87@wp.pl. serdecznie dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Witam serdecznie, Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów i rysunków szczegółowych z wymiarami, rzutów na adres jbanasiak87@wp.pl. serdecznie dziekuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Witam,poprosze o kosztorys i rzut pomieszczen projektu bianka na: gszymanski1@wp.pl dziekuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts