Guest Renata Posted December 2, 2015 Report Posted December 2, 2015 Witam,czy mogłabym prosić o przesłanie rzutów oraz zestawienie potrzebnych materiałów ,bardzo ciekawy projekt ,mała powierzchnia a przy tym bardzo ustawny dom.Pozdrawiam.Renata. r.predka@op.pl Quote
Dobre Domy Posted December 2, 2015 Report Posted December 2, 2015 Witam,czy mogłabym prosić o przesłanie rzutów oraz zestawienie potrzebnych materiałów ,bardzo ciekawy projekt ,mała powierzchnia a przy tym bardzo ustawny dom.Pozdrawiam.Renata. r.predka@op.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest tomek Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 witam ja rowniez prosze o wyslanie rzutów tego domu gondi21@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 witam ja rowniez prosze o wyslanie rzutów tego domu gondi21@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Dominik Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 witam proszę o zestawienie materiałów i rzutow dominik567aha@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 witam proszę o zestawienie materiałów i rzutow dominik567aha@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Witam rozważam zakup tego projektu proszę o zestawienie materiałów i rzutów lflorek8908@gmail.com Quote
Guest Sylwia Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Czy dom może być podpiwniczony lub tylko częściowo? i czy zamiast garażu można zrobić dwa mniejsze pokoje? Quote
Dobre Domy Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Witam rozważam zakup tego projektu proszę o zestawienie materiałów i rzutów lflorek8908@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 Czy dom może być podpiwniczony lub tylko częściowo? i czy zamiast garażu można zrobić dwa mniejsze pokoje? Witam Zmiany te technicznie możliwe są do zrealizowania na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Quote
Guest Gr Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków z oznaczeniem ścian nośnych i proszę też wersję Telimeny IV na adres grzesiek3210@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków z oznaczeniem ścian nośnych i proszę też wersję Telimeny IV na adres grzesiek3210@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Anna Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Witam, czy mogłabym prosić jak poprzednicy o rysunki z wymiarami i określonymi ścianami nośnymi ? Jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Mój adres am_mazur@outlook.com Quote
Dobre Domy Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Witam, czy mogłabym prosić jak poprzednicy o rysunki z wymiarami i określonymi ścianami nośnymi ? Jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Mój adres am_mazur@outlook.com Witam Materiały prześlemy na początku przyszłego tygodnia. Pozdrawiam Quote
Guest Renia Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 witam, Czy mogłabym również prosić o materiały odnośnie telimeny I? email: regina-n@o2.pl O ile mogłabym podnieść ścianę kolankową żeby dom nie stracił uroku? podobają mi się te okna tarasowe, czy da się do nich zamontować rolety wbudowane? Quote
Dobre Domy Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 witam, Czy mogłabym również prosić o materiały odnośnie telimeny I? email: regina-n@o2.pl O ile mogłabym podnieść ścianę kolankową żeby dom nie stracił uroku? podobają mi się te okna tarasowe, czy da się do nich zamontować rolety wbudowane? Witam Odpowiedź wraz z materiałami prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Artur Brzezinski Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków wraz z wymiarami ścian. O ile można podnieść ściankę kolankową? Proszę o odpowiedź, artur_brzezinski_1987@tlen.pl -- Pozdrawiam! Quote
Dobre Domy Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków wraz z wymiarami ścian. O ile można podnieść ściankę kolankową? Proszę o odpowiedź, artur_brzezinski_1987@tlen.pl -- Pozdrawiam! Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Rama Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków wraz z wymiarami ścian. O ile można podnieść ściankę kolankową? Proszę o odpowiedź, artur_brzezinski_1987@tlen.pl -- Pozdrawiam! Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Ile wynosi wysokość ściany kolankowej w Telimenie I? Quote
Dobre Domy Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 Ile wynosi wysokość ściany kolankowej w Telimenie I? Witam Ścianka kolanowa wysoka jest na 58cm Pozdrawiam Quote
Guest Grzegorz Posted February 4, 2016 Report Posted February 4, 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków wraz z wymiarami ścian. grzegorz.trybek@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków wraz z wymiarami ścian. grzegorz.trybek@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Mateusz Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu TELIMENA na adres mateusznie@interia.eu Zależy mi na dokładnych wymiarach pomieszczeń oraz informacji na temat ścianki kolankowej oraz o maksymalnej wysokości na jaką można ja podnieść. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu TELIMENA na adres mateusznie@interia.eu Zależy mi na dokładnych wymiarach pomieszczeń oraz informacji na temat ścianki kolankowej oraz o maksymalnej wysokości na jaką można ja podnieść. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Dziękuję za przesłane materiały. Mam jeszcze pytanie dotyczące ściany kolankowej, na ile możemy ja podnieść? Quote
Recommended Posts