Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Guest Gość
Posted

Witam, projekt jest super:) Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu:katrin1902@wp.pl

dziękuję

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest tomasz
Posted

Witam, proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych+kosztorys. tom0728@o2.pl

Posted

Witam! Jestem zainteresowany tym projektem jest naprawde ciekawy. Prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na: darassso82@gmail.com Dzięki!!!

Posted

Witam! Jestem zainteresowany tym projektem jest naprawde ciekawy. Prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na: darassso82@gmail.com Dzięki!!!

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Guest Piotr
Posted

Witam bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na mail:  p.wichowski.1989@wp.pl

Pozdrawiam serdecznie!

Guest Ewelina
Posted

Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Alex, bo jest cudowny ;-) Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków z wymiarami ścian na 18eveline@wp.pl

Posted

Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Alex, bo jest cudowny ;-) Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków z wymiarami ścian na 18eveline@wp.pl

Witam

Pozdrawiam

Guest Grzegorz
Posted

Witam, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu na adres grzechustg@gmail.com. Projekt powalający!

Pozdrawiam

Posted

Witam, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu na adres grzechustg@gmail.com. Projekt powalający!

Pozdrawiam

Witam

Cieszymy się, że projekt Alex tak Pana zachwycił.

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym pod wskazany adres mailowy.

Pozdrawiam

Guest Marek
Posted

Witam

proszę o przesłanie wymiarow budynku na maila guben@o2.pl dziekuje i pozdrawiam

Guest Agata
Posted

Witam,

Czy komuś udało się utworzyć wątek o budowie Alexa na forum budowanym? Czy może ktoś już buduje i podzieliłby się doświadczeniami?

• 2 weeks later...
Guest Grzegorz Kwiatkowski
Posted

witam,

bardzo podoba mi się ten projekt (Alex)

czy mogę prosić o rzuty wraz z wymiarami (długościami) ścian parteru?

g.kwiatkowski@edesa.pl

dziękuję z góry

Posted

Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres czakana@autograf.pl. Z góry dziękuję.

Posted

witam,

bardzo podoba mi się ten projekt (Alex)

czy mogę prosić o rzuty wraz z wymiarami (długościami) ścian parteru?

g.kwiatkowski@edesa.pl

dziękuję z góry

Witam

Pozdrawiam

Posted

Witam! Jestem zainteresowana projektem domu Alex. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na maila: ania.konieczka.87@gmail.com? Chciałabym przeanalizować wprowadzenie pewnych zmian. Pozdrawiam i gratuluje udanego projektu!

Posted

Witam! Jestem zainteresowana projektem domu Alex. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na maila: ania.konieczka.87@gmail.com? Chciałabym przeanalizować wprowadzenie pewnych zmian. Pozdrawiam i gratuluje udanego projektu!

Witam

Pozdrawiam

Guest Karolina
Posted

witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu? karolina_wawruszczak@wp.pl

Guest Agnieszka
Posted

Witam . proszę o przesłanie rzutów i szczegółowych rysunków z wymiarami na adres: agnieszka.cena@wp.pl

dziękuję