Redaktor Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2015 Projekt domu Artemis Szczegółowy opis projektu domu Artemis znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/artemis Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Joasia Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2015 Witam, bardzo ładny i ciekawy projekt z klimatem, czy można liczyć na wizualizacje wnętrz do tego projektu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2015 Witam, bardzo ładny i ciekawy projekt z klimatem, czy można liczyć na wizualizacje wnętrz do tego projektu? Witam W przyszłym miesiącu powinniśmy już mieć opracowane wnętrza dla domu Artemis. Proszę zaglądać na stronę www. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2015 Witam,uważam, że projekt domu Artemis jest bardzo ciekawy, bryła budynku również jest interesująca, niestandardowa . Mam jednak pytanie czy byłaby możliwość wygospodarowania dodatkowego pomieszczenia w domu na pralnie.? Cytuj
Gość Sylwia Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2015 piękne te ostatnie Państwa projekty: Alex, Arystoteles a teraz Artemis. Gratuluję!!! Szukam domu właśnie w takich klimatach z pięknym tarasem. Może mają Państwo w planach stworzenie projektu z takim pięknym tarasem z kominkiem ale z boku??? Większość projektów ma piękne tarasy z tyłu a właściciele działek jednocześnie szerokich i płytkich nie mają w czym wybierać. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2015 Witam kiedy będzie dostępny kosztorys budynku? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2015 Witam,uważam, że projekt domu Artemis jest bardzo ciekawy, bryła budynku również jest interesująca, niestandardowa . Mam jednak pytanie czy byłaby możliwość wygospodarowania dodatkowego pomieszczenia w domu na pralnie.? WItam Można przeprojektować strefę wejściową, zmniejszając spiżarnię i robiąc wejście do holu od strony kuchni, rezygnując z kawałka holu i szafy po lewej stronie od wejścia, doprojektować niewielkie pomieszczenie przytulone do schodów. Ewentualnie na poddaszu podzielić łazienkę, i część zaadaptować na pralnię, która miałaby dostep do tarasu, a wejście z łazienki, która przez to nie miałaby niestety okna. Jest jeszcze opcja przeprojektowania garderoby na poddaszu na pralnię, w tym przypadku należałoby również przeprojektować wejście do sypialni. Można również z dużej sypialni wydzielić korytarzyk, z którego byłby dostęp oddzielnie do garderoby, łazienki oraz do pralni wydzielonej z łazienki. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2015 Witam kiedy będzie dostępny kosztorys budynku? Witam Artemis jest naszym nowym projektem, aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Czas oczekiwania na dokumentację do niego wynosi około 6 tygodni o momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będziemy mogli zlecić przygotowanie dla niego wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2015 piękne te ostatnie Państwa projekty: Alex, Arystoteles a teraz Artemis. Gratuluję!!! Szukam domu właśnie w takich klimatach z pięknym tarasem. Może mają Państwo w planach stworzenie projektu z takim pięknym tarasem z kominkiem ale z boku??? Większość projektów ma piękne tarasy z tyłu a właściciele działek jednocześnie szerokich i płytkich nie mają w czym wybierać. Pozdrawiam Witam Dziękujemy za uznanie dla naszych projektów. W najbliższym czasie ( w przeciągu dwóch miesięcy) spróbujemy zaprojektować dom w takim stylu, z garażem z boku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2015 Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki również dla tego projektu? Adres: olapieniazek@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2015 Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki również dla tego projektu? Adres: olapieniazek@wp.pl Witam Artemis jest naszym nowym projektem, aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do niego wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będziemy mieć szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2015 Witam, czy jest możliwość zamieszczenia przykładowej wizualizacji z wnętrza domu? Np. części salon-jadalnia-kuchnia? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2015 Witam, czy jest możliwość zamieszczenia przykładowej wizualizacji z wnętrza domu? Np. części salon-jadalnia-kuchnia? Pozdrawiam Witam W najbliższych dniach na naszej stronie www przy prezentacji projektu Artemis pojawią się wizualizacje jego wnętrz. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2015 Przepiękna aranżacja wnętrza !!! Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2015 Przepiękna aranżacja wnętrza !!! Dziękujemy. Cytuj
Gość M@rek Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2015 Kiedy można spodziewać się rysunków szczegółowych oraz wyceny? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2015 Kiedy można spodziewać się rysunków szczegółowych oraz wyceny? Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji dla domu Artemis. Powinien on być gotowy w pierwszej połowie kwietnia, wówczas też będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych. POzdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2015 Witam Mogłabym otrzymać na maila szczegółowe rysunki tego projektu? (aagata.bernacka.91@gmail.com) Odkąd go zobaczyłam tak mi się spodobał, że cały czas o nim myślę i chcę znać jak najwięcej szczegółów Musimy wybrać projekt najpóźniej do maja, ale chyba wreszcie znaleźliśmy ten idealny Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2015 Witam Mogłabym otrzymać na maila szczegółowe rysunki tego projektu? (aagata.bernacka.91@gmail.com) Odkąd go zobaczyłam tak mi się spodobał, że cały czas o nim myślę i chcę znać jak najwięcej szczegółów Musimy wybrać projekt najpóźniej do maja, ale chyba wreszcie znaleźliśmy ten idealny Pozdrawiam Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowania dokumentacji projektowej dla domu Artemis. Powinien on być gotowy w połowie kwietnia 2015r. Wówczas będziemy mogli udostępnić szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zainteresowany Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2015 Witam, czy posiadacie już Państwo rysunki techniczne? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2015 Witam, czy posiadacie już Państwo rysunki techniczne? Witam Rysunki szczegółowe są już dostępne - proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl , zwrotnie je Panu prześlemy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zainteresowana Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2015 Zainteresowany otrzymałeś już może rysunki? Też tam napisałam i nadal czekam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2015 Zainteresowany otrzymałeś już może rysunki? Też tam napisałam i nadal czekam. Witam Rysunki, jeśli tylko są gotowe, wysyłamy na bieżąco - proszę podać adres mailowy, wyślemy je do Pani. Pozdrawiam Cytuj
Gość Brunow Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2015 Witam Mam pytanie czy jest możliwość powiększenia garażu do dwu stanowiskowego? Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2015 Witam Mam pytanie czy jest możliwość powiększenia garażu do dwu stanowiskowego? Witam Oczywiście na etapie adaptacji projektu można w nim poszerzyć garaż do dwustanowiskowego. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi