Guest Michał Posted August 19, 2023 Report Posted August 19, 2023 Dzień dobry. Jestem zainteresowany kupnem projektu Bianka w lustrzanym odbiciu. Proszę o przesłanie materiałów i bezpłatnych informacji na adres: michal.jaskowski1@gmail.com Dziękuję uprzejmie , Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 21, 2023 Report Posted August 21, 2023 W dniu 19.08.2023 o 12:56, Gość Michał napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany kupnem projektu Bianka w lustrzanym odbiciu. Proszę o przesłanie materiałów i bezpłatnych informacji na adres: michal.jaskowski1@gmail.com Dziękuję uprzejmie , Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Quote
Guest Łukasz Posted December 27, 2023 Report Posted December 27, 2023 Dzień dobry. Jestem zainteresowany kupnem projektu Bianka w lustrzanym odbiciu. Proszę o przesłanie materiałów i bezpłatnych informacji na adres: lukasztrojnar2@wp.pl Dziękuję Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted December 28, 2023 Report Posted December 28, 2023 W dniu 27.12.2023 o 14:09, Gość Łukasz napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany kupnem projektu Bianka w lustrzanym odbiciu. Proszę o przesłanie materiałów i bezpłatnych informacji na adres: lukasztrojnar2@wp.pl Dziękuję Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Quote
Guest Kinga Nemeth Posted Wednesday at 06:16 PM Report Posted Wednesday at 06:16 PM Witam , Prosze o przeslanie dostepnych materialow dotyczacych projektu. kinganemeth26@gmail.com dziekuje Quote
Recommended Posts