Guest Adrian Posted May 11, 2017 Report Posted May 11, 2017 Witam proszę o przesłanie wszystkich dostępnych darmowych informacji na maila adrianspych@interia.pl. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 11, 2017 Report Posted May 11, 2017 Witam proszę o przesłanie wszystkich dostępnych darmowych informacji na maila adrianspych@interia.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Adrian Posted May 17, 2017 Report Posted May 17, 2017 Hej Wszystkim, Czy ktoś wybudowal ten dom i jest w stanie go pokazać, Jestem zaintresowany budowa tego domu, ale nie ukrywam że chcielibyśmy do niego wejść fizycznie. Mam działkę 21,5 szerokość , długość 38 metrów , ciagle zastanawiamy się nad domem pietrowym lub parterówka. Szkoda nam troche działki i zieleni w ogrodzie przy stawianiu Parterówki. Jakie macie swoje zdanie na ten temat. ps. czy koszt budowy domu pietrowego ( bez skosów) jest tanszy od parterowego. Quote
Guest Adrian Posted May 17, 2017 Report Posted May 17, 2017 Witam, Proszę wszelki dokumenty wyslac na ardcer@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted May 17, 2017 Report Posted May 17, 2017 Witam, Proszę wszelki dokumenty wyslac na ardcer@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Adrianek Posted May 17, 2017 Report Posted May 17, 2017 Witam Proszę o przesłanie dokumentów na ardcer@gmail.com. Czy ktoś stawial dom bianka na działce około 800 metrów szerokość 21.5 metra? ??zastanawiam się nad budową tego domu. Quote
Dobre Domy Posted May 18, 2017 Report Posted May 18, 2017 Witam Proszę o przesłanie dokumentów na ardcer@gmail.com. Czy ktoś stawial dom bianka na działce około 800 metrów szerokość 21.5 metra? ??zastanawiam się nad budową tego domu. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Ela Posted May 22, 2017 Report Posted May 22, 2017 Witam Proszę o przesłanie dokumentów na adres: elzbieta.czyz2@gmail.com. Interesuja mnie przede wszystkim wymiary wszystkich pomieszczeń. Quote
Dobre Domy Posted May 23, 2017 Report Posted May 23, 2017 Witam Proszę o przesłanie dokumentów na adres: elzbieta.czyz2@gmail.com. Interesuja mnie przede wszystkim wymiary wszystkich pomieszczeń. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest renata Posted May 24, 2017 Report Posted May 24, 2017 Witam, proszę o przesłanie dokumentów na adres: dawid.ogorek1@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 24, 2017 Report Posted May 24, 2017 Witam, proszę o przesłanie dokumentów na adres: dawid.ogorek1@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Mariusz Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 Dzien dobry, 1, Prosze o podanie wymiarow lazienek ( dodanie prysznica zamiast wanny )? 2. Czy moge podniesc fundamenty / dom o okolo 25 cm ? 3. Czy moge zastosowac kominek z plaszczem wodnym ? 4. Czy nie bedzie problemow z ogrzewaniem podlogowym ? 5. Widze ze rekuperacja jest w projekcie , czy jakies specjalne zalecenia co do modelu / typu ? 6. ogrzewanie gazowe , czy jest w projekcie , gaz ziemny ? M.PLESKACZ@GMAIL.COM Quote
Dobre Domy Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 Dzien dobry, 1, Prosze o podanie wymiarow lazienek ( dodanie prysznica zamiast wanny )? 2. Czy moge podniesc fundamenty / dom o okolo 25 cm ? 3. Czy moge zastosowac kominek z plaszczem wodnym ? 4. Czy nie bedzie problemow z ogrzewaniem podlogowym ? 5. Widze ze rekuperacja jest w projekcie , czy jakies specjalne zalecenia co do modelu / typu ? 6. ogrzewanie gazowe , czy jest w projekcie , gaz ziemny ? M.PLESKACZ@GMAIL.COM Witam Proszę o przesłanie pytań bezpośrednio do architektów na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote
Guest anna król Posted August 9, 2017 Report Posted August 9, 2017 Witam . Bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres:a.krol55@wp.pl Interesują mnie przede wszystkim wymiary wszystkich pomieszczeń. Quote
Dobre Domy Posted August 9, 2017 Report Posted August 9, 2017 Witam . Bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres:a.krol55@wp.pl Interesują mnie przede wszystkim wymiary wszystkich pomieszczeń. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Natalia Posted August 12, 2017 Report Posted August 12, 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres: natalija888@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 14, 2017 Report Posted August 14, 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres: natalija888@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani na wskazanego maila materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Kamil Posted August 15, 2017 Report Posted August 15, 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres: jnoise86@gmail.coml Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 15, 2017 Report Posted August 15, 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres: jnoise86@gmail.coml Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Quote
Guest Klaudia Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: klaudia.trescinska@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 17, 2017 Report Posted August 17, 2017 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: klaudia.trescinska@gmail.com Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest BEATA Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 witam jestem zainteresowa zakupem projektu blanka czy moge prosic o przesłanie rysunków szczegółowych , kosztorysu i zestawienia materiałów na aders .beata.kuduk73@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 witam jestem zainteresowa zakupem projektu blanka czy moge prosic o przesłanie rysunków szczegółowych , kosztorysu i zestawienia materiałów na aders .beata.kuduk73@wp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest edyta Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: szewce2wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 26, 2017 Report Posted August 26, 2017 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: szewce2wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts