Guest Radek Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Witam,proszę o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów na temat tego projektu na wrzosy@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Witam,proszę o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów na temat tego projektu na wrzosy@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest katarzyna Posted November 2, 2017 Report Share Posted November 2, 2017 Witam, proszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dostępnych dla projektu Artemis II na adres: katrin1902@wp.pl, bardzo dziękuję. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 2, 2017 Report Share Posted November 2, 2017 Witam, proszę o przesłanie wszystkich darmowych materiałów dostępnych dla projektu Artemis II na adres: katrin1902@wp.pl, bardzo dziękuję. Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Aspen Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 Niestety w projekcie wg mnie jest błąd konstrukcyjny. W salonie nadproże nad oknem trójkątnym i słup obok nie łączą się w żaden sposób z wieńcem od ściany zewnętrznej (tej z TV na wizualizacji). Przez to konstrukcja dachu "wypycha" tą ścianę na zewnątrz. Po wykonaniu więźby i przykryciu na ścianie pokazała mi się rysa biegnąca od rogu do samego dołu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 Niestety w projekcie wg mnie jest błąd konstrukcyjny. W salonie nadproże nad oknem trójkątnym i słup obok nie łączą się w żaden sposób z wieńcem od ściany zewnętrznej (tej z TV na wizualizacji). Przez to konstrukcja dachu "wypycha" tą ścianę na zewnątrz. Po wykonaniu więźby i przykryciu na ścianie pokazała mi się rysa biegnąca od rogu do samego dołu. Dzień dobry! Na ścianie w osi 7 nie powinien występować rozpór od konstrukcji dachu. Znacząca siła rozporu powinna zostać przejęta przez utrzpieniowaną ściankę kolankową w osi 5’. Czy zostały tam wykonane trzpienie TŻ2? ( Przesyłam też tego maila do naszego konstruktora tak, aby odniósł się on do tej sprawy. Prosimy oczekiwać na odpowiedź ). Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Dzień dobry! Na ścianie w osi 7 nie powinien występować rozpór od konstrukcji dachu. Znacząca siła rozporu powinna zostać przejęta przez utrzpieniowaną ściankę kolankową w osi 5’. Czy zostały tam wykonane trzpienie TŻ2? ( Przesyłam też tego maila do naszego konstruktora tak, aby odniósł się on do tej sprawy. Prosimy oczekiwać na odpowiedź ). Pozdrawiam Dzień dobry, Zdaniem naszego konstruktora powstanie pęknięcia może mieć wiele przyczyn. W ocenie sytuacji mogą pomóc zdjęcia wykonanego narożnika: zarówno elementów żelbetowych, jak i więźby dachowej. W związku z tym prosimy o przesłanie zdjęć na adres: info@dobredomy.pl Pozdrawiamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest czech Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 witam, bardzo proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych projektu konradczech89@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 witam, bardzo proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych projektu konradczech89@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michu Posted January 14, 2018 Report Share Posted January 14, 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu michal.wojak23@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 14, 2018 Report Share Posted January 14, 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu michal.wojak23@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paula Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu paula.91pad@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu paula.91pad@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bartek Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 Dzień dobry, czy likwidacja pustki nad salonem (dodatkowy pokój u góry) wymaga zmiany projektu przez Państwa czy przez architekta na etapie adapatacji ? Proszę o podesłanie szczegółowych rysunków na adres obartek@gmail.com dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 Dzień dobry, czy likwidacja pustki nad salonem (dodatkowy pokój u góry) wymaga zmiany projektu przez Państwa czy przez architekta na etapie adapatacji ? Proszę o podesłanie szczegółowych rysunków na adres obartek@gmail.com dziękuje Witam Zmianę tą można wprowadzić na etapie adaptacji projektu, nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację. Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magdalena Posted March 9, 2018 Report Share Posted March 9, 2018 Bardzo bym prosiła o przesłanie rzutów piętra bez pustki nad salonem m.kosmalska87@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 9, 2018 Report Share Posted March 9, 2018 Bardzo bym prosiła o przesłanie rzutów piętra bez pustki nad salonem m.kosmalska87@gmail.com Witam, nie mamy w ofercie wersji tego projektu bez pustki nad salonem. Tego typu zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu na mail marcin.bau@onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu na mail marcin.bau@onet.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rafał Posted April 10, 2018 Report Share Posted April 10, 2018 Dobry wieczór, prosze o przesłanie na adres 'sopal666@o2.pl' wszystkich możliwych darmowych materialów odnośnie projektu Artemis II, z rysunkami szczegółowymi oczywiście, interesuje mnie wersja LEWA domu. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Dobry wieczór, prosze o przesłanie na adres 'sopal666@o2.pl' wszystkich możliwych darmowych materialów odnośnie projektu Artemis II, z rysunkami szczegółowymi oczywiście, interesuje mnie wersja LEWA domu. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Dzień dobry, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomasz Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres kuzniar.t@interia.pl Z góry dziękuję P.S. Czy jest tutaj może ktoś z podkarpacja ewentualnie niedalekich okolic (małopolskie, lubelskie) kto wybudował bądź buduje ten dom? Pozdrawiam Tomasz Kuźniar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres kuzniar.t@interia.pl Z góry dziękuję P.S. Czy jest tutaj może ktoś z podkarpacja ewentualnie niedalekich okolic (małopolskie, lubelskie) kto wybudował bądź buduje ten dom? Pozdrawiam Tomasz Kuźniar Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Przemek Pastuszka Posted June 24, 2018 Report Share Posted June 24, 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres p_pastuszka@yahoo.com. Interesuje mnie lustrzane odbicie tego projektu. Czy istnieje możliwośc modyficaji projektu tak aby całą bryłę budynku wydłużyc o np 1 metr i zwiększyć wymiar z 1542 cm do 1642 cm ? Chodzi mi o zwiększenie powiechni łazienki na parterze i wiatrołapu oraz wygosporarowanie miejsca na niewielką garderobę między wiatrołapem a klatką schodową. Oczywiście przy okazji powiększony zostanie pokój na dole oraz pomieszczenia na poddaszu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres p_pastuszka@yahoo.com. Interesuje mnie lustrzane odbicie tego projektu. Czy istnieje możliwośc modyficaji projektu tak aby całą bryłę budynku wydłużyc o np 1 metr i zwiększyć wymiar z 1542 cm do 1642 cm ? Chodzi mi o zwiększenie powiechni łazienki na parterze i wiatrołapu oraz wygosporarowanie miejsca na niewielką garderobę między wiatrołapem a klatką schodową. Oczywiście przy okazji powiększony zostanie pokój na dole oraz pomieszczenia na poddaszu. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts