Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• Replies 717
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam czy jest mozliwosc skrocenia projektu z19.10m na 18,10m.dziekuje za odpowiedz

Posted

Witam czy jest mozliwosc skrocenia projektu z19.10m na 18,10m.dziekuje za odpowiedz

Witam. Zmiany, o których Pani pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu.

Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam.

Posted

Witam. Mam wymiary działki: 18m dlugosci i 100m szerokości. W projekcie jest minimum 19.1m dlugosci. Czy jest mozliwosc przeksztalcenia tego projektu. Moze byc nawet bez kominka zew. Dziękuję

Posted

Witam. Mam wymiary działki: 18m dlugosci i 100m szerokości. W projekcie jest minimum 19.1m dlugosci. Czy jest mozliwosc przeksztalcenia tego projektu. Moze byc nawet bez kominka zew. Dziękuję

Witam. Tak jest możliwość wprowadzenia zmian w projekcie. Zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji.

Wybrany przez Pana architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam.

Posted

Witam, proszę o wycenę i zestawienie materiałów. Mój adres cinekcb@o2.pl. Z góry dziękuję,

Posted

Witam, co to jest za płyta elewacyjna ta drewniana ? Gdzie taką dostanę ?

• 3 weeks later...
Posted

Kupiłem ten projekt i Bardzo bym prosił o wysłanie zestawienia stolarki okiennej pod adres radzitzful@gmail.com

Guest Urszula Wieczorek
Posted

Witam, proszę o wycenę i zestawienie materiałów na adres: dluuga89@wp.pl. Dziękuję

Posted

Witam.

jestem w trakcie realizacji proszę o informację czy macie dane na temat powierzchni ścian....ile m2 ? dla weryfikacji moich tynkarzy :D telimena wersja podstawowa.pozdrawiam

Posted

Witam.

jestem w trakcie realizacji proszę o informację czy macie dane na temat powierzchni ścian....ile m2 ? dla weryfikacji moich tynkarzy :D telimena wersja podstawowa.pozdrawiam

Witam

Proszę o podanie adresu mailowego - podeśle zestawienie powierzchni przegród w budynku.

Pozdrawiam

Posted

Witam. jestem w trakcie realizacji proszę o informację czy macie dane na temat powierzchni ścian....ile m2 ? dla weryfikacji moich tynkarzy :D telimena wersja podstawowa.pozdrawiam
Witam Proszę o podanie adresu mailowego - podeśle zestawienie powierzchni przegród w budynku.   Pozdrawiam

maprzyb@interia.pl dziękuję

Posted

Witam, proszę o wycenę i zestawienie materiałów na adres piotrektarapata@gmail.com. 

Dziękuję 

• 2 weeks later...
Guest Łukasz
Posted

Witam, czy istnieje możliwość przesłania na maila zestawienia wycen materiałów oraz szczegółowe rzuty i przekroje budynku? lukasztrzebiatowskiswiss@gmail.com

Pozdrawiam

Posted

Witam, czy istnieje możliwość przesłania na maila zestawienia wycen materiałów oraz szczegółowe rzuty i przekroje budynku? lukasztrzebiatowskiswiss@gmail.com Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam