Luk Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Witam, również planuję zacząć budowę Telimeny, chciałbym zapytać czy jest możliwość zobaczenia Państwa domu. Jestem też ciekaw z których detali Państwo zrezygnowaliście? Zostawiam swój adres email spajkowski@poczta.fm Pozdrawiam Quote
Guest Ewelina Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Witam serdecznie, poprosiła bym o przesłanie rysunków ze ścianą nami nośny mi oraz kosztorysu z zestawieniem materiałów jakie będę potrzebne. ewelinablock@wp.pl. serdecznie dziekuje Quote
Dobre Domy Posted August 17, 2015 Report Posted August 17, 2015 Witam serdecznie, poprosiła bym o przesłanie rysunków ze ścianą nami nośny mi oraz kosztorysu z zestawieniem materiałów jakie będę potrzebne. ewelinablock@wp.pl. serdecznie dziekuje Witam. Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Basia Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 Witam, interesuje mnie ten projekt. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałow na adres e -mail: pyszbarbara@gmail.com ? Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 Witam, interesuje mnie ten projekt. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałow na adres e -mail: pyszbarbara@gmail.com ? Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały do Pani przesłane. Pozdrawiam. Quote
Guest Gość Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Witam. Fajny projekt. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów na e-mail: jedrek1@buziaczek.plEwentualnie jeśli ktoś ma już jakieś zdjęcia z wykonanego budynku to również proszę o przesłanie.Pozdrawiam Quote
Guest Sabina Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Witam! Ten projekt jest cudowny dlatego planujemy jego zakup. Prosimy o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: sabina.glowacka@gmail.com Z góry dziękujemy i pozdrawiamy Quote
Dobre Domy Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Witam. Fajny projekt. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów na e-mail: jedrek1@buziaczek.pl Ewentualnie jeśli ktoś ma już jakieś zdjęcia z wykonanego budynku to również proszę o przesłanie. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 24, 2015 Report Posted August 24, 2015 Witam! Ten projekt jest cudowny dlatego planujemy jego zakup. Prosimy o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: sabina.glowacka@gmail.com Z góry dziękujemy i pozdrawiamy Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest szymon Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Witam, czy mogę prosić o przesłanie przedmiaru robót na adres szymon.borowiecki@onet.pl Quote
Dobre Domy Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Witam, czy mogę prosić o przesłanie przedmiaru robót na adres szymon.borowiecki@onet.pl Witam Bezpłatnie możemy udostępnić ogólne zestawienia kosztorysowe dla projektu, pełnego przedmiaru niestety nie. Materiały prześlę na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted August 29, 2015 Report Posted August 29, 2015 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu na adres lukasz4art@gmail.com. Pozdrawiam Quote
Guest Marcin Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Witam . Jesteś zachwyceni tym projektem dlatego też o ile to możliwe prosimy o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: marcinwitasek@gmail.com Z góry dziękujemy i pozdrawiamy Quote
Dobre Domy Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu na adres lukasz4art@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, zestawienie materiałów do stanu surowego zostało wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Witam . Jesteś zachwyceni tym projektem dlatego też o ile to możliwe prosimy o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: marcinwitasek@gmail.com Z góry dziękujemy i pozdrawiamy Dzień dobry, materiały zostały własnie przesłane. Pozdrawiam. Quote
Guest Justyna Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Witam. Mogę prosić o projekt z wymiarami na adres justynahajnos@gmail.com? pozdrawiam Quote
Guest Marta Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 Witam, dom jest piękny mam pytanie czy zamiast garażu możemy zrobić sobie pokój? mamy piękna dziłke pod górą z widokiem i myśle ze to będzie strzał w 10 ! Jeżeli to możliwe prosimy o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: marta.stu@onet.pl. Dziękuję i pozdrawiam Marta Quote
Guest Gość Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 witam, czy w projekcie TELIMENA można zrobić taki salon jak w telimena III? tzn. bardzo podoba mi się salon z telimeny III z tym sufitem skośnym ( przepaszam za nie fachowe slownictwo ) nad duża częscią salonu ( tak jak to widać na wizualizacji - czy realnie też tak to w III wyglądac będzie?) i czy można zmienić garaż na pokój? Uprzejmie prosze o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: marta.stu@onet.pl dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 Witam, dom jest piękny mam pytanie czy zamiast garażu możemy zrobić sobie pokój? mamy piękna dziłke pod górą z widokiem i myśle ze to będzie strzał w 10 ! Jeżeli to możliwe prosimy o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: marta.stu@onet.pl. Dziękuję i pozdrawiam Marta Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 witam, czy w projekcie TELIMENA można zrobić taki salon jak w telimena III? tzn. bardzo podoba mi się salon z telimeny III z tym sufitem skośnym ( przepaszam za nie fachowe slownictwo ) nad duża częscią salonu ( tak jak to widać na wizualizacji - czy realnie też tak to w III wyglądac będzie?) i czy można zmienić garaż na pokój? Uprzejmie prosze o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: marta.stu@onet.pl dziękuje i pozdrawiam Witam W obu projektach salon umieszczony jest w tym samym miejscu, jednak w Telimenie III jest on bardziej wysunięty poza obrys budynku, stąd ta część z widocznym skośnym dachem będzie dłuższa niż w Telimenie. Co do zmiany garażu na pokój oraz wysyłki materiałów - już mail został do Pani wysłany. Pozdrawiam Quote
Guest marta Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 Witam W obu projektach salon umieszczony jest w tym samym miejscu, jednak w Telimenie III jest on bardziej wysunięty poza obrys budynku, stąd ta część z widocznym skośnym dachem będzie dłuższa niż w Telimenie. Co do zmiany garażu na pokój oraz wysyłki materiałów - już mail został do Pani wysłany. Pozdrawiam bardzo dziękuję za odpowiedź, czy na etapie projektowania indywidualnego w teliemenie moge również wysunąc sobię tak salon ? pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 bardzo dziękuję za odpowiedź, czy na etapie projektowania indywidualnego w teliemenie moge również wysunąc sobię tak salon ? pozdrawiam Witam ponownie Można również wprowadzić taką zmianę - wyrazimy na nią zgodę. Pozdrawiam Quote
Guest Zainteresowana Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 Przepiękny projekt, chciałabym zobaczyć wizualizację wnętrza jeśli jest możliwość, lub dom w trakcie wykończenia w realizacji Quote
Guest sylwester Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 Witam, zainteresowanych zapraszam na http://www.telimena.fora.pl Quote
Guest sylwester Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 Przepiękny projekt, chciałabym zobaczyć wizualizację wnętrza jeśli jest możliwość, lub dom w trakcie wykończenia w realizacji zapraszam na http://www.telimena.fora.pl Quote
Recommended Posts