Guest Damian Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 TAK JA BUDUJE GO W STALOWEJ WOLI JAK MASZ JAKIES PYTANIA TO DZWON 726876753 Quote
Guest Daniel Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 Ariadna III woj. podkarpackie okolice brzozowa Quote
Guest Daniel Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 Czy ktoś zbudował lub buduje ten dom w woj. mazowieckim. Okolice Tarnobrzeg (woj podkarpackie)? Witam! Ariadna III okolice brzozowa, stan wykończeniowy Quote
Dobre Domy Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 Witam! Ariadna III okolice brzozowa, stan wykończeniowy Witam Zachęcam Państwa do wzięcia udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym - wystarczy przysłać kilka fotek domu i można wygrać ciekawe nagrody!! Szczegóły tutaj: https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Pozdrawiam Quote
Guest Ewa Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Witam Zachęcamy do podzielenia się zdjęciami jak i uwagami z budowy (kosztami, zmianami) tutaj na forum - na pewno wiele osób będzie wdzięcznych za takie materiały. Dodatkowo zapraszam do wzięcia udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym - szczegóły tutaj: https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Pozdrawiam Jestem zainteresowana budową ariadny 1. Mogę jakiś kontakt do p. z Szudlowiec? Z góry dziękuję Quote
Guest Ewa Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Mogę prosić o kontakt do pana. Jestem zainteresowana zakupem tego projektu i będę stawić dom w woj. mazowieckim. Z góry dziękuję. Quote
Guest Ewa Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Czy mogę prosić o kontakt do Pana? Jestem zainteresowana budową tego domu. Quote
Guest Gość Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Czy mogę prosić o kontakt do Pana? Jestem zainteresowana budową tego domu. sportshop33@wp.pl Pozdrawiam Quote
Guest wera Posted October 18, 2015 Report Posted October 18, 2015 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Czy mogę prosić o kontakt do Pana? Jestem zainteresowana budową tego domu. Czy mogę dowiedziec się jaki wyszedł koszt budowy tego domu w stanie surowym? Quote
Redaktor Posted October 21, 2015 Report Posted October 21, 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Quote
Guest damian Posted October 31, 2015 Report Posted October 31, 2015 witam buduje ten dom w podkarpackim stalowa wola jak ktoschce się cos dowiedziec info pod tel. 726 876 753 Quote
Guest wera Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 witam buduje ten dom w podkarpackim stalowa wola jak ktoschce się cos dowiedziec info pod tel. 726 876 753 A jaki jest koszt w stanie surowym?? Quote
Guest Gość Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 witam buduje ten dom w podkarpackim stalowa wola jak ktoschce się cos dowiedziec info pod tel. 726 876 753 Quote
Guest Paulina Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Czy mogę prosić o kontakt do Pana? Jestem zainteresowana budową tego domu. Czy mogę dowiedziec się jaki wyszedł koszt budowy tego domu w stanie surowym? Witam.bardzo proszę o kontakt do Pana.Pozdrawiam Quote
Guest Pawel Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Czy mogę prosić o kontakt do Pana? Jestem zainteresowana budową tego domu. Czy mogę dowiedziec się jaki wyszedł koszt budowy tego domu w stanie surowym? Witam.bardzo proszę o kontakt do Pana.Pozdrawiam sportshop33@wp.pl Ariadna 1 w Szydlowiec okolice Radomia .Pozdrawiam Quote
Guest sabina Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 jest moze mi ktos w stanie powiedziec tzn jakis pomysl czy ktos ma na wieksza lazienke na dole w tym projekcie? zeby chocby prysznic sie zmiescil:)pozdrawiam Quote
Guest Pawel Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 jest moze mi ktos w stanie powiedziec tzn jakis pomysl czy ktos ma na wieksza lazienke na dole w tym projekcie? zeby chocby prysznic sie zmiescil:)pozdrawiam Witam my zrezygnowalismy z szafy w przedpokoju aby powiekszyc łazienke Quote
Guest Anna Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 Witam! Ariadna III okolice brzozowa, stan wykończeniowy Quote
Guest Weronika Posted February 19, 2017 Report Posted February 19, 2017 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Czy mogę prosić o kontakt do Pana? Jestem zainteresowana budową tego domu. Czy mogę dowiedziec się jaki wyszedł koszt budowy tego domu w stanie surowym? Witam.bardzo proszę o kontakt do Pana.Pozdrawiam Witam,chciałabym kilka zdjęć i kosztorys,proszę o kontakt.Pozdrawiam Quote
Guest Artur Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 jest moze mi ktos w stanie powiedziec tzn jakis pomysl czy ktos ma na wieksza lazienke na dole w tym projekcie? zeby chocby prysznic sie zmiescil:)pozdrawiam Witam my zrezygnowalismy z szafy w przedpokoju aby powiekszyc łazienke Zrobilismy dokladnie to samo:) Quote
Guest Ilona Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 jest moze mi ktos w stanie powiedziec tzn jakis pomysl czy ktos ma na wieksza lazienke na dole w tym projekcie? zeby chocby prysznic sie zmiescil:)pozdrawiam Witam my zrezygnowalismy z szafy w przedpokoju aby powiekszyc łazienke Zrobilismy dokladnie to samo:) Witam , Jaki koszt budowy w stanie surowym? Quote
Guest Jolka Posted April 27, 2019 Report Posted April 27, 2019 Witam, Wspólnie z mężem jesteśmy na etapie poszukiwań dobrego projektu. Bardzo nam się podoba projekt ARIADNA I . Jeżeli ktoś już postawił taki dom , to bardzo byśmy byli wdzięczni za klka zdjęć wewnątrz domu i na zewnątrz , oraz kosztorys . Mój E-mail biuro-jolanta98@wp.pl Pozdrawiam Quote
Guest Weronika Posted January 27, 2020 Report Posted January 27, 2020 Dnia 6.01.2016 o 18:02, Gość Paulina napisał: Witam.bardzo proszę o kontakt do Pana.Pozdrawiam Witam, tez bardzo prosiła bym i kontrakt, bardzo interesuje mnie koszty i zdjęcia. pozdrawiam Quote
Guest Gość monika Posted February 7, 2020 Report Posted February 7, 2020 Dzień dobry jeżeli jest możliwość bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres monnissia92@wp.pl projektu Ariadna I Quote
Dobre Domy Posted February 7, 2020 Report Posted February 7, 2020 14 minut temu, Gość Gość monika napisał: Dzień dobry jeżeli jest możliwość bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres monnissia92@wp.pl projektu Ariadna I Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts