Dobre Domy Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Witam , Moje pytanie jest takie czy w artemis można zrobić piwnicę? Proszę o odpowiedz. g.kryza@wp.pl Witam Na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem, można do budynku doprojektować piwnice. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michał Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Witam, mógłbym prosić o przesłanie materiałów/ rys. szczegółowych na maila michalsob@gmail.com ? Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Witam, mógłbym prosić o przesłanie materiałów/ rys. szczegółowych na maila michalsob@gmail.com ? Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marzena Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Witam, mogłabym prosić o przesłanie materiałów/ rys. szczegółowych na maila marzena.herrmann@wp.pl Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Witam, mogłabym prosić o przesłanie materiałów/ rys. szczegółowych na maila marzena.herrmann@wp.pl Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest andrzej Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 witam jak widać projekt i patrząc na parter i pok. dzienny i jadalnie czy nad tym pomieszczeniem jest strop bo patrząc na rzut poddasza jest pomieszczenie (pustka nad pokojem dziennym)i jaki to ma metraż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sebek Posted April 9, 2017 Report Share Posted April 9, 2017 Witam, mógłbym prosić o przesłanie materiałów/ rys. szczegółowych na maila sebastian.kiszko@onet.pl I czy ten jest taki projekt lecz bez garazu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 Witam, mógłbym prosić o przesłanie materiałów/ rys. szczegółowych na maila sebastian.kiszko@onet.pl I czy ten jest taki projekt lecz bez garazu ? Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Nie posiadamy wersji bez garażu. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 witam jak widać projekt i patrząc na parter i pok. dzienny i jadalnie czy nad tym pomieszczeniem jest strop bo patrząc na rzut poddasza jest pomieszczenie (pustka nad pokojem dziennym)i jaki to ma metraż Witam. To pytanie wymaga opracowania szczegółowej odpowiedzi, więc proszę o przesłanie go na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotr Posted May 7, 2017 Report Share Posted May 7, 2017 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na maila podyma.piotr@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 8, 2017 Report Share Posted May 8, 2017 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na maila podyma.piotr@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ola Posted June 1, 2017 Report Share Posted June 1, 2017 Dzień dobry, może to dziwne pytanie, ale czy można jakoś zmniejszyć powierzchnię zabudowy? mam działkę o pow. 700 m., warunki zabudowy przewidują powierzchnię zabudowy 23% czyli 161 m, wychodzi o prawie 9 m za dużo :-( chodzi mi tymczasem o takie zmniejszenie powierzchni zabudowy, które nie oszpeciłoby budynku przez istotne zmiany konstrukcyjne... może jakaś zmiana polegajaca na procentowym zmniejszeniu całego budynku przy zachowaniu proporcji. dodam, że projekt ten bardzo mi się podoba, mam "południową" działkę i nie jest łatwo znaleźć projekt, który byłby i ładny i praktyczny (i dodatkowo miał pustkę nad salonem - tego szukałam). dodam jeszcze, że ogólnie zmniejszenie powierzchni użytkowej nie byłoby dla mnie zbyt dotkliwe, gdyż szukałam czegoś ciut mniejszego (tylko nie kosztem salonu, bo ten chiałabym mieć duży). Jeśli istnieje taka możliwość, to bardzo proszę o informację, gdyż projekt jest świetny dla mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 1, 2017 Report Share Posted June 1, 2017 Dzień dobry, może to dziwne pytanie, ale czy można jakoś zmniejszyć powierzchnię zabudowy? mam działkę o pow. 700 m., warunki zabudowy przewidują powierzchnię zabudowy 23% czyli 161 m, wychodzi o prawie 9 m za dużo :-( chodzi mi tymczasem o takie zmniejszenie powierzchni zabudowy, które nie oszpeciłoby budynku przez istotne zmiany konstrukcyjne... może jakaś zmiana polegajaca na procentowym zmniejszeniu całego budynku przy zachowaniu proporcji. dodam, że projekt ten bardzo mi się podoba, mam "południową" działkę i nie jest łatwo znaleźć projekt, który byłby i ładny i praktyczny (i dodatkowo miał pustkę nad salonem - tego szukałam). dodam jeszcze, że ogólnie zmniejszenie powierzchni użytkowej nie byłoby dla mnie zbyt dotkliwe, gdyż szukałam czegoś ciut mniejszego (tylko nie kosztem salonu, bo ten chiałabym mieć duży). Jeśli istnieje taka możliwość, to bardzo proszę o informację, gdyż projekt jest świetny dla mnie. Witam, można zlikwidować np. balkon nad tarasem, gdyż powierzchnia pod nim jest wliczana do powierzchni zabudowy. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marcelina Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na maila marcelinaa1987@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na maila marcelinaa1987@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mikołaj Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na adres meilowy mkj.osuch@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na adres meilowy mkj.osuch@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magda Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 witam czy moglabym prosic o przeslanie rysunkow szczegolowych oraz dodatkowych informacji na emaila mag.kowalik@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 witam czy moglabym prosic o przeslanie rysunkow szczegolowych oraz dodatkowych informacji na emaila mag.kowalik@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jarek Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na maila j.migurski@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu oraz materiałów na maila j.migurski@gmail.com Witam, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów (rysunki, kosztorys szczegółowy) na adres e-mail muryena@gmail.com Z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów (rysunki, kosztorys szczegółowy) na adres e-mail muryena@gmail.com Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monika Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres blazejmon@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres blazejmon@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts