Guest andrzej Posted July 31, 2017 Report Posted July 31, 2017 jestem zainteresowany państwa projektem proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz zestawień na stan surowy zamknięty na maila andrzejkulba@o2.pl z góry dziękuję Quote
Dobre Domy Posted July 31, 2017 Report Posted July 31, 2017 jestem zainteresowany państwa projektem proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz zestawień na stan surowy zamknięty na maila andrzejkulba@o2.pl z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Jacek Posted July 31, 2017 Report Posted July 31, 2017 witam. Jestem zainteresowany projektem domu Hawana. W związku z powyższym proszę o przesłanie mi bezpłatnej dokumentacji ( rysunki. kosztorysy) celem zapoznania na adres jorlol2@onet.pl. Dziękuję Jacek Quote
Dobre Domy Posted August 1, 2017 Report Posted August 1, 2017 witam. Jestem zainteresowany projektem domu Hawana. W związku z powyższym proszę o przesłanie mi bezpłatnej dokumentacji ( rysunki. kosztorysy) celem zapoznania na adres jorlol2@onet.pl. Dziękuję Jacek Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Bartek Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 Witam, Jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. email: libekgz@gmail.com Mamy kilka pytań: 1) Czy istnieje możliwość wydłużenia domu o 1,5m oraz poszerzenia o 0,5m - czy są państwo obliczyć powierzchnię w takim wypadku? 2) Czy jest możliwość wykonania dachy "głównego" tak jak w projekcie Ametyst? 3) Chcielibyśmy umieścić garderobę w w głównej sypialni przy powiększeniu czy mają państwo propozyje? Pozdrawiamy i z góry dziękujemy! Quote
Dobre Domy Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 Witam, Jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. email: libekgz@gmail.com Mamy kilka pytań: 1) Czy istnieje możliwość wydłużenia domu o 1,5m oraz poszerzenia o 0,5m - czy są państwo obliczyć powierzchnię w takim wypadku? 2) Czy jest możliwość wykonania dachy "głównego" tak jak w projekcie Ametyst? 3) Chcielibyśmy umieścić garderobę w w głównej sypialni przy powiększeniu czy mają państwo propozyje? Pozdrawiamy i z góry dziękujemy! Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. W sprawie możliwości wprowadzenia zmian w projekcie proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem: info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote
Guest Arek Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 Witam. Bardzo zainteresował mnie ten projekt. Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów takich jak rzuty, rysunki z wymiarami pomieszczeń, zestawienie materiałów oraz kosztorys. Adres mailowy: fenixh@wp.pl Z góry bardzo dziękuję Pozdrawiam, Quote
Dobre Domy Posted August 4, 2017 Report Posted August 4, 2017 Witam. Bardzo zainteresował mnie ten projekt. Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów takich jak rzuty, rysunki z wymiarami pomieszczeń, zestawienie materiałów oraz kosztorys. Adres mailowy: fenixh@wp.pl Z góry bardzo dziękuję Pozdrawiam, Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Małgorzata Posted August 7, 2017 Report Posted August 7, 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem domu proszę o przesłanie dokładnych wymiarów budynku na adres goska1224@interia.pl. Dziękuje Małgorzata Quote
Dobre Domy Posted August 7, 2017 Report Posted August 7, 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem domu proszę o przesłanie dokładnych wymiarów budynku na adres goska1224@interia.pl. Dziękuje Małgorzata Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Artur Posted August 9, 2017 Report Posted August 9, 2017 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu. Proszę o przesłanie dokładny danych projektu wymiarów oraz zestawienie materiałów na adres barczykowski.artur@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted August 9, 2017 Report Posted August 9, 2017 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu. Proszę o przesłanie dokładny danych projektu wymiarów oraz zestawienie materiałów na adres barczykowski.artur@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest wacek Posted August 11, 2017 Report Posted August 11, 2017 Jest możliwość zmian w projekcie na użytkowe poddasze plus garaż? Quote
Guest Anna Posted August 11, 2017 Report Posted August 11, 2017 witam. Jestem zainteresowana projektem domu Hawana. W związku z powyższym proszę o przesłanie mi bezpłatnej dokumentacji ( rysunki. kosztorysy) celem zapoznania na adres anja089@poczta.fm Dziękuję Anna Quote
Guest Bartosz Liczbański Posted August 13, 2017 Report Posted August 13, 2017 Witam, proszę o przesłanie darmowej dokumentacji technicznej na adres bartgolster@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted August 14, 2017 Report Posted August 14, 2017 Jest możliwość zmian w projekcie na użytkowe poddasze plus garaż? Dzień dobry, Nie mamy gotowej takiej wersji projektu. W budynku Hawana poddasze nie jest użytkowe. Należałoby zwiększyć kąt nachylenia dachu lub wysokość ścianki kolankowej oraz doprojektować garaż. Takie zmiany może nanieść architekt adaptujący lub nasza pracownia. Jest to usługa dodatkowo odpłatna. Pozdrawiam! Quote
Dobre Domy Posted August 14, 2017 Report Posted August 14, 2017 witam. Jestem zainteresowana projektem domu Hawana. W związku z powyższym proszę o przesłanie mi bezpłatnej dokumentacji ( rysunki. kosztorysy) celem zapoznania na adres anja089@poczta.fm Dziękuję Anna Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Dobre Domy Posted August 14, 2017 Report Posted August 14, 2017 Witam, proszę o przesłanie darmowej dokumentacji technicznej na adres bartgolster@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Dariusz Posted August 14, 2017 Report Posted August 14, 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres: darius.szuscicki@gmail.com Dziękuję Quote
Guest Kasia Posted August 14, 2017 Report Posted August 14, 2017 Witam. jesteśmy zainteresowani projektem tylko czy istnieje możliwość dołożenia do całej powierzchni domu dołożyć 10 m2 plus jeden pokój. pozdrawiam Quote
Guest Maria Posted August 15, 2017 Report Posted August 15, 2017 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji, dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. marias_67@o2.pl Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted August 15, 2017 Report Posted August 15, 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres: darius.szuscicki@gmail.com Dziękuję Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 15, 2017 Report Posted August 15, 2017 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji, dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. marias_67@o2.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Witam. jesteśmy zainteresowani projektem tylko czy istnieje możliwość dołożenia do całej powierzchni domu dołożyć 10 m2 plus jeden pokój. pozdrawiam Witam. Zmiany, o których Pani pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam. Quote
Guest Maria Posted August 18, 2017 Report Posted August 18, 2017 Dzień dobry, dziękuję za materiały. Czy istnieje możliwość, by nie było kominka na tarasie, by był tylko w domu? Czy po drugiej stronie budynku można doprojektować jednostanowiskowy garaż? Quote
Recommended Posts