Dobre Domy Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 witam,projekt bardzo mi się podoba ale zamiast garażu chciałabym mieć gabinet i dodatkowy pokój, czy nie będzie problemu z przekształceniem projektu? Witam Zmianę taką można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji, nie jest ona skomplikowana i nie wymaga zgody naszej Pracowni. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów domu na adres four_mi@wp.pl . Bardzo dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów domu na adres four_mi@wp.pl . Bardzo dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Katarzyna. Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów na adres rudas@op.pl . Z góry dziękuje i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów na adres rudas@op.pl . Z góry dziękuje i pozdrawiam. Dzień dobry! W dniu dzisiejszym wyślę do Pani zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty oraz zwymiarowane rysunki. Kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marcin. Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Dzień Dobry ! Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków rzutów domku Telimena II 1G na adres marcin.pgb@wp.pl. Czy istnieje możliwość zamiany miejscami salonu z kuchnią (odbicie lustrzane) (podobnie jak Telimena IV ) ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Bardzo proszę o przesłanie zestawienie materiałów , ich kosztorys, rysunki na adres szewczak.mrc@gmail.com dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 Dzień Dobry ! Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków rzutów domku Telimena II 1G na adres marcin.pgb@wp.pl. Czy istnieje możliwość zamiany miejscami salonu z kuchnią (odbicie lustrzane) (podobnie jak Telimena IV ) ?? Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 Bardzo proszę o przesłanie zestawienie materiałów , ich kosztorys, rysunki na adres szewczak.mrc@gmail.com dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ola Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Witam. Mogłabym prosić o przesłanie na adres ola_etna@op.pl zwymiarowanych rysunków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Witam. Mogłabym prosić o przesłanie na adres ola_etna@op.pl zwymiarowanych rysunków. Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt Telimena II1G czy mogę prosić o rzuty wraz z wymiarami (długościami) ścian parteru? lukass272@wp.pl dziękuję z góry . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt Telimena II1G czy mogę prosić o rzuty wraz z wymiarami (długościami) ścian parteru? lukass272@wp.pl dziękuję z góry . Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest peter0309 Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Witam, proszę o przesłanie na adres peter0309@op.pl zwymiarowanych rysunków. Bardzo proszę również o przesłanie zestawienia materiałów i ich kosztorys. Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Witam, proszę o przesłanie na adres peter0309@op.pl zwymiarowanych rysunków. Bardzo proszę również o przesłanie zestawienia materiałów i ich kosztorys. Z góry dziękuję. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym wyślę do Pana wszystkie dostępne informacje przed zakupem projektu. Będą tam rysunki oraz zestawienia, natomiast kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Witam, proszę o przesłanie na adres krzysiekdudi@o2.pl zwymiarowanych rysunków. Bardzo proszę również o przesłanie zestawienia materiałów. Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krzysiek Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Witam,zastanawiamy się nad budową tego domu proszę o przesłanie na adres krzysiekdudi@o2.pl zwymiarowanych rysunków. Bardzo proszę również o przesłanie zestawienia materiałów. Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Witam,zastanawiamy się nad budową tego domu proszę o przesłanie na adres krzysiekdudi@o2.pl zwymiarowanych rysunków. Bardzo proszę również o przesłanie zestawienia materiałów. Z góry dziękuję. Witam, Dziękujemy za zainteresowanie projektem. Materiały zostały przesłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ANA Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Witam, Niestety nie mogę się zdecydować który projekt wybrać, pomogłyby mi zwymiarowane rysunki tych projektów: Telimena II 1G i Telimena III, bardzo prosze o przesłanie ich na adres aniazachara@o2.pl. Z góry dziekuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Witam. Rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Bardzo proszę o przesłanie na adres goosiee@wp.pl zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów. Z góry dziękuję. Barbara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Bardzo proszę o przesłanie na adres goosiee@wp.pl zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów. Z góry dziękuję. Barbara Witam. Rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów zostały wysłane na podanego meila. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Witam!Bardzo podoba mi się ten projekt.Bardzo proszę o przesłanie na adres kaluag@o2.pl zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Katarzyna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Witam!Bardzo podoba mi się ten projekt.Bardzo proszę o przesłanie na adres kaluag@o2.pl zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Katarzyna Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maciej Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 Witam. Ja również prosiłbym o przesłanie zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów na adres: kaspel@onet.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts