Guest Lukasz Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 Witam, Proszę o podanie wymiarów wszystkich okien. Mój mail lukaszburka@interia.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 Witam, Proszę o podanie wymiarów wszystkich okien. Mój mail lukaszburka@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Sandra Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Witam. Bardzo prosiłbym o przesłanie zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów . Adres: sangul90@wp.pl Dziekuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Witam. Bardzo prosiłbym o przesłanie zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów . Adres: sangul90@wp.pl Dziekuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Ewa Posted November 27, 2015 Report Posted November 27, 2015 Witam! to jest dom moich marzeń bardzo proszę o przesłanie całej możliwej dokumentacji,którą mogę mieć do wglądu przed zakupem projektu. Mój adres:eefaa@o2.pl pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 27, 2015 Report Posted November 27, 2015 Witam! to jest dom moich marzeń bardzo proszę o przesłanie całej możliwej dokumentacji,którą mogę mieć do wglądu przed zakupem projektu. Mój adres:eefaa@o2.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest ania Posted November 30, 2015 Report Posted November 30, 2015 Ile cm ma ścianka kolankowa? Quote
Dobre Domy Posted November 30, 2015 Report Posted November 30, 2015 Ile cm ma ścianka kolankowa? Witam Ścianka kolankowa wysoka jest na 62cm. Pozdrawiam Quote
Guest renata Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 Witam, też jesteśmy zainteresowani projektem. Bardzo prosimy o dodatkową dokumentacje , wymiary i to co jest mozliwe do wglądu przed zakupem. Adres : renia.kurdziel@vp.pl Quote
Dobre Domy Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 Witam, też jesteśmy zainteresowani projektem. Bardzo prosimy o dodatkową dokumentacje , wymiary i to co jest mozliwe do wglądu przed zakupem. Adres : renia.kurdziel@vp.pl Witam Materiały prześlemy dzisiaj. Pozdrawiam Quote
Guest Seba Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 witam . Rozważamy zakup tego projektu , proszę o przesłanie całej możliwie dokumentacji ,aby mieć do wglądu przed zakupem tego projektu. moj adres : koteek@tlen.pl Quote
Dobre Domy Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 witam . Rozważamy zakup tego projektu , proszę o przesłanie całej możliwie dokumentacji ,aby mieć do wglądu przed zakupem tego projektu. moj adres : koteek@tlen.pl Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Anna Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów domu z wymiarami na adres ostra09@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Quote
Guest Ania Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Witam. jestem zainteresowana projektem Telimena. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków, zestawienia materiałów oraz ich kosztorys ma adres anna.ostrowska9@gmail.com. Dziekuję Quote
Dobre Domy Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów domu z wymiarami na adres ostra09@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Witam. jestem zainteresowana projektem Telimena. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków, zestawienia materiałów oraz ich kosztorys ma adres anna.ostrowska9@gmail.com. Dziekuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Marzena Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Witam. jestem zainteresowana projektem Telimena II 2G. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków, zestawienia materiałów oraz ich kosztorys ma adres dwa.marzenia@gmail.com Quote
Guest Klaudia Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Witam,serdecznie prosze o przesłanie możliwej dokumentacji oraz rzutów tego domu z wymiarami na adres klaudia.zu@interia.pl jesteśmy prawie zdecydowani:) Quote
Guest Bartek Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Witam serdecznie. Rozważam budowę domu i w chwili obecnej projekt Telimena II 1G najbardziej przypadł mi do gustu. Czy mógłbym prosić o przesłanie rzutów z wymiarami ścian, zestawienia materiałów oraz ich kosztorysu na adres bartosz.kukula@gmail.com . Jeśli dostępne byłyby jeszcze inne materiały do wglądu, bardzo chętnie zapoznam się i z nimi. Z góry dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Witam. jestem zainteresowana projektem Telimena II 2G. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków, zestawienia materiałów oraz ich kosztorys ma adres dwa.marzenia@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Witam,serdecznie prosze o przesłanie możliwej dokumentacji oraz rzutów tego domu z wymiarami na adres klaudia.zu@interia.pl jesteśmy prawie zdecydowani:) Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Witam serdecznie. Rozważam budowę domu i w chwili obecnej projekt Telimena II 1G najbardziej przypadł mi do gustu. Czy mógłbym prosić o przesłanie rzutów z wymiarami ścian, zestawienia materiałów oraz ich kosztorysu na adres bartosz.kukula@gmail.com . Jeśli dostępne byłyby jeszcze inne materiały do wglądu, bardzo chętnie zapoznam się i z nimi. Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kris Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Witam Prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow na adres: Klimek.kris@yahoo.com Dziekuje serdecznie Quote
Dobre Domy Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Witam Prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow na adres: Klimek.kris@yahoo.com Dziekuje serdecznie Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Arek Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 Witam, jestem zainteresowany projektem Telimena II IG. Czy mógłbym prosić o przesłanie rzutów budynku wraz z wymiarami oraz zestawienia materiałów i ich wycenę? Z góry dziękuje Quote
Recommended Posts