Guest Michał Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 dzien dobry jestem zainteresowany waszym projektem prosze o rysunki jak poprzednicy m.luksio@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Witam Również proszę o przesłanie rysunków na m.luksio@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 dzien dobry jestem zainteresowany waszym projektem prosze o rysunki jak poprzednicy m.luksio@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Marek Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Również proszę o przesłanie rysunków, pełnej dokumentacji na marek.spamer@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Również proszę o przesłanie rysunków, pełnej dokumentacji na marek.spamer@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Alicja Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Również proszę o przesłanie rysunków, pełnej dokumentacji na marek.spamer@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam serdecznie, chciałam wiedzieć jaka jest wysokość schowka pod schodami? Quote
Dobre Domy Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Witam serdecznie, chciałam wiedzieć jaka jest wysokość schowka pod schodami? Witam, Wysokość pomieszczenia zmiania się wraz z nachyleniem schodów. W najnizszym miejscu jest to 156cm wysokości, a w najwyższym 270cm. Pozdrawiam Quote
Guest Sławek Posted November 10, 2014 Report Posted November 10, 2014 Witam, jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń, zestawienie potrzebnych materiałów itp. na adres; port3000@op.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Sławek Quote
Guest kamil Posted November 11, 2014 Report Posted November 11, 2014 Witam! Również proszę o przesłanie rysunków oraz pełnej dokumentacji na kamil. kaminski@ stada.com pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Witam, jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń, zestawienie potrzebnych materiałów itp. na adres; port3000@op.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Sławek Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Witam! Również proszę o przesłanie rysunków oraz pełnej dokumentacji na kamil. kaminski@ stada.com pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Piotr Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Witam Kiedy będzie dostępny kosztorys Telimena III? Quote
Dobre Domy Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 Witam Kiedy będzie dostępny kosztorys Telimena III? Witam W przyszłym tygodniu na naszej stronie www przy prezentacji projektu Telimena III http://www.dobredomy...kt/telimenaIII/ pojawi się jego wycena kosztorysowa. Pozdrawiam Quote
Guest Ewa Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 Witam serdecznie Jaka jest szerokość kuchni i czy jest możliwość połączenia spiżarni i wc w celu powiększenia łazienki w Telimenie Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Witam serdecznie Jaka jest szerokość kuchni i czy jest możliwość połączenia spiżarni i wc w celu powiększenia łazienki w Telimenie Pozdrawiam Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześle Pani rysunki ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia. Co do zaproponowanej zmiany - połączenia wc i spiżarni - technicznie możliwa ona jest do zrealizowania, najlepiej na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Quote
Guest Bartek Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Witam , Proszę o przesłanie rysunków oraz pełnej dokumentacji na maila bboysapi1@wp.pl Pozdrawiam Quote
Guest Ula Posted November 15, 2014 Report Posted November 15, 2014 Witam serdecznie Jaka jest szerokość kuchni i czy jest możliwość połączenia spiżarni i wc w celu powiększenia łazienki w Telimenie Pozdrawiam Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześle Pani rysunki ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia. Co do zaproponowanej zmiany - połączenia wc i spiżarni - technicznie możliwa ona jest do zrealizowania, najlepiej na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Witam! Również proszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia na adres mazi1319@gazeta.pl pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Witam , Proszę o przesłanie rysunków oraz pełnej dokumentacji na maila bboysapi1@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Witam! Również proszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia na adres mazi1319@gazeta.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Marta Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Cześć! Również proszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia na adres: amaciej@tlen.pl. Na jakiej wysokości zaczynają się skosy na poddaszu i czy jest możliwość takiej zmiany wysokości ścian, aby zyskać dodatkową powierzchnię poddasza? Quote
Dobre Domy Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Cześć! Również proszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia na adres: amaciej@tlen.pl. Na jakiej wysokości zaczynają się skosy na poddaszu i czy jest możliwość takiej zmiany wysokości ścian, aby zyskać dodatkową powierzchnię poddasza? Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Zgredek Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 Witam. Jestem zainteresowany zakupem proszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami na kubik.pro@gmail.com Quote
Guest Gość Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 I ja poproszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia na adres anetadufrat@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 Witam. Jestem zainteresowany zakupem proszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami na kubik.pro@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 I ja poproszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia na adres anetadufrat@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts