Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Telimena

Redaktor
 Share

Recommended Posts

• Replies 717
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Guest Wojciech

Dzień Dobry,

Proszę o przesłanie wszystkich materiałów dot. tego domku. Jestem zainteresowany tym projektem. Czy posiadacie Państwo kosztorys, zestawienie materiałów? Proszę o przesłanie na adres: wojciech.nowak@interia.eu

10 godzin temu, Gość Wojciech napisał:

Dzień Dobry,

Proszę o przesłanie wszystkich materiałów dot. tego domku. Jestem zainteresowany tym projektem. Czy posiadacie Państwo kosztorys, zestawienie materiałów? Proszę o przesłanie na adres: wojciech.nowak@interia.eu

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Pozdrawiam. 

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest Daniel
Witam, Ja również proszę o przesłanie wszystkich materiałów dot. tego domku. Jestem zainteresowany tym projektem. Czy posiadacie Państwo kosztorys, zestawienie materiałów? Proszę o przesłanie na adres: daniel.koszuta@gmail.com

3 godziny temu, Gość Daniel napisał:

Witam, Ja również proszę o przesłanie wszystkich materiałów dot. tego domku. Jestem zainteresowany tym projektem. Czy posiadacie Państwo kosztorys, zestawienie materiałów? Proszę o przesłanie na adres: daniel.koszuta@gmail.com

Dzień dobry, zestawienie materiałów oraz rysunki zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam. 

Guest Gość Damian

Witam, ogólnie spodobał mi się projekt, lecz chciałem zapytać, czy była by możliwość zaprojektowania dodatkowo także piwnic, przynajmniej w części budynku, a także balkonu na poddaszu w pokoju z garderobą? Proszę o odpowiedź.

12 godzin temu, Gość Gość Damian napisał:

Witam, ogólnie spodobał mi się projekt, lecz chciałem zapytać, czy była by możliwość zaprojektowania dodatkowo także piwnic, przynajmniej w części budynku, a także balkonu na poddaszu w pokoju z garderobą? Proszę o odpowiedź.

Dzień dobry, można wprowadzić takie zmiany do projektu. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie.

Pozdrawiam. 

• 3 weeks later...
Guest Iwona
Witam, proszę również o przesłanie rysunków, zestawień materiałów. Czy istnieje możliwość zamiany ogrzewania gazowego na paliwo stałe i uwzględnienie tego w projekcie? Pozdrawiam adres: iwona.tomaszczyk@wp.pl

1 godzinę temu, Gość Iwona napisał:

Witam, proszę również o przesłanie rysunków, zestawień materiałów. Czy istnieje możliwość zamiany ogrzewania gazowego na paliwo stałe i uwzględnienie tego w projekcie? Pozdrawiam adres: iwona.tomaszczyk@wp.pl

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmianę zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. 

• 3 weeks later...
Guest Marek
Mam pytanie odnośnie okien, które są na frontowej części budynku, mam na myśli te okna jakie zostały zaprezentowane przez państwa w łazience na poddaszu. Są to dosyć nietypowe okna, jeżeli chodzi o kształt, jednak z pewnością dodają uroku temu budynkowi, dlatego nie chciałbym ich zmieniać. Czy jest możliwość swobodnego otwierania tego typu okien?

15 godzin temu, Gość Marek napisał:

Mam pytanie odnośnie okien, które są na frontowej części budynku, mam na myśli te okna jakie zostały zaprezentowane przez państwa w łazience na poddaszu. Są to dosyć nietypowe okna, jeżeli chodzi o kształt, jednak z pewnością dodają uroku temu budynkowi, dlatego nie chciałbym ich zmieniać. Czy jest możliwość swobodnego otwierania tego typu okien?

Dzień dobry, zawsze tego typu okna posiadają pewne ograniczenia w możliwości ich otwierania. Sugerowane przez nas otwarcie jest z zawiasami na słupku ale ostateczną formę otwarcia należy ustalić z dostawcą systemu stolarki.

Pozdrawiam. 

• 2 years later...