Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 464
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Joasia
Napisano

Witam, bardzo ładny i ciekawy projekt z klimatem, czy można liczyć na wizualizacje wnętrz do tego projektu?

Napisano

Witam, bardzo ładny i ciekawy projekt z klimatem, czy można liczyć na wizualizacje wnętrz do tego projektu?

Witam

W przyszłym miesiącu powinniśmy już mieć opracowane wnętrza dla domu Artemis. Proszę zaglądać na stronę www.

Pozdrawiam

Gość Kasia
Napisano

Witam,uważam, że projekt domu Artemis jest bardzo ciekawy, bryła budynku również jest interesująca, niestandardowa . Mam jednak pytanie czy byłaby możliwość wygospodarowania dodatkowego pomieszczenia w domu na pralnie.?

Gość Sylwia
Napisano

piękne te ostatnie Państwa projekty: Alex, Arystoteles a teraz Artemis. Gratuluję!!! Szukam domu właśnie w takich klimatach z pięknym tarasem. Może mają Państwo w planach stworzenie projektu z takim pięknym tarasem z kominkiem ale z boku??? Większość projektów ma piękne tarasy z tyłu a właściciele działek jednocześnie szerokich i płytkich nie mają w czym wybierać. Pozdrawiam

Napisano

Witam,uważam, że projekt domu Artemis jest bardzo ciekawy, bryła budynku również jest interesująca, niestandardowa . Mam jednak pytanie czy byłaby możliwość wygospodarowania dodatkowego pomieszczenia w domu na pralnie.?

WItam

Można przeprojektować strefę wejściową, zmniejszając spiżarnię i robiąc wejście do holu od strony kuchni, rezygnując z kawałka holu i szafy po lewej stronie od wejścia, doprojektować niewielkie pomieszczenie przytulone do schodów.

Ewentualnie na poddaszu podzielić łazienkę, i część zaadaptować na pralnię, która miałaby dostep do tarasu, a wejście z łazienki, która przez to nie miałaby niestety okna.

Jest jeszcze opcja przeprojektowania garderoby na poddaszu na pralnię, w tym przypadku należałoby również przeprojektować wejście do sypialni.

Można również z dużej sypialni wydzielić korytarzyk, z którego byłby dostęp oddzielnie  do garderoby, łazienki oraz do pralni wydzielonej z łazienki.

Pozdrawiam

Napisano

Witam kiedy będzie dostępny kosztorys budynku?

Witam

Artemis jest naszym nowym projektem, aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Czas oczekiwania na dokumentację do niego wynosi około 6 tygodni o momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będziemy mogli zlecić przygotowanie dla niego wycen kosztorysowych.

Pozdrawiam

Napisano

piękne te ostatnie Państwa projekty: Alex, Arystoteles a teraz Artemis. Gratuluję!!! Szukam domu właśnie w takich klimatach z pięknym tarasem. Może mają Państwo w planach stworzenie projektu z takim pięknym tarasem z kominkiem ale z boku??? Większość projektów ma piękne tarasy z tyłu a właściciele działek jednocześnie szerokich i płytkich nie mają w czym wybierać. Pozdrawiam

Witam

Dziękujemy za uznanie dla naszych projektów. W najbliższym czasie ( w przeciągu dwóch miesięcy) spróbujemy zaprojektować dom w takim stylu, z garażem z boku.

Pozdrawiam

Gość Gość
Napisano

Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki również dla tego projektu?

Adres: olapieniazek@wp.pl

Napisano

Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki również dla tego projektu? Adres: olapieniazek@wp.pl

Witam

Artemis jest naszym nowym projektem, aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do niego wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będziemy mieć szczegółowe rysunki dla projektu.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, czy jest możliwość zamieszczenia przykładowej wizualizacji z wnętrza domu? Np. części salon-jadalnia-kuchnia? Pozdrawiam

Napisano

Witam, czy jest możliwość zamieszczenia przykładowej wizualizacji z wnętrza domu? Np. części salon-jadalnia-kuchnia? Pozdrawiam

Witam

W najbliższych dniach na naszej stronie www przy prezentacji projektu Artemis pojawią się wizualizacje jego wnętrz.

Pozdrawiam

Napisano

Kiedy można spodziewać się rysunków szczegółowych oraz wyceny?

Witam

Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji dla domu Artemis. Powinien on być gotowy w pierwszej połowie kwietnia, wówczas też będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych.

POzdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam :)

Mogłabym otrzymać na maila szczegółowe rysunki tego projektu? (aagata.bernacka.91@gmail.com) Odkąd go zobaczyłam tak mi się spodobał, że cały czas o nim myślę i chcę znać jak najwięcej szczegółów :) Musimy wybrać projekt najpóźniej do maja, ale chyba wreszcie znaleźliśmy ten idealny :)

Pozdrawiam

Napisano

Witam :)

Mogłabym otrzymać na maila szczegółowe rysunki tego projektu? (aagata.bernacka.91@gmail.com) Odkąd go zobaczyłam tak mi się spodobał, że cały czas o nim myślę i chcę znać jak najwięcej szczegółów :) Musimy wybrać projekt najpóźniej do maja, ale chyba wreszcie znaleźliśmy ten idealny :)

Pozdrawiam

Witam

Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowania dokumentacji projektowej dla domu Artemis. Powinien on być gotowy w połowie kwietnia 2015r. Wówczas będziemy mogli udostępnić szczegółowe rysunki.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...