Redaktor Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Projekt domu Artemis II Szczegółowy opis projektu domu Artemis II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/artemisII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość gosc Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Witam, właśnie się tego obawiałem ze pójdą Państwo po najmniejszej linii oporu i przedłuża ten gzymsy razem ze ścianą. Znacznie to zachwialo proporcja domu. Szkoda liczyłem na większe zaangażowanie Pozdrawiam . Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Witam, właśnie się tego obawiałem ze pójdą Państwo po najmniejszej linii oporu i przedłuża ten gzymsy razem ze ścianą. Znacznie to zachwialo proporcja domu. Szkoda liczyłem na większe zaangażowanie Pozdrawiam . Witam Niestety nie jesteśmy w tanie wszystkim dogodzić - oczekiwania części klientów względem domu Artemis II dotyczyły wyłącznie poszerzenia garażu, bez dodatkowych przeróbek, i taki też projekt przygotowaliśmy. Własne pomysły i wizje na przerobienie domu można realizować na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mario. Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Witam. Mam pytanie odnośnie tej pustki nad salonem ,a mianowicie czy jest możliwość aby tę pustkę zlikwidować a w zamian tego powiększy się łazienka na piętrze i dodatkowo powstanie np. jeszcze pralnia ... Proszę o odpowiedź Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam. Mam pytanie odnośnie tej pustki nad salonem ,a mianowicie czy jest możliwość aby tę pustkę zlikwidować a w zamian tego powiększy się łazienka na piętrze i dodatkowo powstanie np. jeszcze pralnia ... Proszę o odpowiedź Witam Zaproponowane przez Pana zmiany można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji, technicznie możliwe są do zrealizowania. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja Sz. Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2015 Witam. Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Czy są dostępne wizualizacje wnętrz? Czy są dostępne koszty budowy? Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2015 Witam. Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Czy są dostępne wizualizacje wnętrz? Czy są dostępne koszty budowy? Witam Wizualizacje wnętrz dla domu Artemis II będą takie same jak dla domu Artemis (dostępne są przy prezentacji Artemisa na stronie www https://www.dobredomy.pl/projekt/artemis/ ). Co do kosztorysu - aktualnie nie mamy wyceny dla domu Artemis II, ale zazwyczaj wersja z garażem dwustanowiskowym jest o około 20-30 tys zł netto droższa w przypadku kosztorysu stanu wykończonego, względem wersji z garażem jednostanowiskowym. Wycena kosztorysowa dla domu Artemis również znajduje się na stronie www przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wójcik Sandra Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2015 Witam, poszukując nowoczesnego domu z garażem na dwa samochody natchnęłam się na projekt Artemis II który póki co, jest dla mnie liderem. Nasuwa mi się jedno pytanie, czy jest możliwość zagospodarowania dachu garażu na taras czy też dodatkowe pomieszczenie? Oczywiście nie chciałabym zaburzyć efektownego wyglądu. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2015 Witam, poszukując nowoczesnego domu z garażem na dwa samochody natchnęłam się na projekt Artemis II który póki co, jest dla mnie liderem. Nasuwa mi się jedno pytanie, czy jest możliwość zagospodarowania dachu garażu na taras czy też dodatkowe pomieszczenie? Oczywiście nie chciałabym zaburzyć efektownego wyglądu. Pozdrawiam Dzień dobry! Można wykorzystać zadaszenie garażu na taras użytkowy. Należy jednak zapewnić przejście z pokoju tworząc lukarnę. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Krzysztof Ś. Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie, jeśli to oczywiście możliwe, dokładnych wymiarów domu i pomieszczeń. Mój e-mali to krzysztofsleczka@interia.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie, jeśli to oczywiście możliwe, dokładnych wymiarów domu i pomieszczeń. Mój e-mali to krzysztofsleczka@interia.pl. Pozdrawiam. Witam Aktualnie kończymy opracowanie dokumentacji dla projektu Artemis II - powinna być gotowa na koniec przyszłego tygodnia. Wtedy też będziemy mogli udostępnić do niego szczegółowe rysunki. Proszę więc o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl na koniec przyszłego tygodnia w celu uzyskania szczegółowych rysunków Pozdrawiam Cytuj
Gość Koszty Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2015 Witam Jaki jest uśredniony koszt budowy domu ? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji. Oczywiście chodzi o kwoty różnych etapów budowy .. Deweloperski, surowy zamknięty, otwarty etc Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2015 Witam Jaki jest uśredniony koszt budowy domu ? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji. Oczywiście chodzi o kwoty różnych etapów budowy .. Deweloperski, surowy zamknięty, otwarty etc Witam Aktualnie nie mamy wyceny dla domu Artemis II, gdyż projekt ten jest w trakcie opracowania. Dokumentacja do niego powinna być gotowa w pierwszej połowie września, wtedy będziemy mogli zlecić wykonanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2015 Witam, proszę o przesłanie dokładnych wymiarów domu, przekroju w którym jest widoczne umieszczenie słupów konstrukcyjnych ( o ile takie są w projekcie) , wysokości skosów na poddaszu oraz wyceny. Informację proszę przesłać na maila : domasiewicz35@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2015 Witam, proszę o przesłanie dokładnych wymiarów domu, przekroju w którym jest widoczne umieszczenie słupów konstrukcyjnych ( o ile takie są w projekcie) , wysokości skosów na poddaszu oraz wyceny. Informację proszę przesłać na maila : domasiewicz35@gmail.com Witam Rysunki prześlę w dniu dzisiejszym. Aktualnie zleciliśmy wykonanie wyceny kosztorysowej dla domu Artemis II - powinna być gotowa do końca września - wtedy będziemy mogli udostępnić zestawienia kosztorysowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sabina Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2015 Witam, Bardzo proszę o przesłanie dokładnych wymiarów domu ArtemisII na adres: sabinaszrajber24@gmail.com Pozdrawiam, Sabina Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2015 Witam, Bardzo proszę o przesłanie dokładnych wymiarów domu ArtemisII na adres: sabinaszrajber24@gmail.com Pozdrawiam, Sabina Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość kinga Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2015 Witam, proszę o wysłanie dokłądnych wymiarów Artemis II na adres kingakawalec@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2015 Witam, proszę o wysłanie dokłądnych wymiarów Artemis II na adres kingakawalec@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2015 Witam, proszę o przesłanie dokładnych wymiarów na tomekbalwierz@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2015 Witam, proszę o przesłanie dokładnych wymiarów na tomekbalwierz@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2015 Ja także prosiłbym o wymiary tego domu. Mój adres e-mail to: tomaszmroz-89@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2015 Ja także prosiłbym o wymiary tego domu. Mój adres e-mail to: tomaszmroz-89@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2015 Witam, proszę o przesłanie dokladnych wymiarów domu pod adres : anna.klyszcz@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2015 Witam, proszę o przesłanie dokladnych wymiarów domu pod adres : anna.klyszcz@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi