Guest Mikołaj Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 Witam , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Mogę prosić o dostępne materiały na maila. mikolaj.konieczny87@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 Witam , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Mogę prosić o dostępne materiały na maila. mikolaj.konieczny87@gmail.com Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Basia Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 Witam , podoba się ten projekt. Ciekawa jestem jak wyglądałby ten dom z szarą elewacją, czarnym dachem , białą podbitką i oknami (taki w stylu skandynawskim). Ma ktoś może zdjęcia tego domu w takim stylu -basia.mmatuszak@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ela Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Witam , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Mogę prosić o dostępne materiały na maila. wolny_strzelec@tlen.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Witam , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Mogę prosić o dostępne materiały na maila. wolny_strzelec@tlen.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krzysztof Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Dzień dobry , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Czy mogę prosić o dostępne materiały na maila kgrzana1@gmail.com ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michał Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mmucha16@op.pl szczegółowych rysunków tego projektu z wymiarowaniem, rzutów kondygnacji oraz listę zapotrzebowania na materiały do stanu wykończonego. Dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Dzień dobry , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Czy mogę prosić o dostępne materiały na maila kgrzana1@gmail.com ? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mmucha16@op.pl szczegółowych rysunków tego projektu z wymiarowaniem, rzutów kondygnacji oraz listę zapotrzebowania na materiały do stanu wykończonego. Dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maria Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Dzień dobry, czy da radę ten dom zrealizować z paneli SIP? Jeśli tak, prosiłabym o wysłanie materiałów na adres maryq@gazeta.pl. Pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Dzień dobry, czy da radę ten dom zrealizować z paneli SIP? Jeśli tak, prosiłabym o wysłanie materiałów na adres maryq@gazeta.pl. Pozdrawiam serdecznie Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Budynek zaprojektowany jest w technologii tradycyjnej murowanej. Zmianę konstrukcji budynku można wprowadzić na etapie adaptacji. Zajmują się tym firmy, które jednocześnie budują domy w takiej technologii. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wera Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Dzień dobry , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Czy mogę prosić o dostępne materiały na maila wera70488@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Dzień dobry , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Czy mogę prosić o dostępne materiały na maila wera70488@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres tjustysia@gmail.com dostępnych materiałów wraz z listą zapotrzebowania na materiały do stanu wykończonego. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres tjustysia@gmail.com dostępnych materiałów wraz z listą zapotrzebowania na materiały do stanu wykończonego. Pozdrawiam serdecznie. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M.N Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Witam . Czy mogę prosić o dostępne materiały na maila nyczu10@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 Witam . Czy mogę prosić o dostępne materiały na maila nyczu10@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cezary Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Dzień dobry, Poproszę o przesłanie materiałów - rzutów , kosztorysu i zestawienia materiałów na adres grant55@wp.pl Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 Dzień dobry, Poproszę o przesłanie materiałów - rzutów , kosztorysu i zestawienia materiałów na adres grant55@wp.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michau Posted March 1, 2018 Report Share Posted March 1, 2018 Dzień dobry, Poproszę o przesłanie materiałów - rzutów , kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: michal.wojak23@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 Dzień dobry, Poproszę o przesłanie materiałów - rzutów , kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: michal.wojak23@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted March 6, 2018 Report Share Posted March 6, 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana budową pięknej Telimeny. Proszę o przesłanie wszelkich materiałów jej dotyczących na mandragora44@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana budową pięknej Telimeny. Proszę o przesłanie wszelkich materiałów jej dotyczących na mandragora44@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Katarzyna Kania Posted March 9, 2018 Report Share Posted March 9, 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu Telimeny. Proszę o przesłanie wszelkich materiałów jej dotyczących na ka.te1@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 9, 2018 Report Share Posted March 9, 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu Telimeny. Proszę o przesłanie wszelkich materiałów jej dotyczących na ka.te1@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts