Guest anna Posted January 21, 2018 Report Share Posted January 21, 2018 Witam, prosze o przeslanie kosztorysu i zestawienie materialow. Czy jest mozliwosc doprojektowania piwnicy.? Prosze o przeslanie na adress anklask@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Witam, prosze o przeslanie kosztorysu i zestawienie materialow. Czy jest mozliwosc doprojektowania piwnicy.? Prosze o przeslanie na adress anklask@yahoo.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Piwnicę można doprojektować na etapie adaptacji projektu – nie będzie to wymagało dodatkowej zgody naszej Pracowni. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MW Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres : mw.wasowicz@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 23, 2018 Report Share Posted January 23, 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres : mw.wasowicz@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asia Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Witam jestem zainteresowana projektem. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków na adres asiabogusz4@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 25, 2018 Report Share Posted January 25, 2018 Witam jestem zainteresowana projektem. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków na adres asiabogusz4@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WZ Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: waldekzmud@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: waldekzmud@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Szczepan Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 Bardzo podoba mi się ten projekt, chciał bym poznać jego wymiary, jestem zainteresowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Bardzo podoba mi się ten projekt, chciał bym poznać jego wymiary, jestem zainteresowany Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześlemy szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andzelina Posted April 6, 2018 Report Share Posted April 6, 2018 dzień dobry, chciałabym się zapytać czy istnieje taki projekt ale z garażem? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 dzień dobry, chciałabym się zapytać czy istnieje taki projekt ale z garażem? Pozdrawiam Witam W swojej ofercie niestety nie posiadamy takiej wersji projektu. Można jednak spróbować na etapie adaptacji projektu doprojektować do budynku garaż - nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alex Posted May 5, 2018 Report Share Posted May 5, 2018 Witam, zwracam się z uprzejmą prośba o wysłanie rysunków szczegołowych - alexandra_krk@interia.pl , pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 6, 2018 Report Share Posted May 6, 2018 Witam, zwracam się z uprzejmą prośba o wysłanie rysunków szczegołowych - alexandra_krk@interia.pl , pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michał K Posted May 13, 2018 Report Share Posted May 13, 2018 Prosiłbym o wysłanie szczegółowych rysunków budynku i kosztorysów na adres: kanicki.michal89@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 14, 2018 Report Share Posted May 14, 2018 Prosiłbym o wysłanie szczegółowych rysunków budynku i kosztorysów na adres: kanicki.michal89@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 Prosiłbym o wysłanie szczegółowych rysunków budynku i kosztorysów na adres: adamczyk.mateusz3@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Prosiłbym o wysłanie szczegółowych rysunków budynku i kosztorysów na adres: adamczyk.mateusz3@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karolina Posted September 7, 2018 Report Share Posted September 7, 2018 Witam, ja również proszę o wysłanie szczegółowych rysunków budynku i kosztorysów na adres: c_caroline@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 8, 2018 Report Share Posted September 8, 2018 22 godziny temu, Gość Karolina napisał: Witam, ja również proszę o wysłanie szczegółowych rysunków budynku i kosztorysów na adres: c_caroline@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Norbert Posted September 9, 2018 Report Share Posted September 9, 2018 Witam. Bardzo podoba mi się ten projekt. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysów na adres 87norbert@interia.pl. Dodatkowo mam kilka pytań. 1. czy można zlikwidować kominki? Jaki będzie koszt zmian? 2. czy można zmienić materiał budowlany na porotherm? 3. czy można w budynku zastosować ogrzewanie na eko groszek? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 9, 2018 Report Share Posted September 9, 2018 5 godzin temu, Gość Norbert napisał: Witam. Bardzo podoba mi się ten projekt. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysów na adres 87norbert@interia.pl. Dodatkowo mam kilka pytań. 1. czy można zlikwidować kominki? Jaki będzie koszt zmian? 2. czy można zmienić materiał budowlany na porotherm? 3. czy można w budynku zastosować ogrzewanie na eko groszek? Pozdrawiam. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ewelina Posted October 20, 2018 Report Share Posted October 20, 2018 Witam. Bardzo podoba mi się ten projekt. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysów na adres ewelinalipiecka@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 20, 2018 Report Share Posted October 20, 2018 2 godziny temu, Gość ewelina napisał: Witam. Bardzo podoba mi się ten projekt. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysów na adres ewelinalipiecka@o2.pl Dzień dobry, Potrzebne materiały zostaną wysłane w poniedziałek/wtorek. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest holam Posted October 21, 2018 Report Share Posted October 21, 2018 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów, wymiarów szczegółowych, wstępnego kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Adele na adres: holam@poczta.onet.pl Dziękuję z góry i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts