Dobre Domy Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 Witam. Rowniez jestem zainteresowany projektem artemis 2 . Proszę o przeslanie szczegolowych rysunkow,rzutow oraz szacowany kosztorys na adres: duszek.90@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Koszt budowy projektu Artemis II jest przedstawiony w formie tabelki na stronie internetowej. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Dysponujemy czterema rodzajami kosztorysów, więcej informacji znajdzie Pan na stronie internetowej w zakładce „Sklep” lub kontaktując się z Działem Sprzedaży (biuro@dobredomy.pl lub tel. 71 352 04 40). Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Witam. Zastanawiam się nad tym projektem . Prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow,rzutow oraz szacowany kosztorys na podany adres Stas19891@interia.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Witam. Zastanawiam się nad tym projektem . Prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow,rzutow oraz szacowany kosztorys na podany adres Stas19891@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszk Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 Witam, proszę o informację czy można uzupełnić projekt o piwnicę pod częścią garażową z wejściem w pomieszczeniu gospodarczym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotrek Posted March 19, 2017 Report Share Posted March 19, 2017 Witam, Poproszę także o rzuty, oraz kosztorys na adres mlodeniec@o2.pl Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Witam, Poproszę także o rzuty, oraz kosztorys na adres mlodeniec@o2.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Witam, Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres mailowy balickipawel@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dawid Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres daid55@wp.pl Z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Witam, proszę o informację czy można uzupełnić projekt o piwnicę pod częścią garażową z wejściem w pomieszczeniu gospodarczym. Witam Tak, jest oczywiście taka możliwość. Zmiany może wprowadzić architekt adaptujący projekt. W przypadku zlecenia zmian naszej pracowni pytanie o wycenę proszę kierować na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Witam, Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres mailowy balickipawel@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wszystkich innych dostępnych materiałów dotyczących Artemisa II na adres daid55@wp.pl Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzegorz Przebinda Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Witam, Proszę o przesłanie wszystkich dotępnych materiałów na adres: gprzebinda@gmail.com Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anita Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Mam pytanie, jak nazywa się kolor okien i deski elewacyjnej? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Witam, Proszę o przesłanie wszystkich dotępnych materiałów na adres: gprzebinda@gmail.com Pozdrawiam, Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Mam pytanie, jak nazywa się kolor okien i deski elewacyjnej? Pozdrawiam Witam Zarówno stolarka jak i deski elewacyjne są w kolorze dębu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z uwzględnionymi wymiarami na: aniab5@poczta.fm. Czy istnieje możliwość doprojektowania pokoju w zamian pustki nad salonem + pralni? Będę wdzięczna za wskazówki. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z uwzględnionymi wymiarami na: aniab5@poczta.fm. Czy istnieje możliwość doprojektowania pokoju w zamian pustki nad salonem + pralni? Będę wdzięczna za wskazówki. Pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Tak, jest możliwość likwidacji pustki. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seba Posted April 9, 2017 Report Share Posted April 9, 2017 Witam, jestem zainteresowany tym projektem, jest możliwość wysłania na e maila sebastian.kiszko@onet.pl dokładnych wymiarów projektu. Interesuje mnie wymiary bez garażu bo w trakcie adaptacji bym chciał go wykreślić. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 9, 2017 Report Share Posted April 9, 2017 Witam, jestem zainteresowany tym projektem, jest możliwość wysłania na e maila sebastian.kiszko@onet.pl dokładnych wymiarów projektu. Interesuje mnie wymiary bez garażu bo w trakcie adaptacji bym chciał go wykreślić. pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kasia Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Witam ponownie, nie podałam adresu email w poprzednim zapytaniu o przesłanie materiałów dot. Atremis II i Arystotelesa: fiedurka@interia.pl. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Witam ponownie, nie podałam adresu email w poprzednim zapytaniu o przesłanie materiałów dot. Atremis II i Arystotelesa: fiedurka@interia.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dominik Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 Witam bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów tego projektu na adres email kontakt24@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 Witam bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów tego projektu na adres email kontakt24@wp.pl Witam Materiały prześlemy w czwartek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Albert Posted May 11, 2017 Report Share Posted May 11, 2017 Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów projektu alibi152@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 12, 2017 Report Share Posted May 12, 2017 Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów projektu alibi152@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan bezpłatne materiały dotyczące projektu Artemis II. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts