Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Telimena II 1G

Recommended Posts

Posted

Witam.

Jestem zainteresowany zakupem projektu Telimena II 1G. Bardzo proszę o przesłanie rysunków z wymiarami, zestawienia materiałów oraz innych możliwych informacji dotyczących tego projektu na adres rkrakowiak@wp.pl.

Z góry dziekuję.

Bardzo fajny projekt domu. :)

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.

Jestem zainteresowany zakupem projektu Telimena II 1G. Bardzo proszę o przesłanie rysunków z wymiarami, zestawienia materiałów oraz innych możliwych informacji dotyczących tego projektu na adres rkrakowiak@wp.pl.

Z góry dziekuję.

Bardzo fajny projekt domu. :)

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Posted

Dzień Dobry,

jestem zainteresowany Telimena II 1g, proszę o przesłanie dostępnych materiałów dodatkowych na adres: ra.szy@wp.pl

Pozdrawiam.

Posted

Dzień Dobry,

jestem zainteresowany Telimena II 1g, proszę o przesłanie dostępnych materiałów dodatkowych na adres: ra.szy@wp.pl

Pozdrawiam.

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

Posted

Witam, jestem zainteresowany Telimena II 1g, prosiłbym o przesłanie materiałów dodatkowych na adres: wroncartoon@gmail.com

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest Basia
Posted

Witam, jestem zakochana w tym projekcie, niestety wjazd na działkę jest od zachodu, a kominek chcemy od południa. Czy istnieje jakakolwiek możliwość, aby to osiągnąć poprzez zmiany w tym projekcie? Pozdrawiam

Posted

Witam, jestem zakochana w tym projekcie, niestety wjazd na działkę jest od zachodu, a kominek chcemy od południa. Czy istnieje jakakolwiek możliwość, aby to osiągnąć poprzez zmiany w tym projekcie? Pozdrawiam

Witam

Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

Guest Marcin
Posted

Witam

Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres mplasky@o2.pl

Pozdrawiam 

Guest Gość
Posted

Dzień dobry ,

Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres elail@poczta.onet.pl

• 2 weeks later...
Guest Mateusz
Posted

Witam Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres bjstour@vp.pl Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Magda
Posted

Witam Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres trojanowicz.magda@wp.pl

• 3 months later...
Posted

Witam proszę o przesłanie materiałów i kosztów budowy na adres oladrabik@wp.pl Dziękuje

Posted

Witam proszę o przesłanie materiałów i kosztów budowy na adres oladrabik@wp.pl Dziękuje

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

Posted

Witam proszę o przesłanie dodatkowych materiałów oraz kosztorysu na adres eandrulewicz@wp.pl. pozdrawiam

Posted

Witam, bardzo proszę o przesłanie materiałów dostępnych przed zakupem projektu na adres maniekmuz@gmail.com . dziękuję i pozdrawiam serdecznie.