Dobre Domy Posted October 21, 2018 Report Share Posted October 21, 2018 Godzinę temu, Gość holam napisał: Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów, wymiarów szczegółowych, wstępnego kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Adele na adres: holam@poczta.onet.pl Dziękuję z góry i pozdrawiam. Dzień dobry, Potrzebne materiały zostaną wysłane we wtorek. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotr Posted November 12, 2018 Report Share Posted November 12, 2018 Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: feelart@interia.pl .Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 12 godzin temu, Gość Piotr napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: feelart@interia.pl .Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marta Posted November 22, 2018 Report Share Posted November 22, 2018 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: fiki2@wp.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 22, 2018 Report Share Posted November 22, 2018 3 godziny temu, Gość Marta napisał: Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: fiki2@wp.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Arek Posted November 29, 2018 Report Share Posted November 29, 2018 Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: arqss@interia.pl .Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 29, 2018 Report Share Posted November 29, 2018 3 godziny temu, Gość Arek napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: arqss@interia.pl .Pozdrawiam Dzień dobry, materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kasia Posted January 13, 2019 Report Share Posted January 13, 2019 Witam proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, w szczególności chodzi mi o metry dl. i szer. ścian pomieszczeń. Czy zamiana pom.gospodarczego z mniejszą łazienką będzie możliwa bez zadnego problemu? I czy strop w tym przypadku może być betonowy? Proszę o możliwie szybką odp. i wysłanie wszelkich bezpłatnych informacji na maila skeyti@o2.pl. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 13, 2019 Report Share Posted January 13, 2019 25 minut temu, Gość Kasia napisał: Witam proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, w szczególności chodzi mi o metry dl. i szer. ścian pomieszczeń. Czy zamiana pom.gospodarczego z mniejszą łazienką będzie możliwa bez zadnego problemu? I czy strop w tym przypadku może być betonowy? Proszę o możliwie szybką odp. i wysłanie wszelkich bezpłatnych informacji na maila skeyti@o2.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany, natomiast przy zmianie umiejscowienia pomieszczenia gospodarczego należy również przenieść komin oraz zaprojektować dodatkowo wentylację kuchni. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EwaJ Posted January 28, 2019 Report Share Posted January 28, 2019 Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: ja_ewa@onet.eu Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 19 godzin temu, Gość EwaJ napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: ja_ewa@onet.eu Pozdrawiam Dzień dobry, Materiały szczegółowe zostały wysłane. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ławiński Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: damianlawinski@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 Godzinę temu, Gość Ławiński napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: damianlawinski@gmail.com Dzień dobry, wszystkie dostępne darmowe materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: pawel-luki100@wp.pl .Dziękuję, pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 8 godzin temu, Gość Paweł napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowany Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: pawel-luki100@wp.pl .Dziękuję, pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nowak. J. Posted February 25, 2019 Report Share Posted February 25, 2019 Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: just.nowak1990 Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 25, 2019 Report Share Posted February 25, 2019 18 minut temu, Gość Nowak. J. napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: just.nowak1990 Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, proszę o podanie pełnego adresu e-mail. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nowak J. Posted February 25, 2019 Report Share Posted February 25, 2019 12 minut temu, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, proszę o podanie pełnego adresu e-mail. Pozdrawiam Przepraszam. Pełny adres e-mail to: just.nowak1990@wp.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 25, 2019 Report Share Posted February 25, 2019 6 minut temu, Gość Nowak J. napisał: Przepraszam. Pełny adres e-mail to: just.nowak1990@wp.pl Pozdrawiam materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RAFIZACISZE Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Witam. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: rafizacisze@gmail.com dziękuję i pozdrawiam. Rafał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mariusz Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: mariusz.kloc1907@wp.pl Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 33 minuty temu, Gość Mariusz napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres: mariusz.kloc1907@wp.pl Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EwaJ Posted April 13, 2019 Report Share Posted April 13, 2019 Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele oraz Fabia VII. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres ja_ewa@onet.eu Czy istnieje możliwość zamówienia indywidualnego projektu z połączenia tych 2 projektów? Jaka byłaby cena? Pozdrawiam EwaJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 14, 2019 Report Share Posted April 14, 2019 W dniu 13.04.2019 o 17:42, Gość EwaJ napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele oraz Fabia VII. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres ja_ewa@onet.eu Czy istnieje możliwość zamówienia indywidualnego projektu z połączenia tych 2 projektów? Jaka byłaby cena? Pozdrawiam EwaJ Dobry wieczór, materiały zostały wysłane na podany adres. Istnieje możliwość zamówienia w naszej pracowni projektu indywidualnego. W celu dokonania wyceny będziemy jednak potrzebowali bardziej szczegółowych wytycznych. Bardzo proszę o kontakt telefoniczny lub szczegółowe opisanie wytycznych do projektu i przesłanie ich na adres: info@dobredomy.pl. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EwaJ Posted April 15, 2019 Report Share Posted April 15, 2019 W dniu 13.04.2019 o 17:42, Gość EwaJ napisał: Witam serdecznie. Jestem zainteresowana Państwa projektem domu Adele oraz Fabia VII. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, kosztorysów i innych bezpłatnych informacji na adres ja_ewa@onet.eu Czy istnieje możliwość zamówienia indywidualnego projektu z połączenia tych 2 projektów? Jaka byłaby cena? Pozdrawiam EwaJ Dobry wieczór, materiały zostały wysłane na podany adres. Istnieje możliwość zamówienia w naszej pracowni projektu indywidualnego. W celu dokonania wyceny będziemy jednak potrzebowali bardziej szczegółowych wytycznych. Bardzo proszę o kontakt telefoniczny lub szczegółowe opisanie wytycznych do projektu i przesłanie ich na adres: info@dobredomy.pl. Pozdrawiam Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź i materiały.Pozdrawiam EwaJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts