Dobre Domy Posted April 23, 2016 Report Posted April 23, 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowana projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres marceli23@vp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest PRZEMEK Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres Przemek2225@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres Przemek2225@gmail.com Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Quote
Guest Brzozowski Posted May 16, 2016 Report Posted May 16, 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres brzozowski1703@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 17, 2016 Report Posted May 17, 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres brzozowski1703@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted May 18, 2016 Report Posted May 18, 2016 Czy ktoś tutaj buduje Słoneczko II w województwie łódzkim? Bardzo zależy mi by przed adaptacją moć zobaczyć dom "na żywo". Quote
Guest magda.t Posted May 18, 2016 Report Posted May 18, 2016 Witam ponownie, czy ktoś buduje Słoneczko w woj. łódzkim, wielkopolskim, świętokrzyskim, czy mazowieckim? Chcielibyśmy zobaczyć na "żywo" domek, a dokładnie jak się prezentuje wielkość pomieszczeń. Quote
Guest Michał Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres : michal90herman@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Alina Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 Dzień dobry, również poproszę o zestawienie materiałów i kosztorys ogólny dla projektu Słoneczko II. Dziękuję i pozdrawiam alkun@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted June 14, 2016 Report Posted June 14, 2016 Dzień dobry, również poproszę o zestawienie materiałów i kosztorys ogólny dla projektu Słoneczko II. Dziękuję i pozdrawiam alkun@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest monika Posted July 19, 2016 Report Posted July 19, 2016 Ja również proszę o materiały: monikadworak91@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted July 19, 2016 Report Posted July 19, 2016 Ja również proszę o materiały: monikadworak91@wp.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest As Posted July 23, 2016 Report Posted July 23, 2016 Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Dzień dobry, również poproszę o zestawienie materiałów i kosztorys ogólny dla projektu Słoneczko II. Dziękuję i pozdrawiam annasadej@live.nl Quote
Dobre Domy Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 Dzień dobry, również poproszę o zestawienie materiałów i kosztorys ogólny dla projektu Słoneczko II. Dziękuję i pozdrawiam annasadej@live.nl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote
Guest Tomasz Posted July 31, 2016 Report Posted July 31, 2016 Dzień dobry, proszę o przesłanie kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów: tgrabowicz@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam, Tomasz Quote
Dobre Domy Posted August 1, 2016 Report Posted August 1, 2016 Dzień dobry, proszę o przesłanie kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów: tgrabowicz@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam, Tomasz Dzień dobry, W naszej ofercie mamy projekt Słoneczko II w wersji ze stropem drewnianym oraz gęstożebrowym Teriva. Którym jest Pan zainteresowany? Mogę Panu przesłać zestawienie materiałów, natomiast kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Więcej informacji na ich temat uzyska Pan w Dziale Sprzedaży, tel. 71 352 04 40. Pozdrawiam! Quote
Guest Magda Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Witam, chciałam zapytać o projekt o konstrukcji drewnianej.Czy jest to możliwe i jaka byłaby różnica w budowie?Dziekuję Quote
Dobre Domy Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Witam, chciałam zapytać o projekt o konstrukcji drewnianej.Czy jest to możliwe i jaka byłaby różnica w budowie?Dziekuję Dzień dobry, nasza Pracownia projektuje domy w technologii tradycyjnej murowanej. Istnieje możliwość zmiany technologii budowy domu Słoneczko II. Nie mamy takiej wersji projektu i nie wprowadzamy takich zmian. Natomiast firma Wolf System może dla Pani przeprojektować budynek i postawić dom w technologii drewnianej szkieletowej. Można się z nimi skontaktować i poprosić o wycenę. Podaję kontakt: tel. +48 32 605 37 00, e-mail: mail@wolfsystem.pl Pozdrawiam Quote
Guest Magda Posted August 9, 2016 Report Posted August 9, 2016 Witam, chciałam zapytać o projekt o konstrukcji drewnianej.Czy jest to możliwe i jaka byłaby różnica w budowie?Dziekuję Dzień dobry, nasza Pracownia projektuje domy w technologii tradycyjnej murowanej. Istnieje możliwość zmiany technologii budowy domu Słoneczko II. Nie mamy takiej wersji projektu i nie wprowadzamy takich zmian. Natomiast firma Wolf System może dla Pani przeprojektować budynek i postawić dom w technologii drewnianej szkieletowej. Można się z nimi skontaktować i poprosić o wycenę. Podaję kontakt: tel. +48 32 605 37 00, e-mail: mail@wolfsystem.pl Pozdrawiam Dziekuje Quote
Guest Agnieszka Posted August 11, 2016 Report Posted August 11, 2016 Czy tez mogłabym prosić o zestawienie kosztorysowe sloneczkaII ze stropem żelbetowym. a.sulewska@op.pl Dziękuje Quote
Dobre Domy Posted August 11, 2016 Report Posted August 11, 2016 Czy tez mogłabym prosić o zestawienie kosztorysowe sloneczkaII ze stropem żelbetowym. a.sulewska@op.pl Dziękuje Dzień dobry, projekt Słoneczko II ma przewidziany strop drewniany lub gęstożebrowy Teriva. Nie mamy w ofercie wersji ze stropem żelbetowym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted August 11, 2016 Report Posted August 11, 2016 poprosze o ten ze stropem teriva. Dziekuje Quote
Guest Agnieszka Posted August 11, 2016 Report Posted August 11, 2016 Dzien Dobry, Nic z tego nie rozumiem. Otrzymałam od Państwa zestawienie domu Słoneczko II i on jest z IIkwartalu 2011 r, przepraszam ale mamy II kwartal 2016r. Nie można by tych danych uaktualnić chociaż dla potencjalnych kupujących? Na II kwartał 2011r podajecie w przybliżeniu kosztorys 155.817zl stan zamknięty i 240.670zl stan wykończony. Natomiast na stronie waszej internetowej gdy ktoś wchodzi zobaczyć projekt podajecie kwotę 116.000 stan wykończony met. Gospodarcza i 172.000 ceny uśrednione. I te ceny na stronie powinny być aktualne? Z wyliczenia materiałów i robocizny i instalacji, jak ktoś ma rozeznanie wychodzi jeszcze inna kwota. Trochę to zamieszane i na pewno nie pomaga w dokonaniu wyboru. Z poważaniem A. Quote
Dobre Domy Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Dzien Dobry, Nic z tego nie rozumiem. Otrzymałam od Państwa zestawienie domu Słoneczko II i on jest z IIkwartalu 2011 r, przepraszam ale mamy II kwartal 2016r. Nie można by tych danych uaktualnić chociaż dla potencjalnych kupujących? Na II kwartał 2011r podajecie w przybliżeniu kosztorys 155.817zl stan zamknięty i 240.670zl stan wykończony. Natomiast na stronie waszej internetowej gdy ktoś wchodzi zobaczyć projekt podajecie kwotę 116.000 stan wykończony met. Gospodarcza i 172.000 ceny uśrednione. I te ceny na stronie powinny być aktualne? Z wyliczenia materiałów i robocizny i instalacji, jak ktoś ma rozeznanie wychodzi jeszcze inna kwota. Trochę to zamieszane i na pewno nie pomaga w dokonaniu wyboru. Z poważaniem A. Witam, faktycznie, kosztorys do tego właśnie projektu jeszcze nie doczekał się aktualizacji. W celu dokładnego wyjaśnienia sytuacji proszę o bezpośredni kontakt z działem sprzedaży 071 35 20 440 Pozdrawiam Quote
Recommended Posts