Guest Zhanna Posted October 22, 2016 Report Share Posted October 22, 2016 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji dotyczących projektu TELIMENA na adres zh.zharovska@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patryk Posted October 28, 2016 Report Share Posted October 28, 2016 Witam! Poproszę o przesłanie rzutów oraz kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów na adres patrykzelech@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Witam! Poproszę o przesłanie rzutów oraz kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów na adres patrykzelech@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Witam, proszę o informację czy w projekcie na etapie adaptacji istnieje możliwość wprowadzenia takich zmian aby dom zmieścił się na działce o szerokości 19,5 m? np. poprzez likwidację wykusza i ewentualnym przesunięciu ściany bocznej w salonie i kuchni? Czy również mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów na adres stile28@wp.pl. Z góry dziękuje za informację. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Witam, proszę o informację czy w projekcie na etapie adaptacji istnieje możliwość wprowadzenia takich zmian aby dom zmieścił się na działce o szerokości 19,5 m? np. poprzez likwidację wykusza i ewentualnym przesunięciu ściany bocznej w salonie i kuchni? Czy również mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów na adres stile28@wp.pl. Z góry dziękuje za informację. Pozdrawiam. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Beata Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji dotyczących projektu TELIMENA na adres BeataDawid@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji dotyczących projektu TELIMENA na adres BeataDawid@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy darmowe materiały dotyczące projektu Telimena. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewelina Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Witam, proszę o przesłanie na adres-ewelina.byczkowska@outlook.com informacji szczegółowych projektu telimena również kosztorys, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Witam, proszę o przesłanie na adres-ewelina.byczkowska@outlook.com informacji szczegółowych projektu telimena również kosztorys, pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest s Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 Witam, czy istnieje możliwość dostosowania powyższego projektu do metody budowy prefabrykowanej z keramzytu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 Witam, czy istnieje możliwość dostosowania powyższego projektu do metody budowy prefabrykowanej z keramzytu ? Witam O możliwość realizacji budowy domu metodą prefabrykowaną należy pytać firmy realizujące budowy w tejże technologii. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted November 9, 2016 Report Share Posted November 9, 2016 Witam . Jestem zainteresowana budowa domu Telimena 110.70 m ale niestety nie pasuje mi opcja z garażem dla tego mam pytanie czy istnieje możliwość zmiany tego projektu i w zamian garażu usytuowanie dodatkowego pokoju . Będę wdzięczna za odpowiedz. Prosze o przesłanie mi odpowiedzi na mojego meila agrafka21@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Witam . Jestem zainteresowana budowa domu Telimena 110.70 m ale niestety nie pasuje mi opcja z garażem dla tego mam pytanie czy istnieje możliwość zmiany tego projektu i w zamian garażu usytuowanie dodatkowego pokoju . Będę wdzięczna za odpowiedz. Prosze o przesłanie mi odpowiedzi na mojego meila agrafka21@op.pl Witam. Odpowiedź zostanie przesłana w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest damian Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 witam,czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych informacji tego projektu,min wymiarów pomieszczeń,na adres damiansienko@yahoo.com Dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 witam,czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych informacji tego projektu,min wymiarów pomieszczeń,na adres damiansienko@yahoo.com Dziekuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alex Posted December 4, 2016 Report Share Posted December 4, 2016 Witam, Dzień Jestem zainteresowana zakupem projektu . Widzę z wpisów na forum ze istnieje możliwość otrzymania jakiś dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu . Czy mogę również prosić o ich przesłanie na adres : alexgym2012@gmail.com Dziękuję bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 4, 2016 Report Share Posted December 4, 2016 Witam, Dzień Jestem zainteresowana zakupem projektu . Widzę z wpisów na forum ze istnieje możliwość otrzymania jakiś dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu . Czy mogę również prosić o ich przesłanie na adres : alexgym2012@gmail.com Dziękuję bardzo Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawel Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Witam,ja rowniez jestem zainteresowany zakupek tego projetu, prosze o dodarkowe informacje takze,pozdrawiam pawelnawrockihalam@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest karolina Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu TELIMENA . Czy mogę prosić o przesłanie dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu na adres: ambrozy.karolina@gmail.com Dziękuję bardzo Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Witam,ja rowniez jestem zainteresowany zakupek tego projetu, prosze o dodarkowe informacje takze,pozdrawiam pawelnawrockihalam@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu TELIMENA . Czy mogę prosić o przesłanie dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu na adres: ambrozy.karolina@gmail.com Dziękuję bardzo Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iza Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 Witam czy mogła bym prosić również o dodatkowe bezplatne informacje dotyczące projektu domu telimena ? Bardzo proszę o przesłanie pod adres izabela_nyckowska@op.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Witam czy mogła bym prosić również o dodatkowe bezplatne informacje dotyczące projektu domu telimena ? Bardzo proszę o przesłanie pod adres izabela_nyckowska@op.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Beata Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 Witam, jeżeli jest taka możliwość, to również proszę o przesłanie dodatkowych materiałów dotyczących projektu Telimena na adres beata.pempera@poczta.fm Z góry dziękuję, Pozdrawiam, Beata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 Witam, jeżeli jest taka możliwość, to również proszę o przesłanie dodatkowych materiałów dotyczących projektu Telimena na adres beata.pempera@poczta.fm Z góry dziękuję, Pozdrawiam, Beata Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts