Guest Gość Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 Witam, projekt jest super:) Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu:katrin1902@wp.pl dziękuję Quote
Dobre Domy Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 Witam, projekt jest realizacją moich marzeń Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu: dotkata@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 Witam, projekt jest super:) Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu:katrin1902@wp.pl dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest tomasz Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Witam, proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych+kosztorys. tom0728@o2.pl Quote
Daro82 Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem jest naprawde ciekawy. Prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na: darassso82@gmail.com Dzięki!!! Quote
Dobre Domy Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Witam, proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych+kosztorys. tom0728@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem jest naprawde ciekawy. Prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na: darassso82@gmail.com Dzięki!!! Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Piotr Posted June 21, 2015 Report Posted June 21, 2015 Witam bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na mail: p.wichowski.1989@wp.pl Pozdrawiam serdecznie! Quote
Guest Ewelina Posted June 21, 2015 Report Posted June 21, 2015 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Alex, bo jest cudowny ;-) Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków z wymiarami ścian na 18eveline@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Witam bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na mail: p.wichowski.1989@wp.pl Pozdrawiam serdecznie! Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Alex, bo jest cudowny ;-) Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków z wymiarami ścian na 18eveline@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Grzegorz Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu na adres grzechustg@gmail.com. Projekt powalający! Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu na adres grzechustg@gmail.com. Projekt powalający! Pozdrawiam Witam Cieszymy się, że projekt Alex tak Pana zachwycił. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Marek Posted June 26, 2015 Report Posted June 26, 2015 Witam proszę o przesłanie wymiarow budynku na maila guben@o2.pl dziekuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 Witam proszę o przesłanie wymiarow budynku na maila guben@o2.pl dziekuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Agata Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Witam, Czy komuś udało się utworzyć wątek o budowie Alexa na forum budowanym? Czy może ktoś już buduje i podzieliłby się doświadczeniami? Quote
Guest Grzegorz Kwiatkowski Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 witam, bardzo podoba mi się ten projekt (Alex) czy mogę prosić o rzuty wraz z wymiarami (długościami) ścian parteru? g.kwiatkowski@edesa.pl dziękuję z góry Quote
Guest Ania Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres czakana@autograf.pl. Z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 witam, bardzo podoba mi się ten projekt (Alex) czy mogę prosić o rzuty wraz z wymiarami (długościami) ścian parteru? g.kwiatkowski@edesa.pl dziękuję z góry Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres czakana@autograf.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Ania Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Witam! Jestem zainteresowana projektem domu Alex. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na maila: ania.konieczka.87@gmail.com? Chciałabym przeanalizować wprowadzenie pewnych zmian. Pozdrawiam i gratuluje udanego projektu! Quote
Dobre Domy Posted July 21, 2015 Report Posted July 21, 2015 Witam! Jestem zainteresowana projektem domu Alex. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na maila: ania.konieczka.87@gmail.com? Chciałabym przeanalizować wprowadzenie pewnych zmian. Pozdrawiam i gratuluje udanego projektu! Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Karolina Posted July 22, 2015 Report Posted July 22, 2015 witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu? karolina_wawruszczak@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted July 23, 2015 Report Posted July 23, 2015 witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu? karolina_wawruszczak@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Agnieszka Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 Witam . proszę o przesłanie rzutów i szczegółowych rysunków z wymiarami na adres: agnieszka.cena@wp.pl dziękuję Quote
Recommended Posts