Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Telimena

Redaktor
 Share

Recommended Posts

• Replies 717
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Krzysiek

Witam,

Czy mgłbym prosić o przesłakanie podglądowej Mapki projektowej z prezkrojami oraz planem pomieszczeń na adres krzysztof.firlag88@gmail.com

Jeżeli istnieje możliwość przesłania kosztorysu byłbym wdzięczny :)

• 2 weeks later...
Guest Grzegorz

Witam. Rozważam zakup projektu Telimena. Czy mógłbym prosić o przesłanie wszystkich możliwych danych/informacji, które możecie mi udostępnić przed zakupem: szacunkowy kosztorys, mapki, plany pomieszczeń itp... Mój adres grzegorz.plaskota@vp.pl. Z góry dziękuję.

Witam. Rozważam zakup projektu Telimena. Czy mógłbym prosić o przesłanie wszystkich możliwych danych/informacji, które możecie mi udostępnić przed zakupem: szacunkowy kosztorys, mapki, plany pomieszczeń itp... Mój adres grzegorz.plaskota@vp.pl. Z góry dziękuję.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Guest Marta

Witam

chciałabym jak najwierniej wykonać projekt .również wizualnie . czy mogę otrzymać informację o materiałach "użytych" do tej wizualizacji czy są rzeczywiście istniejące np. płytki elewacyjne,taras, kolor okien...itd maprzyb@interia.pl

Witam chciałabym jak najwierniej wykonać projekt .również wizualnie . czy mogę otrzymać informację o materiałach "użytych" do tej wizualizacji czy są rzeczywiście istniejące np. płytki elewacyjne,taras, kolor okien...itd maprzyb@interia.pl

Witam

Przygotowując wizualizacje do projektu używamy tekstur dostępnych w projekcie graficznym, nie konkretne produkty danych producentów. Na rynku dostępne są wizualnie zbliżone materiały do tych użytych na grafikach, trzeba poszukać na stronach producentów.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest Leszek

Witam, 

Zastanawiam się nad aranżacją łazienki, czy mają Państwo jakieś wizualizacje wykończenia łazienki lub dysponują zdjęciami z realizacji? Jeśli tak, to poproszę o przesłanie na adres: lechu.pil@interia.pl

Pozdrawiam

Witam, 

Zastanawiam się nad aranżacją łazienki, czy mają Państwo jakieś wizualizacje wykończenia łazienki lub dysponują zdjęciami z realizacji? Jeśli tak, to poproszę o przesłanie na adres: lechu.pil@interia.pl

Pozdrawiam

Witam

Na tą chwilę nie dysponujemy ani wizualizacjami wnętrz anie zdjęciami z realizacji dla domu Telimena. Proszę poszukać na formach internetowych, w tym również na naszym.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Daniel

Witam,

również zastanawiamy się wspólnie nad kupnem projektu. Mogę prosić o podesłanie materiałów na savken.algro@gmail.com? Z góry dziękuję i pozdrawiam.