Dobre Domy Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 witam ja też poproszę b.ruszaj@gmail.com Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Alex Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Dzień dobry. Jestem zainteresowana zakupem projektu ww. domu. Widzę z wpisów na forum ze istnieje możliwość otrzymania jakiś dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu jeszcze przed zakupem projektu właściwego. Czy mogę również prosić o ich przesłanie na adres : alexgym2012@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Dzień dobry. Jestem zainteresowana zakupem projektu ww. domu. Widzę z wpisów na forum ze istnieje możliwość otrzymania jakiś dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu jeszcze przed zakupem projektu właściwego. Czy mogę również prosić o ich przesłanie na adres : alexgym2012@gmail.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Artur Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Witam, również jestem zainteresowany dodatkowymi materiałami - e-mail: arturjasien@tlen.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Witam, również jestem zainteresowany dodatkowymi materiałami - e-mail: arturjasien@tlen.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest MONIKAZ Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 JESTEM ZAINTERESOWANA ZAKUPEM PROJEKTU TELIMENA II 1G , PROSZĘ O PRZESŁANIE MA E MAIL MONIKAZAJ76@GMAIL.COM DODATKOWYCH INFORMACJI O PROJEKCIE. BARDZO DZIĘKUJĘ. Quote
Dobre Domy Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 JESTEM ZAINTERESOWANA ZAKUPEM PROJEKTU TELIMENA II 1G , PROSZĘ O PRZESŁANIE MA E MAIL MONIKAZAJ76@GMAIL.COM DODATKOWYCH INFORMACJI O PROJEKCIE. BARDZO DZIĘKUJĘ. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Andrzej Posted November 16, 2016 Report Posted November 16, 2016 Witam,poproszę również o wszystkie dostępne materiały na Andrzej.bilo@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted November 17, 2016 Report Posted November 17, 2016 Witam,poproszę również o wszystkie dostępne materiały na Andrzej.bilo@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Marcin Posted December 9, 2016 Report Posted December 9, 2016 Witam, jestem zainteresowany dodatkowymi materiałami. Prosiłbym o przesłanie tych materiałów na mój e-mail nixx1@interia.pl, jeśli oczywiście istnieje taka możliwość. Quote
Dobre Domy Posted December 10, 2016 Report Posted December 10, 2016 Witam, jestem zainteresowany dodatkowymi materiałami. Prosiłbym o przesłanie tych materiałów na mój e-mail nixx1@interia.pl, jeśli oczywiście istnieje taka możliwość. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Michał Posted January 9, 2017 Report Posted January 9, 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem również poproszę o materiały na barszczu1984@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted January 11, 2017 Report Posted January 11, 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem również poproszę o materiały na barszczu1984@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Vladimir Posted January 14, 2017 Report Posted January 14, 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem również poproszę o materiały na barszczu vladimir.shvetsov@gmail.com Quote
Guest Bogusia Posted January 14, 2017 Report Posted January 14, 2017 Proszę o materiały dodatkowe na adres bogusialesniewska@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted January 14, 2017 Report Posted January 14, 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem również poproszę o materiały na barszczu vladimir.shvetsov@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 14, 2017 Report Posted January 14, 2017 Proszę o materiały dodatkowe na adres bogusialesniewska@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Jarek Posted January 17, 2017 Report Posted January 17, 2017 Witam, Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres zaro621@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted January 18, 2017 Report Posted January 18, 2017 Witam, Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres zaro621@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest KarolinaZ. Posted January 24, 2017 Report Posted January 24, 2017 także poproszę o materiały dodatkowe karolina.rusek@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted January 24, 2017 Report Posted January 24, 2017 także poproszę o materiały dodatkowe karolina.rusek@gmail.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Vladimir Posted January 26, 2017 Report Posted January 26, 2017 Witam. Zainteresowany możliwością adaptacji projektu: - zamiast garażu dodatkowy pokój z garderobą - zamiast gabinet - pralnia Na poddaszu: zamiast prania poszerzyć szafę. Quote
Dobre Domy Posted January 27, 2017 Report Posted January 27, 2017 Witam. Zainteresowany możliwością adaptacji projektu: - zamiast garażu dodatkowy pokój z garderobą - zamiast gabinet - pralnia Na poddaszu: zamiast prania poszerzyć szafę. Witam Zmiany te można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji, we współpracy ze swoim architektem. Nie będą one wymagały dodatkowej zgody naszej Pracowni. Pozdrawiam Quote
Guest Przemek Posted February 3, 2017 Report Posted February 3, 2017 Witam, jestem zainteresowany Telimena II 1g, prosiłbym o przesłanie materiałów dodatkowych na adres: przemek162@onet.eu Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 3, 2017 Report Posted February 3, 2017 Witam, jestem zainteresowany Telimena II 1g, prosiłbym o przesłanie materiałów dodatkowych na adres: przemek162@onet.eu Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts