Guest Paweł Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych-mój mail nika.79-31@o2.pl. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych również na mój mail: 2pavlo@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych również na mój mail: 2pavlo@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wiola Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Ja również proszę o przesłanie rysunków na adres wwieronska@wp.pl. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Ja również proszę o przesłanie rysunków na adres wwieronska@wp.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Witam, jestem zainteresowaną projektem, proszę o przesłanie pilne ; ) rysunków szczegółowych na mój mail: tawcia@op.pl Z góry bardzo dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Witam, jestem zainteresowaną projektem, proszę o przesłanie pilne ; ) rysunków szczegółowych na mój mail: tawcia@op.pl Z góry bardzo dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Edek Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Witam !!! czy ktoś przymierza się do budowania Alexa Fajnie byłoby wymienić się doświadczeniami i zagospodarowaniem pomieszczeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Czarny Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Dzień dobry. Interesowałby mnie ten projekt ale z podwójnym garażem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Dzień dobry. Interesowałby mnie ten projekt ale z podwójnym garażem Witam Aktualnie nie przewidujemy wersji projektu Alex z dwustanowiskowym garażem. Można jednak na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem dokonać takiej zmiany. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mariusz Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 witam mam takie pytanie jaki rodzaj paliwa na ogrzewanie jest w tym budynku przewidziany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 witam mam takie pytanie jaki rodzaj paliwa na ogrzewanie jest w tym budynku przewidziany Witam We wszystkich naszych projektach przewidziane jest ogrzewanie gazowe. Na etapie adaptacji można zmienić sposób ogrzewania budynku. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ada Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 Czy możemy prosić o kosztorys dla poszczególnych etapów budowy. Czy wiemy ile będzie kosztowała budowa stanu surowego przykrytego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paulina Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Projekt jest piękny dom marzeń. Ja również poproszę o przesłanie rysunków na siostra_1@poczta.fm. I czekamy na kosztorys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ada Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Ja zastanawiam się nad budową Alexa ale czy znamy orientacyjne koszty jego budowy dla poszczególnych etapów? Ta wiedza pomogłaby mi w decyzji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Czy możemy prosić o kosztorys dla poszczególnych etapów budowy. Czy wiemy ile będzie kosztowała budowa stanu surowego przykrytego? Witam Jeszcze nie mamy kosztorysu dla domu Alex. Prosimy o cierpliwość - na początku marca powinien już być dostępny. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Ja zastanawiam się nad budową Alexa ale czy znamy orientacyjne koszty jego budowy dla poszczególnych etapów? Ta wiedza pomogłaby mi w decyzji. Witam Jeszcze nie mamy kosztorysu dla domu Alex. Prosimy o cierpliwość - na początku marca powinien już być dostępny. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Projekt jest piękny dom marzeń. Ja również poproszę o przesłanie rysunków na siostra_1@poczta.fm. I czekamy na kosztorys Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zwiero Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Witam mogę także prosić o szczegółowe rysunki do projektu Alex na adres: zwiero77@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Witam mogę także prosić o szczegółowe rysunki do projektu Alex na adres: zwiero77@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ola Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Witam mogę także prosić o szczegółowe rysunki do projektu Alex na adres: olapieniazek@wp.pl? kosztorys też poproszę kiedy będzie dostępny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Witam mogę także prosić o szczegółowe rysunki do projektu Alex na adres: olapieniazek@wp.pl? kosztorys też poproszę kiedy będzie dostępny. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adam Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Witam, Zwrcam się z prośbą przesłania rysunków szczegółowych do projektu Alex wraz z kosztorysem. a.kuchar0808@wp.pl. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 Witam kiedy można spodziewać się kosztorysu. Śledzę forum według wpisów miał się ukazać pod koniec lutego, później na początku marca. Z niecierpliwością czekamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MW Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Witam . Czy projekt jest dostępny z garażem dwustanowiskowy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Witam . Czy projekt jest dostępny z garażem dwustanowiskowy ? Witam Aktualnie nie przewidujemy wersji projektu Alex z dwustanowiskowym garażem. Można jednak na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem dokonać takiej zmiany. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts