Dobre Domy Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Adres mailowy ewelinapg@poczta.onet.pl Z góry Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zauroczona Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 Witam. Również poproszę o przesłanie mi rzutów i wymiarów pomieszczeń na adres: magdasaniewska@o2.pl Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Witam. Również poproszę o przesłanie mi rzutów i wymiarów pomieszczeń na adres: magdasaniewska@o2.pl Pozdrawiam! Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JM Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Witam. Jestem również zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres mailowy jolanta_mat@wp.pl. Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Witam. Jestem również zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres mailowy jolanta_mat@wp.pl. Dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest asia3 Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 Witam,czy ktoś już zbudował ten dom ?Jestem zainteresowana tym projektem i bardzo ciekawa uwag i sugestii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MW Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Witam. Czy jest możliwość modyfikacji projektu przez dodanie garażu jednostanowiskowego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Witam. Czy jest możliwość modyfikacji projektu przez dodanie garażu jednostanowiskowego? Witam Na etapie adaptacji projektu można do budynku doprojektować garaż. Nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kasia Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów, wymiarów pomieszczeń. Adres mailowy kasia.smyr1@wp.pl Z góry Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Arkadiusz Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji, dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres e-mail: aryll18@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów, wymiarów pomieszczeń. Adres mailowy kasia.smyr1@wp.pl Z góry Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji, dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres e-mail: aryll18@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hubert Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Dzień dobry, Czy istnieje możliwość zamiany stropu na wiązary dachowe? Wykluczyło by to stawianie stóp fundamentowych pod słupy a tym samym przyspieszyło prace, oraz czy na ścianach i ławach fundamentowych zawartych w projekcie możemy dokonać zmiany pokrycia dachowego na dachówkę cementową? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Dzień dobry, Czy istnieje możliwość zamiany stropu na wiązary dachowe? Wykluczyło by to stawianie stóp fundamentowych pod słupy a tym samym przyspieszyło prace, oraz czy na ścianach i ławach fundamentowych zawartych w projekcie możemy dokonać zmiany pokrycia dachowego na dachówkę cementową? Witam, jest oczywiście możliwość wykonania wiązarów dachowych z dolnym pasem stanowiącym strop (projekt więźby prefabrykowanej można pobrać z naszej strony internetowej https://www.dobredomy.pl/projekty/dokumenty-do-pobrania/#hawana ). Przy takim rozwiązaniu faktycznie jest duże prawdopodobieństwo, że słupy i podciąg będzie można usunąć, jednak zmianę taką oraz zastosowanie dachówki cementowej proszę skonsultować z firmą Mitek, która opracowała projekt więźby dla tego projektu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paulina Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych wymiarów pomieszczeń i dokumentów na adres paulina9310@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daniel Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji, dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres e-mail- danielopiola89@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych wymiarów pomieszczeń i dokumentów na adres paulina9310@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji, dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres e-mail- danielopiola89@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Dzień dobry, Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, rzutów i kosztorysów na adres pati@alisma.pl Pozdrawiam Patrycja Wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Dzień dobry, Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, rzutów i kosztorysów na adres pati@alisma.pl Pozdrawiam Patrycja Wolf Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rafał Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Witam, będę wdzięczny za przesłanie bezpłatnych materiałów, rzutów i kosztorysów na adres rk.kacper@gmail.com. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Witam, będę wdzięczny za przesłanie bezpłatnych materiałów, rzutów i kosztorysów na adres rk.kacper@gmail.com. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzesiek Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów ( rzutów szczegółowych, kosztorysu, zestawienie materiałów )PozdrawiamGrzesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów ( rzutów szczegółowych, kosztorysu, zestawienie materiałów ) Pozdrawiam Grzesiek Dzień dobry, w celu uzyskania materiałów dotyczących projektu proszę o podanie swojego adresu mailowego lub napisanie do nas wiadomości na adres: info@dobredomy.pl w odpowiedzi załączymy odpowiednie pliki. Pozdrawiamy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dawid Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem tego domu, Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, rzutów i kosztorysów na degadwid@gmail.com Pozdrawiam Dawid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts