Redaktor Napisano 19 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2014 Projekt domu Telimena Szczegółowy opis projektu domu Telimena znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/telimena Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Dorota Napisano 23 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2014 Projekt jest super .Jaka jest wysokość salonu ? Bo patrząc na elewacje ogrodowa mozna odnieść wrażenie .ze salon jest wyższy . Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2014 Projekt jest super .Jaka jest wysokość salonu ? Bo patrząc na elewacje ogrodowa mozna odnieść wrażenie .ze salon jest wyższy . Witam Wysokość salonu to 2,7m. Natomiast ten kawałek wysunięty w kierunku elewacji ogrodowej, zadaszony lukarną (ok 1,2m ) jest bez stropu, więc tam wysokość pomieszczenia wynosi 4,0m. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2014 Witam, mam pytanie czy w przysz�o�ci pojawi si� podobny projekt do tego z garderob� na g�rze i gabinetem na dole ? Witam W najbliższej przyszłości nie planujemy takiej wersji projektu Telimena. Proszę jednak zaglądać na naszą stronę www - wszystkie wersje projektu Telimena będą się pojawiały przy jego prezentacji jako "projekty podobne" bądź "wersje projektu". Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2014 Czy moglibyście dodać kosztorys do tego projektu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2014 Czy moglibyście dodać kosztorys do tego projektu? Witam Telimena jest naszym nowym projektem i aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Czas oczekiwania na dokumentację do projektu wynosi aktualnie około 4-5 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będziemy mogli zlecić wykonanie wycen kosztorysowych dla projektu. Proszę więc o cierpliwość. Pozdrawiam Cytuj
Gość lila Napisano 28 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2014 WitamJestem zainteresowana projektem. Boli mnie tylko to że nie ma pokoju nawet małego na dole czy będzie większa troszkę wersja choć o gabinet? Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2014 Witam Jestem zainteresowana projektem. Boli mnie tylko to że nie ma pokoju nawet małego na dole czy będzie większa troszkę wersja choć o gabinet? Witam Jak już niedawno pisałam w najbliższej przyszłości nie planujemy wersji projektu Telimena z dodatkowym pokojem na parterze. Proszę jednak zaglądać na naszą stronę www - wszystkie wersje projektu Telimena będą się pojawiały przy jego prezentacji jako "projekty podobne" bądź "wersje projektu". Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2014 Witam Mam dobrą wiadomość dla osób, którym podoba się Telimena, ale brakuje im dodatkowego pokoju na parterze - jednak opracujemy taką wersję projektu!! Do końca czerwca powinna się pojawić na naszej stronie www. Zachęcam do śledzenia naszej strony i czekam na Państwa opinie na temat nowej wersji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2014 Witam czy przewidywana jest wersja projektu z garażem na dwa stanowiska? Cytuj
Gość chioza Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2014 jak mozna sprawdzic wymiary poszczególnych pomieszczen, gdzie znajdują się szczególowe plany Cytuj
Gość tela Napisano 14 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2014 Witam Mam dobrą wiadomość dla osób, którym podoba się Telimena, ale brakuje im dodatkowego pokoju na parterze - jednak opracujemy taką wersję projektu!! Do końca czerwca powinna się pojawić na naszej stronie www. Zachęcam do śledzenia naszej strony i czekam na Państwa opinie na temat nowej wersji projektu. Pozdrawiam super czekamy z niecierpliwością Cytuj
Gość Mania Napisano 14 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2014 Super projekt!!! MaSuper projekt!!!! Gratulacje dla projektantow!! Szkoda ,ze nie ma piwnicy ,ale i tak jestem zainteresowana. Cytuj
Gość EwaRafał Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2014 Witam Mam dobrą wiadomość dla osób, którym podoba się Telimena, ale brakuje im dodatkowego pokoju na parterze - jednak opracujemy taką wersję projektu!! Do końca czerwca powinna się pojawić na naszej stronie www. Zachęcam do śledzenia naszej strony i czekam na Państwa opinie na temat nowej wersji projektu. Pozdrawiam Czekam z niecierpliwością na ten projekt. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2014 jak mozna sprawdzic wymiary poszczególnych pomieszczen, gdzie znajdują się szczególowe plany Witam Projekt Telimena jest naszym nowym projektem, aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Jak tylko opracujemy do niego dokumentację (około 5-6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt) będziemy mogli udostępnić do niego szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ew Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2014 Witam Mam dobrą wiadomość dla osób, którym podoba się Telimena, ale brakuje im dodatkowego pokoju na parterze - jednak opracujemy taką wersję projektu!! Do końca czerwca powinna się pojawić na naszej stronie www. Zachęcam do śledzenia naszej strony i czekam na Państwa opinie na temat nowej wersji projektu. Pozdrawiam Czekam z niecierpliwością na ten projekt. jESTEM ZACHWYCONA TYM PROJEKTEM! Pobił na głowę wszystkie które do tej pory brałam po uwagę! To jest dom, w którym będę mieszkać! Czekam na wersję z dodatkowym pokojem na parterze! Do połowy lipca muszę wybrać projekt mam nadzieję, ze zdążę zobaczyć nową wersję Telimeny. Cytuj
Gość Ewela Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2014 Witam Mam dobrą wiadomość dla osób, którym podoba się Telimena, ale brakuje im dodatkowego pokoju na parterze - jednak opracujemy taką wersję projektu!! Do końca czerwca powinna się pojawić na naszej stronie www. Zachęcam do śledzenia naszej strony i czekam na Państwa opinie na temat nowej wersji projektu. Pozdrawiam super czekamy z niecierpliwością Dziś ostatni dzień czerwca! Czekam z niecierpliwością na nową wersję projektu! Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2014 Dziś ostatni dzień czerwca! Czekam z niecierpliwością na nową wersję projektu! Witam, Projekt jest już gotowy. Czekamy jedynie na możliwość udostępnienia go Państwu na naszej stronie internetowej. Spodziewamy się, że nastąpi to z początkiem przyszłego tygodnia. Pozdrawiam Cytuj
Gość ewelina Napisano 1 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2014 Dziś ostatni dzień czerwca! Czekam z niecierpliwością na nową wersję projektu! Witam, Projekt jest już gotowy. Czekamy jedynie na możliwość udostępnienia go Państwu na naszej stronie internetowej. Spodziewamy się, że nastąpi to z początkiem przyszłego tygodnia. Pozdrawiam my też jesteśmy zainteresowani, bomba projekt, pozdrawiamy Cytuj
Gość Lemonka Napisano 5 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2014 Piękny:) Czekam z niecierpliością na kosztorys! Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec 2014 Witam, Zapraszam wszystkich zainteresowanych nową wersją projektu do zapoznania się z Telimeną II i Telimeną III: https://www.dobredomy.pl/projekt/telimenaII/ https://www.dobredomy.pl/projekt/telimenaIII/ Pozdrawiam Cytuj
Gość niecierpliwy :-) Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2014 długo jeszcze na kosztorys będziemy czekać? Cytuj
Gość Anna Napisano 25 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2014 Kiedy będą szczegółowe plany i kosztorys do Telimeny? Cytuj
Redaktor Napisano 25 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2014 długo jeszcze na kosztorys będziemy czekać? Witam, projekt Telimena jest obecnie w fazie opracowania, powinien być ukończony na początku września. Mniej więcej w połowie września można spodziewać się kosztorysu. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi