Dobre Domy Posted September 15, 2016 Report Posted September 15, 2016 Witam serdecznie wszystkich Formowiczów. Jestem bardzo zainteresowany tym projektem (Artemis II),czy mogę liczyć na podzielenie się zemną Państwa doświadczeniem w budowie tego projektu. Prosił bym również o przesłanie mi wszystkich dostępnych dokumentacji tego projektu Redakcje Dobredomy. Z uwagi na zawiłe wymagania gminy chciałby sprawdzić czy marzenie o tym domu ma racje bytu Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 Witam . Jestem zainteresowany budową domu Artemis II , proszę o przesłanie materiałów pokazowych na lukasz.szota@o2.pl Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 Witam . Jestem zainteresowany budową domu Artemis II , proszę o przesłanie materiałów pokazowych na lukasz.szota@o2.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Katarzyna Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 witam, jesteśmy bardzo zainteresowani projektem tego domu- ARTEMIS II- bardzo proszę redakcję Dobre Domy o przesłanie mi na maila możliwie dostępnych materiałów pokazowych lub innych zdjęć, oraz wszystkich, którzy ten dom zbudowali o podzielenie się opiniami katarzynabochenska@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 witam, jesteśmy bardzo zainteresowani projektem tego domu- ARTEMIS II- bardzo proszę redakcję Dobre Domy o przesłanie mi na maila możliwie dostępnych materiałów pokazowych lub innych zdjęć, oraz wszystkich, którzy ten dom zbudowali o podzielenie się opiniami katarzynabochenska@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Kinga Posted September 24, 2016 Report Posted September 24, 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem domu Artemis II - lustrzane odbicie. Bardzo proszę o przesłanie materiałów pokazowych na e - mail: kojrokinga@gmail.com Pozdrawiam serdecznie Quote
Dobre Domy Posted September 24, 2016 Report Posted September 24, 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem domu Artemis II - lustrzane odbicie. Bardzo proszę o przesłanie materiałów pokazowych na e - mail: kojrokinga@gmail.com Pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted September 27, 2016 Report Posted September 27, 2016 Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, planów itp. na adres kandela6@gmail.com. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 28, 2016 Report Posted September 28, 2016 Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, planów itp. na adres kandela6@gmail.com. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Basia Posted October 10, 2016 Report Posted October 10, 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem domu Artemis II - lustrzane odbicie. Bardzo proszę o przesłanie dostepnych materialow, szczegolowych rysunkow itp na adres stozek.barbara@gmail.com dziekuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 10, 2016 Report Posted October 10, 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem domu Artemis II - lustrzane odbicie. Bardzo proszę o przesłanie dostepnych materialow, szczegolowych rysunkow itp na adres stozek.barbara@gmail.com dziekuje i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote
Guest Sebastian Posted October 10, 2016 Report Posted October 10, 2016 Witam Jestem zaintresowany projektem domu artemis II, czy istnieje szansa otrzymania na mail (sebastian.szawcow@gmail.com) bardziej szczegółowych rzutów, chodzi mi o wymiary pomieszczeń Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 11, 2016 Report Posted October 11, 2016 Witam Jestem zaintresowany projektem domu artemis II, czy istnieje szansa otrzymania na mail (sebastian.szawcow@gmail.com) bardziej szczegółowych rzutów, chodzi mi o wymiary pomieszczeń Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Karolina B Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 Witam również bardzo poważnie podchodzę do tego projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres karolina198666@tlen.pl Quote
Dobre Domy Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 Witam również bardzo poważnie podchodzę do tego projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres karolina198666@tlen.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki na wskazany adres mailowy. Pozdrawiam! Quote
Guest Karolina B Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 Witam, dziękuje za rysunki szczegółowe, mam pytanie odnośnie ogrzewania, otóż na mojej działce nie ma możliwości podłączenia pieca gazowego, jedynie np pelet, ekogroszek, mają Państwo adaptację na ten typ paliwa? Oraz czy mają Państwo instalację na panele solarne, nigdzie nie mogę znaleźć na stronie Artemisa możliwych dodatków ... Mam również pytanie co do ogrzewania salonu, jakie Państwo zakładają, podłogowe? Chciałabym żeby ogrzewanie podłogowe było tylko w holu i kuchni, a w salonie nie widzę dużej możliwości na zastosowanie grzejników klasycznych ściennych .... Może pomogą Państwo mi rozwiać wątpliwości No i ostatnie chyba pytanie, czy na samej górze będzie można zrobić stryszek na "mniej potrzebne rzeczy" z wejściem chowanym w suficie i wyciąganymi schodami .... dziękuję Karolina B Quote
Dobre Domy Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 Witam, dziękuje za rysunki szczegółowe, mam pytanie odnośnie ogrzewania, otóż na mojej działce nie ma możliwości podłączenia pieca gazowego, jedynie np pelet, ekogroszek, mają Państwo adaptację na ten typ paliwa? Oraz czy mają Państwo instalację na panele solarne, nigdzie nie mogę znaleźć na stronie Artemisa możliwych dodatków ... Mam również pytanie co do ogrzewania salonu, jakie Państwo zakładają, podłogowe? Chciałabym żeby ogrzewanie podłogowe było tylko w holu i kuchni, a w salonie nie widzę dużej możliwości na zastosowanie grzejników klasycznych ściennych .... Może pomogą Państwo mi rozwiać wątpliwości No i ostatnie chyba pytanie, czy na samej górze będzie można zrobić stryszek na "mniej potrzebne rzeczy" z wejściem chowanym w suficie i wyciąganymi schodami .... dziękuję Karolina B Witam Proszę swoje zapytanie skierować do architektów na adres info@dobredomy.pl. Oni udzielą Pani precyzyjnej odpowiedzi na zadane pytania. Pozdrawiam Quote
Guest Marta Posted October 25, 2016 Report Posted October 25, 2016 Witam,proszę o materiały dot.wyceny i rysunki szczegółowe,jesteśmy zainteresowani kupnem tego projektu,dziękuję i pozdrawiam! martacieslak-tm@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Witam,proszę o materiały dot.wyceny i rysunki szczegółowe,jesteśmy zainteresowani kupnem tego projektu,dziękuję i pozdrawiam! martacieslak-tm@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Marcin Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Witam Gorąca prośba o przesłanie ogólnego kosztorysu oraz bardziej szczegółowych rysunków na adres m.mordon@gmail.com . Z góry dzięki. Quote
Dobre Domy Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Witam Gorąca prośba o przesłanie ogólnego kosztorysu oraz bardziej szczegółowych rysunków na adres m.mordon@gmail.com . Z góry dzięki. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Witam, jak powyżej również proszę o przesłanie, adres:kasiawittke@wp.pl, dziękuje Quote
Dobre Domy Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Witam, jak powyżej również proszę o przesłanie, adres:kasiawittke@wp.pl, dziękuje witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest adam T Posted December 13, 2016 Report Posted December 13, 2016 witamy, proszę o materiały wdl wyceny i rysunki szczegółowe,jestemy zainteresowany kupnem tego projektu,dziękuje i pozdrawiam. adamtraxxx@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted December 13, 2016 Report Posted December 13, 2016 witamy, proszę o materiały wdl wyceny i rysunki szczegółowe,jestemy zainteresowany kupnem tego projektu,dziękuje i pozdrawiam. adamtraxxx@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts