Dobre Domy Posted May 10, 2020 Report Posted May 10, 2020 3 godziny temu, Gość Grego napisał: Witam. Jeśli to nie problem to również poproszę o przesłanie informacji na temat projektu na adres: madziucha@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Tomasz Gogosz Posted August 9, 2020 Report Posted August 9, 2020 Bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu na adres tomaszgogosz@poczta.onet.pl Quote
Dobre Domy Posted August 10, 2020 Report Posted August 10, 2020 10 godzin temu, Gość Tomasz Gogosz napisał: Bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu na adres tomaszgogosz@poczta.onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Malwina Posted August 30, 2020 Report Posted August 30, 2020 Witam, proszę o przesłanie materiałów i szczegółowych wymiarów na adres malwina.jozwiak1@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 10 godzin temu, Gość Malwina napisał: Witam, proszę o przesłanie materiałów i szczegółowych wymiarów na adres malwina.jozwiak1@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Marcin Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 Witam, proszę o przesłanie materiałów i wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu na adres marcins931@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted September 1, 2020 Report Posted September 1, 2020 15 godzin temu, Gość Marcin napisał: Witam, proszę o przesłanie materiałów i wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu na adres marcins931@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Kamil Posted October 19, 2020 Report Posted October 19, 2020 Witam, proszę o przesłanie materiałów i wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu na adres mlynarczyki123@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted October 20, 2020 Report Posted October 20, 2020 8 godzin temu, Gość Kamil napisał: Witam, proszę o przesłanie materiałów i wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu na adres mlynarczyki123@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Karolina Posted January 24, 2021 Report Posted January 24, 2021 Dzień dobry, proszę o przesłanie materiałów i wszystkich bezpłatnych informacji na adres karolina.krajnik98@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted January 24, 2021 Report Posted January 24, 2021 2 godziny temu, Gość Karolina napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie materiałów i wszystkich bezpłatnych informacji na adres karolina.krajnik98@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Marcin Posted February 15, 2021 Report Posted February 15, 2021 Dzień dobry, prosiłbym o zestawienie materiałowe i kosztowe dotyczące budowy, rysunki i rzuty wszystkich pomieszczeń i ich wymiary. Dodatkowo mam pytania o: * wersję projektu z wentylacja mechaniczną z rekuperacją - czy posiadacie Państwo w swojej ofercie? * czy w wersji z prefabrykowaną więźbą i bez dodatkowego wylewania stropu betonowego możliwe jest wykorzystanie strychu jako pomieszczenia - składziku z wejściem przez schody strychowe np od garażu - taka dodatkowa przestrzeń np na narty latem * czy jest możliwość aby to Państwa architekt wykonywał projekt adaptacyjny (jesteśmy stosunkowo niedaleko do Wrocławia) Mój adres to marty_w@wp.pl Z góry dziękuję Quote
Dobre Domy Posted February 15, 2021 Report Posted February 15, 2021 Godzinę temu, Gość Marcin napisał: Dzień dobry, prosiłbym o zestawienie materiałowe i kosztowe dotyczące budowy, rysunki i rzuty wszystkich pomieszczeń i ich wymiary. Dodatkowo mam pytania o: * wersję projektu z wentylacja mechaniczną z rekuperacją - czy posiadacie Państwo w swojej ofercie? * czy w wersji z prefabrykowaną więźbą i bez dodatkowego wylewania stropu betonowego możliwe jest wykorzystanie strychu jako pomieszczenia - składziku z wejściem przez schody strychowe np od garażu - taka dodatkowa przestrzeń np na narty latem * czy jest możliwość aby to Państwa architekt wykonywał projekt adaptacyjny (jesteśmy stosunkowo niedaleko do Wrocławia) Mój adres to marty_w@wp.pl Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Można dokupić projekt wentylacji mechanicznej w cenie 615 zł + koszt wysyłki. Możliwe jest wykorzystanie strychu i umiejscowienie schodów strychowych pomiędzy wiązarami. W sprawach adaptacji projektu proszę kierować się bezpośrednio do Pana Marcina Wowrzeczki: tel. 888 187 688 e-mail: adaptacja@dobredomy.pl. Pozdrawiam Quote
Guest Magda Posted March 18, 2021 Report Posted March 18, 2021 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysyłkę na mój adres email gluchowskamag@gmail.com, wszystkich bezpłatnych informacji dotyczących projektu Bianka, interesują mnie głównie: - Zestawienie kosztów budowy, -Rzuty pomieszczeń z wymiarami. Pozdrawiam, Magda Quote
Dobre Domy Posted March 19, 2021 Report Posted March 19, 2021 13 godzin temu, Gość Magda napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o wysyłkę na mój adres email gluchowskamag@gmail.com, wszystkich bezpłatnych informacji dotyczących projektu Bianka, interesują mnie głównie: - Zestawienie kosztów budowy, -Rzuty pomieszczeń z wymiarami. Pozdrawiam, Magda Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted March 29, 2021 Report Posted March 29, 2021 Dzień dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres: mlllodziutki@icloud.com pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted March 30, 2021 Report Posted March 30, 2021 W dniu 29.03.2021 o 08:18, Gość Paweł napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres: mlllodziutki@icloud.com pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Skillow Posted May 22, 2021 Report Posted May 22, 2021 Witam, ja również jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie informacji na temat zestawienia materiałów i rysunków szczegółowych projektu na lacik15@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję. Quote
Redaktor Posted May 22, 2021 Author Report Posted May 22, 2021 8 godzin temu, Gość Skillow napisał: Witam, ja również jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie informacji na temat zestawienia materiałów i rysunków szczegółowych projektu na lacik15@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Sylwia Posted August 1, 2021 Report Posted August 1, 2021 Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Bianka, uprzejmie proszę o przesłanie materiałów i wszystkich bezpłatnych informacji na adres sylwiaa.ziolkiewicz@gmail.com. Dziękuję Quote
Redaktor Posted August 2, 2021 Author Report Posted August 2, 2021 13 godzin temu, Gość Sylwia napisał: Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Bianka, uprzejmie proszę o przesłanie materiałów i wszystkich bezpłatnych informacji na adres sylwiaa.ziolkiewicz@gmail.com. Dziękuję Witam, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Bianka Posted February 26, 2022 Report Posted February 26, 2022 Witam, Bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu Bianka na adres pocztar@o2.pl Quote
Redaktor Posted February 28, 2022 Author Report Posted February 28, 2022 W dniu 26.02.2022 o 14:29, Gość Bianka napisał: Witam, Bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu Bianka na adres pocztar@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Projekt Bianka Posted January 8, 2023 Report Posted January 8, 2023 Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Bianka, uprzejmie proszę o przesłanie materiałów i wszystkich bezpłatnych informacji na adres: akademia.specjalisty@wp.pl. z góry dziękuję. Pozdrawiam Quote
Redaktor Posted January 9, 2023 Author Report Posted January 9, 2023 19 godzin temu, Gość Projekt Bianka napisał: Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Bianka, uprzejmie proszę o przesłanie materiałów i wszystkich bezpłatnych informacji na adres: akademia.specjalisty@wp.pl. z góry dziękuję. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts