Guest justyna Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 hej.. moj etap prac.. w razie pytan prosze pisac . pozdrawiam )) witam w jakich okolicach pan buduje?i czy jest mozliwosc obejrzenia domu? Quote
Guest justyna Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 witam szukamy kogos kto buduje ariadne1 woj. swietikrzyskie slaskie lub malopolskie?email justyna24ejanus@wp.pl , tel.500656832. bardzo nam zalezy obejrzec przed budowa z gory dziekuje i pozdrawiamy Quote
Guest mwsuwaj Posted May 27, 2014 Report Posted May 27, 2014 Jeśli ktoś już ma wybudowaną Ariadnę I bardzo proszę o zdjęcia na maila mwsuwaj@gmail.com Quote
Guest MOnika Posted August 3, 2014 Report Posted August 3, 2014 Witam czy ktoś na Podkarpaciu buduje ten właśnie domek ?? Quote
Guest OLA Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 Jeśli ktoś już ma wybudowaną Ariadnę I bardzo proszę o zdjęcia na maila osinska.aleksadnra88@gmail.com Quote
Guest ola Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 Jeśli ktoś już ma wybudowaną Ariadnę I bardzo proszę o zdjęcia na maila mwsuwaj@gmail.com Jeśli ktoś już ma wybudowaną Ariadnę I bardzo proszę o zdjęcia na maila osinska.aleksandra88@gmail.com Quote
Guest Dorota Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 Budujemy w małopolskim (okolice Nowego Sącza0 Ariadnę I. Zapraszamy Witam czy byłaby możliwość obejrzenia waszego domku.Bardzo podoba nam się ten projekt i chcielibyśmy go obejrzeć na żywo. Odpowiedz prosimy wysłać na maila dorota.marynowska@wp.pl. Z góry dziękujemy Quote
Guest Marcin Posted October 6, 2014 Report Posted October 6, 2014 Witam Jeśli ktoś już ma wybudowaną Ariadnę I bardzo proszę o zdjęcia na maila marcin.korzeniowski1@gmail.com Pozdrawiam Quote
Guest Leszek Posted October 27, 2014 Report Posted October 27, 2014 Witam czy ktoś na Podkarpaciu buduje ten właśnie domek ?? witam Pani Moniko.Znalazla Pani ten domek gdzies na podkarpaciu lub w poblizu?jestesmy nim zainteresowani,bardzo nam sie podoba i chetnie zobaczyli bys my jak prezentuje sie na zywo.jesli ma Pani jakies namiary bedziemy bardzo wdzieczni.kmiecikangelika@wp.pl.pozdrawiamy. Quote
Guest marek Posted November 15, 2014 Report Posted November 15, 2014 witam ja taki buduje okolice krosna pozdr 514618357 Quote
Guest Gość Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Witam, właśnie zakupiłam projekt Ariadna II i mam prośbę o zdjęcia. Mianowicie jeśli ktoś już wybudował domek z tego projektu lub z projektu Ariadna I, III bardzo prosiłabym o zdjęcia na maila karolina890901@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich budujących. Quote
Guest Jacek Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 witam poszukuje projektu domu dla swojej rodziny bardzo podoba mi się ten projekt chciałbym budowac w systemie gospodarczym proszę o więcej szczegółów tego projektu oraz informacje czy garaż może być podwójny. pozdrawiam jacek.rzendkowski@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 witam poszukuje projektu domu dla swojej rodziny bardzo podoba mi się ten projekt chciałbym budowac w systemie gospodarczym proszę o więcej szczegółów tego projektu oraz informacje czy garaż może być podwójny. pozdrawiam jacek.rzendkowski@gmail.com Witam Projekt Ariadna występuje w wersji z garażem dwustanowiskowym - Ariadna II i można go zobaczyć na naszej stronie www pod adresem https://www.dobredomy.pl/projekt/ariadnaII/ . Na podany przez Pana adres mailowy prześlę dzisiaj szczegółowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowe dla domu Ariadna II. Pozdrawiam Quote
Guest edyta Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Witam, Ariadna III - czy ktoś może ma ten dom w województwie Lubelskim. Lub niedalekie okolice. Pragnę zobaczyć jak wygląda już gotowa realizacja projektu Ariadna III. Proszę pomóżcie - mendeledyta@o2.pl Quote
Guest BEA Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 witam mam pytanie czym przykryty jest dach, bardzo mi sie podoba Quote
Dobre Domy Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 witam mam pytanie czym przykryty jest dach, bardzo mi sie podoba Witam W projekcie przewidziano pokrycie dachu dachówką cementową w kolorze grafitowym. Pozdrawiam Quote
Guest Aneta Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Czy ktoś zbudował lub buduje ten dom w woj. mazowieckim. Okolice Radom , Kozienice , Zwoleń. Proszę o kontakt : aneta78b@wp.pl Quote
Guest marek Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Budujemy w małopolskim (okolice Nowego Sącza0 Ariadnę I. Zapraszamy Witam chcielibyśmy wybudować dom Ariadna czy byla by możliwośc oglądnięcia waszego domu byłbym bardzo wdzięczny mój mail marek504@vp.pl Dziękuję Marek Quote
Guest marcin Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Witam. Jestem z nowego sacza i bardzo chcialbym zobaczyc ten domek. Prosze o kontakt.Email:marcin8911@vp.pl Quote
Guest Monika Posted August 17, 2015 Report Posted August 17, 2015 Czy ktoś zbudował lub buduje ten dom w woj. mazowieckim. Okolice Tarnobrzeg (woj podkarpackie)? Quote
Guest Monika Posted August 17, 2015 Report Posted August 17, 2015 W koncu znalazlam moj wymarzony projekt domku! Monika Quote
Guest Pawel Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Quote
Dobre Domy Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Witam Zachęcamy do podzielenia się zdjęciami jak i uwagami z budowy (kosztami, zmianami) tutaj na forum - na pewno wiele osób będzie wdzięcznych za takie materiały. Dodatkowo zapraszam do wzięcia udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym - szczegóły tutaj: https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Pozdrawiam Quote
Recommended Posts