Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Telimena II 1G

Recommended Posts

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry. Jestem zainteresowana zakupem projektu ww. domu. Widzę z wpisów na forum ze istnieje możliwość otrzymania jakiś dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu jeszcze przed zakupem projektu właściwego. Czy mogę również prosić o ich przesłanie na adres : alexgym2012@gmail.com

Posted

Dzień dobry. Jestem zainteresowana zakupem projektu ww. domu. Widzę z wpisów na forum ze istnieje możliwość otrzymania jakiś dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu jeszcze przed zakupem projektu właściwego. Czy mogę również prosić o ich przesłanie na adres : alexgym2012@gmail.com

Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

Posted

Witam, również jestem zainteresowany dodatkowymi materiałami - e-mail: arturjasien@tlen.pl

Pozdrawiam

Guest MONIKAZ
Posted

JESTEM ZAINTERESOWANA ZAKUPEM PROJEKTU TELIMENA II 1G , PROSZĘ O PRZESŁANIE MA E MAIL MONIKAZAJ76@GMAIL.COM DODATKOWYCH INFORMACJI O PROJEKCIE. BARDZO DZIĘKUJĘ.

Posted

JESTEM ZAINTERESOWANA ZAKUPEM PROJEKTU TELIMENA II 1G , PROSZĘ O PRZESŁANIE MA E MAIL MONIKAZAJ76@GMAIL.COM DODATKOWYCH INFORMACJI O PROJEKCIE. BARDZO DZIĘKUJĘ.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Witam, jestem zainteresowany dodatkowymi materiałami. Prosiłbym o przesłanie tych materiałów na mój e-mail nixx1@interia.pl, jeśli oczywiście istnieje taka możliwość.

Posted

Witam, jestem zainteresowany dodatkowymi materiałami. Prosiłbym o przesłanie tych materiałów na mój e-mail nixx1@interia.pl, jeśli oczywiście istnieje taka możliwość.

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 5 weeks later...
Guest Michał
Posted

Witam Jestem zainteresowany tym projektem również poproszę o materiały na barszczu1984@o2.pl

Guest Vladimir
Posted

Witam Jestem zainteresowany tym projektem również poproszę o materiały na barszczu vladimir.shvetsov@gmail.com

Posted

Witam,

Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres zaro621@interia.pl

Guest Vladimir
Posted

Witam.

Zainteresowany możliwością adaptacji projektu:

- zamiast garażu dodatkowy pokój z garderobą

- zamiast gabinet - pralnia

Na poddaszu:

zamiast prania poszerzyć szafę.

Posted

Witam.

Zainteresowany możliwością adaptacji projektu:

- zamiast garażu dodatkowy pokój z garderobą

- zamiast gabinet - pralnia

Na poddaszu:

zamiast prania poszerzyć szafę.

Witam

Zmiany te można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji, we współpracy ze swoim architektem. Nie będą one wymagały dodatkowej zgody naszej Pracowni.

Pozdrawiam

Guest Przemek
Posted

Witam, jestem zainteresowany Telimena II 1g, prosiłbym o przesłanie materiałów dodatkowych na adres: przemek162@onet.eu Pozdrawiam ;)